Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
monu spune:
Unde ati fugit?
Laura daca ai timp si chef ne spui si noua meniul pentru ziua Deliei? Ca eu tot nu m-am hotarat cu privire la meniu.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
patriciaRO spune:
Androix, un mic filmulet, ai facut? sa-l vad si eu ca eu n-am acasa TV, aici!
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
eu de ce?
mai draga, voi vedeti ce dasteapta e M a lui virisor? mai mai!
si
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by babygirl
Mai este cineva aici care vrea sa ramana 2 ani acasa, cu copilul?
Eu... ramin acasa pina o marit
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)Poze cu ingerasul lui mami
ioanailincam spune:
Salutare! Dam si noi raportul cu intarziere ca abia am sosit, ma rog mai devreme, dar a trebuit sa facem diverse, inclusiv plimbarea cu Mogaldea, daca tot am fost liberi.
Vasazica am terminat si marele turneu, al carui prim rezultat - negativ evident - tocmai l-am experimentat: dupa 5 nopti dormite cu mine Mogaldea nu mai vrea sa doarma in patut. Adica am adormit-o eu in patul mare si m-am chinuit ceva ca desi era rupta de oboseala se tot misca in somn si dupa ce am transferat-o s-a trezit in urlete. L-am trimis pe tac'su la ea (care pierde o buna bucata de meci cu aceasta ocazie), dar care nu cred ca va reusi mare lucru. Sper sa o fac sa revina la sentimente mai bune, chiar daca asta inseamna sa o las sa urle o ora.
A fost binisor acasa, nu atat de bine pe cat ma asteptam pentru ca s-au suprapus diversi factori: urletele lu' Mogaldea la fiecare casa noua (mai putin la ai mei, din fericire, unde am stat si mai mult de altfel), faptul ca la prietenii nostri (care au si ei o fetita de 6 luni) nu am putut sta de vorba mai mult de o jumate de ora adunat (in conditiile in care noi in week-end vorbim cate 30-40 de minute si ne punem la curent cu ultimele noutati, chiar daca ne despart 300 km, iar acum era prilejul pentru o punere la zi cu planuri de concediu de vara si alte asemenea) pentru ca mereu unul dintre bebelusi era ciufut, interminabila vizita la soacra-mea (Doamne, ce greu a trecut ziua de sambata), faptul ca mama fix in ziua de Paste a zacut cu galcile cat casa (caci sambata s-a uitat dupa noi pe geam daca venim de la soacra-mea dupa ce facuse baie
), dar literalmente zacut, nici la masa nu a putut veni, iar bietul tata a facut onorurile, incepand cu gatitul si terminand cu spalatul vaselor, iar a doua zi au avut musafiri si a trebuit sa aiba grija de ei. De fapt din toata povestea asta intelegeti ca ce m-a deranjat cel mai tare a fost ca visul meu sa o las pe Mogaldea cu mama si sa mai respir si eu (culmea tupeului, visam sa merg la cinema
) nu s-a indeplinit. Asa ca m-amn intors mai mult obosita si cu convingerea clara ca tot mai bine e acasa. Ma doare sa constat ca ceea ce altadata imi facea reala placere, drept pentru care asteptam cele 2-3 vizite anuale acasa ca pe Craciun, acum nu a facut decat sa ma oboseasca si pe alocuri sa ma enerveze.
Evident, marele efect negativ este ca Ana a devenit foarte rasfatata. Ai mei ar fi tinut-o incontinuu in brate, chiar contra vointei ei, ca nu e ea omul sa stea plocon, iar azi ne-am trezit ca se intindea spre noi sa o luam sus. Cu mari progrese nu ne laudam, dintii de sus au spart bine de tot si am senzatia ca a devenit mult mai vorbareata. De un lucru ma bucur, ca macar programul de masa si somn nu i l-am dat peste cap caci in toata nebunia am apucat sa-i respectam cat de cat tabieturile.
Ei, dar ca sa nu fie totul in negru, am avut si parti bune: vineri dimineata am fost cu mama prin oras si ca in vremurile bune a platit ea; prin urmare m-am ales cu o camasa si un sacou (si m-as mai fi lipit la altele daca nu ne grabeam sa plecam la prietenii nostri pentru ca, de ce sa nu zic, turneul a insemnat vreo 750 km intrucat nu toate personajele vizitate erau in Bacau
si am fost mereu pe fuga sa ajungem cand la unul cand la altul si respectiv sa ne intoarcem), iar Mogaldea cu ceva hainute de vara si pantofiori de piele pentru acum. Iar la plecare am mai produs ceva banuti de pe ici pe colo (a se citi tot de la ai mei), asa ca de bine de rau m-am linistit: am cu ce reinnoi garderoba fetei si planuiesc sa o fac chiar din week-end-ul viitor.
Asa ca azi am ajuns cu bine acasa (dupa ore de urlete bagate de Mogaldea care isi pierduse rabdarea si murea si de cald) si bineinteles primul lucru a fost sa sar pe forum sa vad ce ati mai facut. Am vazut poze interesante, bebelusi bolnaviori si chiar si mamici la care le urez multa sanatate si mai ales persoane demult disparute care au aparut cu un gand bun. Ma bucur ca nu ati apucat sa scrieti prea mult si am ajuns la zi ca de maine o iau de coada si iar incepe nebunia. Singurul lucru care ma tine in viata e ca saptamana asta lucrez doar 3 zile, iar luni iar e liber
. Va las ca mai am cate ceva de despachetat, mai precis un munte de haine murdare
, poate fac si o masina sa spal maine. Noapte buna si dupa cum puteti vedea: I'm back!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Androix spune:
Multumim pentru aprecieri! N-am cum sa pun filmuletul pe net din pacate. Ar trebui transferat de pe caseta pe pc si facut in asa fel incat sa poata fi vazut si nu am cum. Imaginile au fost luate de pe o caseta filmata de mine in martie. Mi-a adus Mihai o camera de la munca si mi-a lasat-o 2 zile si l-am tot filmat atunci.
