Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Olga, imi pare tare rau! Totusi sa nu eviti sa discuti cu noi, atat cat iti va permite timpul. Suntem alaturi de tinesi speram sa se rezolve cu bine.

Mai dar avem copii vorbareti nu gluma.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI DELIA! Sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte numai de noroc si fericire in viata .

Eu m-am simtit tare aiurea azi si din cauza asta n-am reusit sa fac mai nimic din ceea ce mi-am propus. Sper ca maine sa fie o zi mai buna.
Simona deDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Eu nu am citit din urma ,am intrat sa-i urez Deliei multa sanatate,sa aiba o viata fericita si sa ramana la fel de speciala

LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna seara!
in primul rand DELIA, LA MULTI ANI !!!!!!!!!!
n-am reusit sa intru pana acum, am smotruit toata ziua ca o disperata, bine macar ca am terminat!
...mai nou mi se spune "sclava Isaura"!...

Daniela - nasol cu scorpionul, imi inchipui ce oribil e sa gasesti asa ceva in casa, noi am avut jos unul mai demult dar inca ma mai trec fiori de fiecare data cand merg sa pun rufele la masina de spalat iar daca vad ceva miscator imi sta inima-n loc! noroc ca sus unde stam nu au cum sa intre, cel putin asa sper! credeam ca traiesc doar in tarile calde lighioanele astea!
cand ne-am intors din RO am gasit casa plina de niste gaze mici si gri...circulau peste tot...am tot curatat dar azi am golit toata bucataria si am descoperit de unde vin, aveam o punga cu fasole veche si a facut gargaritze din alea, am aruncat toate pachetele deschise si am dezinfectat si aspirat toata casa...daca mai vad UNA cred ca fac cu nervii!
Despre pasaport - m-a ajutat cineva sa evit cozile pentru ca eu nu pot sa stau in picioare prea mult, plus cu copilul dupa mine in balamucul de acolo imi era groaza. a fost gata a 2-a zi, am platit taxa la cec (un milion) + taxa de urgenta (tot 1 mil.), mi-au cerut declaratie de la notar ca tatal e de acord sa trec copilul in pasaportul meu (la fel si daca i se face pas. separat, asta a costat cam 300.000). in Italia am inteles ca nu se poate face pasaport separat pentru copil.
Beatrice - cate bordeie, atatea obiceie...asa ceva! am vazut pasaportul lui Alex ca e valabil 5 ani, am intrebat unde trebuia sa-l facem noi si mi-au zis 3, si pe Alyssa mi-au trecut-o pentru 3 ani si apoi prelungim, daca era sa-i fac separat plateam de fiecare data toate taxele, asa am iesit ieftin.
Elisor - multa sanatate celei mai frumoase lenese! hai nu mai zi ca nu face nimik, mai bine gandeste-te la ce face si nu la ce nu face Bianca, mai ales ca e sanatoasa...are ritmul ei, banuiesc ca ai auzit asta la refuz da' ti-o mai zic o data!
OlgaM - suntem alaturi de tine, sper sa depasiti cu bine momentele dificile si sa fiti din nou o familie fericita!
Ioana - ia da si aici niste dosare ca rapid le roade Alyssa cu maaaare placere!
Gabitza - l-am vazut pe mancacios, ce fatza serioasa are la masa!
...in schimb pe Filip l-am ratat ca nu avem programul respectiv...un de la Alyssa! (Delia, ne lasi? e platonic, zau!)
inchei ca nu mai sta pitika, mi-a scos tot din sertare si acum umbla cu papucul meu in gura prin casa. ah, era sa uit...stiti cum ni se adreseaza mai nou?!: BAI!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

LA MULTI ANI DELIA !
Sa fii sanatoasa,vesela si norocoasa! Si sa ramai la fel de frumoasa ca acum !
Laura, sa-ti traiasca puiutul si sa te iubeasca fetele tot atat cat le iubesti si tu pe ele.
La Multi Ani si pentru Carina, Teodora, Eric si Androix . Androix, mey, tu ti-ai ales nora nascuta in aceeasi zi cu tine ?Hm...

