Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna seara!

LA MULTI ANI DELIA!!!! SA FII SANATOASA, IUBITA, SA AI PARTE DE MULT NOROC SI FERICIRE!!!

Olga, imi pare tare rau sa aud asta. Poate ca odata cu venirea in tara va mai relaxati si o sa vedeti altfel lucrurile. Iti doresc sa se rezolve problemele si sa revina linistea in casa voastra. Totusi incearca sa mai intri pe aici, macar sa iti versi naduful din cand in cand, sigur te va ajuta sa mai vorbesti cu cineva.

Eu as avea o gramada de povestit, cred ca as umple singura o pagina, dar din pacate sunt foarte presata de timp zilele astea. Asa ca o sa-mi notez ca sa nu uit ce vreau sa spun (pentru ca intre timp m-am ramolit rau de tot si uit de la mana pa'n la gura daca nu notez), si revin saptamana viitoare.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A inceput si Andrei sa manince mai bine, Doamne ajuta! Azi i-am facut cus-cus si a mincat toata farfuria. Dar se facuse ca un purcelus, si-a intins mincarea pe fata si prin par, si la sfirsit facea si ca motoreta si se scuipa singur. Ia uitati-l aici si aici cum arata maimutzica-purcelush

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Vai, mai Olga, ce suparare pe capul tau! Sigur nu se mai poate face nimic? Mi se pare ca e mult mai grav la voi dat fiind ca probabil sotul tau lucreaza acolo, iar daca va despartiti te vei intoarce in tara, iar Maya va creste fara tatal ei. Iti doresc sa ai multa putere sa treci peste aceasta perioada si sa gasiti cea mai buna solutie, oricare ar fi ea. In orice caz, nu ne abandona, un gand bun conteaza, chiar si de la departare, dupa cum bine zicea Florentina.
Chiar voiam sa zic ca parca nu mai erau rele printre fete, mai putine boli, dar acum, dupa sarbatori, vad ca revin in forta

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

La Multi Ani, Delia!!!!!

OlgaM, tin pumnii sa se rezolve cu bine.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Un filmulet cu Diana sa vedeti ce ritm are http://www.youtube.com/watch?v=H5SHos_pUr8 .

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Deliaaaa, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, frumusete, minte multa, bani pe masura, si sa-i tina in putere pe parintii tai, ca tare te mai iubesc!!
Iar mamica ta sa fie mereu asa, ca acuma, ca este o frumoasa si o adevarata, si multe am mai invatat de la ea!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga, sa se rezolve cum e mai bine. Imi pare rau sa aud astfel de vesti.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ufff, scorpionii sint mici si nu sint periculosi, dar cum eu ma tem si se omizi, va datzi seama cam ce fatza am facut cind l-am vazut. Acum vreo doi ani a omorit in gradina un sarpe, gata am terminat toate animalele urite, vin din muntzi, casa mea e sub munte, asha ca nu duc lipsa de oratanii.

Iuliana scumpa Diana, pianista o face mama, nu alta.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Danelutza, multzamim de complimente! Meeeey, scorpion?? Huh, doamne, credeam ca numai la noi sunt gandaci oribili si sobolani... Nu exista otrava, ceva pt ei? Bine, pe care sa n-o haleasca Isa.

Elisor, welcome back! Eu ii dau de vreo luna diverse feluri de lapte, si proaspat, si UHT (milli, fulga, vio) din care cel mai mult ii place laptele de vaca adevarata ; in lipsa, prefera Milli, drita spunea sa-i dam de 1.5% grasime.

Monu, bona mea mai face si curat, cat doarme mik, mai face si mancare, mai aranjeaza si florile, ea vroia sa si calce dar n-am lasat-o eu.

Cloreta, fiica-mea vorbeste cu lingura in capul maica-sii, adica ma cearta intr-una, dada, baba, vava, nana, nini, face precum cainele imediat ce aude ca latra vreunulk, face ti-ti (adica duce degetul aratator la nasul meu sau al ei si eu zic ti-ti), face pa cind vede carutul, face mai-mai si ii mai scapa cate o scatoalca de ma inroseste toata, deh, vocabular elevat, ca am luat DEXul la recitit!

Olga, mai, nu am cuvinte, daca tu crezi ca iti face bine sa ramai singura, este alegerea ta, dar eu cred ca aici, langa noi, poti gasi mereu pe cineva care sa te inteleaga, care sa fi trecut prin asemenea situatie, care sa-ti spuna un cuvant care sa te unga la suflet! Nu te gandi la despartire, vezi daca mai poti resuscita ceva din ce v-a adus impreuna. Stiu ca e usor de zis, dar iti urez muuuulta liniste, minte luminata de gandul cel bun, si nu uita, id-ul meu de messenger, daca vrei, este karkotika (yahoo, skype, msn).

&Ioana

Mergi la inceput

Andreea, l-am ratat pe artist... Mey, numai vedete si premianti pe aici! Bebelachii mici, dragii de ei...

&Ioana

Mergi la inceput