Laura bine ati venit! Imi pare rau ca si voi sunteti racite, si Filip mi-a dat de furca zilele astea. Acum e mai bine.
Deci maine e petrecere mare la Constanta. Ia sa ne zici si noua ce-ai facut bun sa ne inspiram ca mai avem putin si facem si noi anul.
Noi am batut magazinele azi in cautare de scaun de masina. Pana la urma am avut de ales intre un neonato la 380 de lei si un chicco zenith la 399. Pana la urma am luat scaunelul chicco. Scaunel vorba vine ca e ditamai magaoaia.
M-am uitat si de bicla prin cora dar ce-mi facea mie cu okiul depasea bugetul binisor asa ca tot prin carrefour sa ma uit sa vad ce gasesc. Asa ca maine iar sunt la shoping, daca nu ma doboara lenea ca Mihai pleaca si vine abia joi seara.
Adina, am vazut si eu pozele. O adevarata domnisoara, ce mai! Dar ce fel de patut e ala? Ai pus cumva margini la un patut mai mare?
Si eu stau acasa pana la doi ani si daca ma hotarasc pentru bb2 stau in continuare.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
andutzy spune:
Buna seara,fetelor! Sunt foarte emotionata deoarece Dragos a invatat sa faca "sac sac" cu pumnisorii stransi. I-am aratat o singura data in seara asta si doar daca ii zici sac, deja loveste pumnisorii. De asemenea a invatat sa arate nasul si gurita si la jucarii si la noi si la el. Ce mai, avem COPII MARI!
Si inca o veste minunata pentru mine: tati nu mai este atat de ferm in a nu mai avea al doilea copil. Poate unde nezice toata lumea sa facem 2, nu stiu, dar acum vad ca spune ca nu il incanta ideea, dar daca ar fi sa il facem, ar trebui pana face Dragos 2 ani...deci tot e un inceput![]()
![]()
![]()
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS LA 10luni si noi
monu spune:
Bravo Andutzy pentru toate realizarile inclusiv ideea de bb2![]()
si
Tdi spune:
Buna seara!
vad ca se reintregeste gashca
...imi pare rau pentru cele care ati fost plecate si n-a iesit cum v-ati asteptat...poate data viitoare!
si la noi a fost binisor dar tot mai bine stateam acasa! raceala de familie e mai nasoala decat credeam, eu sunt rupta rau iar Alyssa are febra, muci la greu si nu mananca nimik...maine o duc la doctor
.
de Paste am fost la bunici la tzara, am luat masa de pranz cu ei cum faceam in fiecare an, dintotdeauna, cu exceptia anului trecut cand n-am putut merge din motive foarte
...a fost foarte frumos dar si trist...nu pot sa nu ma gandesc ca sunt batrani si bolnavi si poate e ultima oara cand ii vad...si vad in ochii lor acelasi gand
...oricum sunt extrem de fericiti ca au stranepoata si se bucura sa se joace cu ea. la biserica am ajuns doar cu gandul, din pacate. seara ne-am intors la ai mei...iar potoale, a facut maica-mea n-spe feluri de mancare, parca a fost la concurs!
am reusit sa-mi refac pasaportul, e valabil 10 ani! am trecut-o si pe Alyssa, au aplicat un colant asemenator cu viza cu poza si datele ei...asta e valabil doar 3 ani, la fel ca si un eventual pasaport pentru minori.
am ramas efectiv shokata de cum se circula pe strazile romanesti, parca pana acum n-a fost asa de rau...atata agresivitate si nesimtire combinate cu prostia unora m-au ingrozit...cred ca as fi facut 50 de accidente pe zi daca conduceam eu
!
in schimb am ramas placut surprinsa sa vad ca lumea e mult mai amabila in general, de la personalul de pe avion si din aeroport pana la vanzatoarele din magazine si functionarii publici, pasapoarte, cec si altele...sincer m-am bucurat tare mult.
Alyssa s-a comportat exemplar tot drumul, i-a placut la nebunie in aeroport la Venezia, plin de lume, magazine luxoase si atata spatiu de umblat in 4 labutze de saliva de-a dreptul
! in avion a chiuit si s-a hlizit la toata lumea, a fost atractia zilei
. a fost din plin rasfatata si admirata de sora-mea, parinti si bunici, toate neamurile si prietenii...am obseravt ca a devenit mult mai sociabila si comunicativa...deliciul cel mai mare a fost motanul Billu...o sa vedeti de ce cand descarc filmuletzele
...cand aude 'miau' sare ca arsa si zice "hai titi, hai titi" (mai mult 'kiki'), cica sa-l cheme la ea...cainelui ii zice "cucu", ma imita pe mine cu "keau" (ciao) si "tete tete" (toate toate) si incearca sa-l imite pe iepurasul de plus care zice "I love you" dar nu pot reproduce ce-i iese
. de mers merge tinuta de manutze si singura daca se sprijina de ceva, orice...in 4 labe deja e experta, abia o mai prind, mai ales pusul pampersului a devenit o lupta!
va las ca iar m-am intins ca raia...noapte buna!
Sanatate la bolnaviori!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)