Florentina- si noi la fel cu mancatul...Cam jumate fata de zilele bune...noi suntem dupa roseola si cred ca inca se resimte dupa boala...in plus doarme si prost de cateva nopti-se trezeste si de 4-5 ori plangand...si culmea...noaptea baga lapte la greu
Olga-imi pare rau ca ai probleme. Da' poate si din cauza ca ai multe pe cap, sunteti obositi, stresul cu operatia Mayei...Adica poate e o perioada mult mai solicitanta decat normal. Hotararile definitive e bine sa fie luate in perioade "mai neutre", zic eu...

Apropo de mancare, tot vreau sa va intreb...cam cate gr. de carnita le dati pe zi ? Ca mie pedi imi zice cam 100 gr...iar borcanelele vad ca au cam 20gr-si se presupune ca aia e o masa de pranz, nu? Mie mi se pare ca e prea multa carnita- Iepu' oricum e ferm hotarata sa nu o haleasca toata-si din cauza asta mananca prost la mesele urmatoare.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara,
In primul rand Olga, suntem alaturi de tine! Eu un stiu sigur cum este deoarece sunt la a 2-a casatorie si nici aceasta la un moment dat(si asta nu cu mult timp in urma) nu ajunsese intr-un punct prea incurajator. Momentan suntem mai bine si asta cu siguranta imi da de gandit ca pe viitor sa nu mai vreau sa zic "GATA" si sa mai las si timpul sa le rezolve pe toate.
Poate spuneti ca sunt o ciudata, dar noi de exemplu am intrat in Sarbatorile de Pasti certati si eu una in prima zi am fost atat de necajita ca nu-mi trebuia nimic. Acum, la 4 zile insa, discutam de al 2-lea copil pe care eu si acum si el am vrea sa il facem. Stiu ca este o imprudenta mare din partea mea, relatia scartaind din rasputeri de multe ori in ultimul an, dar oricum eu nu imi doresc ca DRagos sa creasca singur si daca e sa fie al doiea, sa fie frati si de mama si de tata. Cat despre mine, daca doamne fereste ma despart, imi va fi greu si cu un copil si cu 2...dar nu vreau sa ma mai gandesc la asa ceva!
Nu stiu ce m-a apucat sa va povestesc toate astea, dar am vrut cumva sa o incurajez pe Olga. Te asteptam cu vesti bune!

Mai fetelor,daca eu mai aduc pe lume un copil pana face DRagos 2 ani primesc in continuare indemnizatia? Si daca nu reusesc pana pe 31 mai si il nasc de exemplu in iulie-august anul viitor ce trebuie sa fac sa primesc iar indemnizatie? Stie cineva cum este cu legile astea? Va pupam,

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS LA 10luni si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

tocmai l-am vazut pe dintisorul nr.5! contrar asteptarilor a iesit jos, langa nr.1.

vad ca tot vorbiti de bb2...ma bate gandul! glumesc, desi am nostalgia burticii si a sufletelului ghemuit la san...tare mi-as mai dori unul! daca as avea garantia ca e sanatos, nu dau coltzu' la nastere si o sa doarma noaptea zau ca mai fac unu! jur!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

helau
Fran, nu eu sunt pe 27 adik maine
Olga, imi pare rau si mie ca treci prin momente de incercare. Totusi incercati sa salvati relatia daca poate fi salvata. Noi suntem aici si te vom incuraja indiferent de hotararea voastra.
Andutzy, mai imi pare rau ca nici voi nu sunteti pe roze. In conditiile astea ai mare curaj sa te gandesti la bb2.
Ca tot am ajuns la capitolul asta nici noi nu suntem cum am fost. Dupa ce am nascut relatia noastra a cam luat-o razna. Hormonii mei m-au scos din minti si ne certam din orice. Capitolul sex este tabu. Parca sunt salbatica. Pur si simplu simt ca am apucat-o pe un drum, vreau sa ma intorc la ceea ce eram inainte si nu mai gasesc calea inapoi. Am mare noroc ca Mihai este super intelegator si mai putin iute decat mine ca altfel cred ca divortam de mult.

Offf cred ca merg sa ma culc ca vad ca purichete doarme dus. poate am si eu bafta sa dorm toata noaptea.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sara buna! Iaca e pe cale sa se termine si sfanta zi de astazi. Mare agitatie ca de obicei pe seara, totul culminand cu piureul saptamanal, noroc cu tac'su care i-a facut baita si s-a ocupat de programul artistic de dupa ca altfel si acum mai blenduiam la piure. Iar acum dorm amandoi ca doi pruncusori, ea lata de oboseala dupa o seara de chitaieli si el cam la fel.

Sa raspund in fuga ca mai am totusi una alta de rezolvat.

Iuliana - eu nu pot vedea filmuletele, imi zice ca nu am instalat nu stiu ce program. Poate data viitoare...

Dadym - stai sa vezi cum e cu nasii Anei. Pe cand am conceput-o pe Ana ei erau iubiti si cum ea este una dintre cele mai bune prietene ale mele au acceptat sa fie nasi. Pana s-a nascut Mogaldea s-au despartit, ramanand totusi prieteni. Vasazica nu mai aveam nas desi si el este bun prieten cu noi. Pana intr-o zi cand i-am pus intrebarea cu tupeu daca mai boteaza si de sila de mila omul a acceptat. Si uite asa Ana are nasi care probabil nu se vor casatori niciodata, iar cuiva i se parea chiar ciudat ca la un moment dat fiecare dintre ei va veni cu propria familie in vizita fara ca totusi consortul sa fie nas. Asa ca se poate si mai rau, desi mie nu mi se pare deloc ciudata situatia atata timp cat ei o iubesc pe finuta.

Elisor - sa nu ne mai parasesti ca sie u ma omor dupa postarile tale si imi lipsesc. Si nu te mai stresa cu Bianca, tocmai imi zicea barbatul ca s-a intalnit cu o mamica care avea un copilas de 1 an si 3 luni in carut si care nu face acum ce facea el cu Ana, adica pasi sustinuta de maini. Toate la timpul lor. Mesajul este valabil si pentru OlgaM.
Asa ma gandeam si eu cu laptele de vaca, tare imi e sila de el, de fapt de ce presupune pregatirea lui si incerc sa aman momentul cat se poate. Pana la urma voi face cam asa; 1 litru de lapte bine fiert si gustat la 2 zile, ca dupa 1 an nu mai e necesar mai mult de 500 ml pe zi, ba chiar se pare ca e nociv.

Chris - asa a avut si fetita colegei mele de Pasti, dr a zis ca ar putea fi de la dinti. Eu nu prea cred insa si tind sa cred ca e tot de la vreun virusel cules de pe jos sau de pe jucarii.

Denisa - eu ii dau 2 galbenusuri.

Florentina - mai ce de lucruri stie Maya, se vede ca e cineva acasa cu ea tot timpul, din familie adica, sa stea sa ii explice. Ana e cam tolomaca, zice ea multe pe limba ei, mai ales de cand ne-am intors de acasa, vad ca nu ma mai recunoaste de "mama" (apropo, ca-mi adusei aminte, de dimineata era sa planga la bona un pic, dar pana la urma cred ca si-a adus aminte de ea). Dar ma gandesc ca va veni si ziua ei...

baygirl - eu am facut dreptul dar nu stiu in ce masura te pot ajuta intrucat nu lucrez deloc pe penal. Spune-mi totusi care e problema si vedem ce e de facut. Imi pare rau ca ai probleme si tu, dupa cum ziceam, lista e tot mai lunga

Daniela - bine ca nu sunt otravitori scorpionii aia ca ma speriasem rau.

Monu - cred ca de bona mea stii: sta cu asta mica, nu ii face mancare caci am eu pitici pe creier, ii calca numai ei. Prin casa pe la noi intinde rufele pe sarma si le strange, spala un vas dac raman de seara, de vreo 2 ori a facut si mancare. Acum de cand s-a incalzit nu prea mai are timp ca sunt mai mult pe afara, dar nu ma plang, ca eu am angajat-o sa aiba grija de Ana, pentru curatenie am alta femeie (si mai mai intreb unde se duc banii).

Teddy/Androix/Elisor - ei, acuma nu va ganditi ca a fost horror acasa, desi cam asta se intelege din mesajele mele. Dar cred ca a fost pentru prima data ca am realizat ca visele astea cu ia-mi copilul de pe cap sa mai respir si eu nu pot si chiar nu trebuie sa se indeplineasca. Adica daca tot am facut copilul, n-am decat sa-mi asum responsabilitatea si sa am grija de el tot restul vietii, chiar atunci cand va fi mare. Probabil inca mai copilaream la randul meu si trezirea a fost cam brusca.

Gata, mai aveam de spus, dar e tarziu. Bina macar ca maine e o zi mai relaxanta, pana la 5 dupa-amiaza sunt la un seminar unde pot sa dormitez in liniste (vorba vine, ar fi frumos sa bag la cap ce spun aia pe acolo) si ziua e ca si trecuta. Chiar placuta s-a dovedit a fi saptamana asta! Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Hristos a inviat!

Tocmai am pierdut un "roman", asa ca pe scurt in seara asta sper ca maineseara mai prestez.
Delia mica noastra mare printesuca, sa cresti mare sanatoasa si sai pare de f f multe realizari in f multi ani de aici mai departe, mai mami felicitari pt. a doua minunatie din viata ta sa ai parte de la ele de ff multe bucurii.

tuturor bb-ilor pe care nu am reusit sa ii mai felicit de cateva luni incoace, sa fitii sanatosi si sa readuceti zambetul pe fetele parintilor ori de cate ori sunt tristii.
Felicitari tuturor pentru toate realizarile de pana acum.
Multa sanatate la puiuti bolnaviori si mamicilor bolnavioare.
Bumbu - nu face bravo decat cand are ia chief, danseaza (ei nu va imaginat o balerina,doar greutatea corespunde,miscarile aduc mai degraba a urs), incearca sa il imite pe tati cand ii canta, tati rar e tata de obicei e mama si eu sunt maamaa,alte cauvinte din micul vocabular -ham, baba, daa, mmm (la vaca, dim cartii) , miroase florile de te strici de ras, alearga si se arunca jos in 4 lame si rade, ea stie de ce, ca eu ma inverzesc de fiecare data, coboara singura din pat, si din patut se urca rapid pe masa de infasat (acum rade in somn, dar tare)nu stiu ce sa va mai spun, a, nu mai vrea sa zica pa, doar face din mana si asta doar daca vrea sa pleci altfel se pune pe plans, altfel ii toaca toata ziulica gurita ea stie ce am uitat sa va spun de mancarea favorita (hartia inginerica) asta e un deliciu, ce mancare gatita sau borcanase? Si ce e mai rau si nu inteleg de unde ii vin supararile, ne pocpeste cu manutele si cu capul si pe urma ne pupa, am tot zis ca il intreb pe dr. dar am uitat, si nu avem decat 6 dintisori 4 sus si 2 jos dar cred ca vin si ceilalti 2 curand,in rest, tot slabuta ea super grasa eu, nervoasa pe tati mai tot timpul nu stiu dece? Androix - si eu ca si tine in rest.
Bumbuta care sa transformat in zapa (de la zapacita)are in seara asta pe cantar 7100 g sa dau pe dinafara de fericire, culmea dupa cat a mancat ieri nu credeam ca azi va mai baga ceva in gura, intrucat si-a facut un obicei - mananca o zi si sase "uita" si eu mai am putin si fac poc de plina ce sunt, tot ce nu papa fata papa mama, dar de azi am zis stop si am reusit sa vad cat ma tine.
Am fost bolnavioare amandoua de o luna in coace, din nefericire recunosc simtomele pe care le-am avut noi si la Deliuta sa speram ca ea se repara mai repede ca noi am luat amandoua antibiotic cate 14 zile fiecare,a venit dr-ul la fata de 7 ori intr-o luna am fost la orl-ist de 4 ori in ultimele doua saptamani, infine azi am primit vestea buna si de la orl-ist ca e ok asa in cat am stat 2 ore in parc si acum e f agitata deja s-a trezit de 2 ori in plansete nasoale.
Hai gata ca aveti ce citi 2 zile.
Va pup dulce si va simt tare mult lipsa, dar cu zapa nu mai apuc sa fac nimic aproape, de paste am stat acasa duminica si luni, marti am iesit la niste unchi la un gratar, a pe 22 am implinit cinci ani de casnicie si pe 24, doi de la nunta. Gata pe bune.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput