Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
patriciaRO spune:
Daniela, ai mai cum scorpion. Pai eu ma ingrozesc numai cand ii aud numele... Bine ca are sotul tau simtul umorului...![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
Cloreta spune:
Am uitat sa va intreb. Copiii vostri "vorbesc"?
A mea e super guraliva, cred ca o a vorbeasca mai repede daca la mers e mai lenesa. Si face grrrr ca un porumbel:))) Zice nu nu nu nu nu cand nu ii place ceva si mai multe chestii dar nu imi amintesc exact acum
Ha, ha, acum vorbeste arabeste:))
Pozele mele
andutzy spune:
LA MULTI ANI, DELIA, DOMNISOARA NOASTRA MARE!!!
Si eu am patit o chestie asemanatoare cu laptele acrit, azi noapte cand sa combin milumil-ul cu Fulga, am descoperit ca Fulga este acru acru. Noroc ca l-am gustat. I-am dat numai Milumil, fir-ar....si avea termen pana in octombrie si aseara cand l-am deshis era bun. Nu stii ce sa mai dai la copii!!! Fulga e tot de Albalact facut, ca si Zuzu, cred ca ma voi reorienta catre laptele MIlli.
Va pupam
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS LA 10luni si noi
andutzy spune:
Clara, si Dragoselu face ca un gugustiuc, la fel grrr-ie si el. E dulce fos. Cred ca daca s-ar cunoaste, piticii nostri s-ar intelege pe limba lor
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS LA 10luni si noi
elisor spune:
Danelutza, scorpion in Elvetia?! Nasoala treaba, dar cum reusesc sa intre in casa? Mie mi-e frica de tot ce nu e animal cu blana, mai bine zis frica amestecata cu scarba. Dar pe Isa poti s-o calesti de mica, am glimit, nu ma lua in serios.
Flore m-a mai linistit mesajul tau, eu am senzatia ca toti bebeii merg, se ridica singuri in picioare, merg in 4 labe, taras ca soldatii in transeee, wauw, iar Bianca nu face nimic din toate astea.
Credeam acum vreo luna ca se va ridica in picioare, dar i-a iesit o data si gata, parca nici n-a fost. Sau poate am avut eu halucinatii.
Mai, imi pare atat de rau ca iar o luati de la capat cu analizele, cand ajungi sa te mai linistesti si tu putin din nou problema mancarii.
Cloreta a mea vorbeste limba ei, din cand in cand ne mai traduce Andreas cate ceva, zice mama, tata (nu cred ca ni se adreseaza), ade (haide), acia - ata (asa), papa, iar in rest nu stiu sa traduc. Si Bianca a facut mult timp ca porumbelul,acum face ca cioara si nu glumesc.
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
monu spune:
Ola fetelor,
La capitolul vorbe noi suntem la mama, da, baba sau papa ca nu pricep si vorbe le limba ei. nu spune tata si asta il supara pe sot. cand ii zic sa spuna tati incepe cu babababa sau il arata cu degetul.
Azi a fost tare cuminte. Am iesit cu dadaca afara, a stat cuminte in carut si a papat bine dupa-amiaza. Acum e rupta de oboseala si doarme nemiscata de o ora si ceva. Sa vedem cat o tine.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
omustata spune:
Am intrat doar sa-i spun La multi ani, Deliei!. sa fii santoasa si sa o bucuri pe mama ta care are nevoie din plin de bucuriile tale.
Eu sunt extrem de trista si din cauza asta nu cred ca voi mai intra o vreme. Sarbatorile astea au audus cu ele probleme mari pentru mine si-mi va lua ceva pana imi voi reveni. Nu pot sa scriu despre asta decat ca eu si sotul meu suntem in pragul despartirii. Vrem sa ne mai dam o sansa, dar eu nu imi pun mari sperante.
Va pup si sigur voi citi ce scrieti.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Mickyyy spune:
La multi ani Delia!!

Si
La multi ani Androix
!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
patriciaRO spune:
Omustata, ai mai... nu dispera... stai de vorba cu el, vezi ce se mai poate face... trebuie sa mai existe o cale de impacare... noi suntem alaturi de tine!
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
OlgaM, sintem aici daca ai nevoie sa te descarci sau un umar pe care sa plingi! Nu te instraina. Nu e nevoie sa ne povestesti necazurile tale daca nu poti sau nu vrei, dar nu sta singura si trista.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni