Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 4
maysa spune:
Hristos a inviat!
In primul rind, am vazut ca ati discutat cite ceva despre vaccinul care se face la un an. Priorix este cel pe care-l fac gratuit sau il cumparati voi?
A venit si rindul nostru sa va spunem cum am petrecut. Rares a facut pasiune pentru mersul cu masina desi e vorba despre o dacia tip sauna
. Cind ne apropiem de masina chiuie si se impinge in ideea ca ne vom urca mai repede. Daca in drum spre Craiova din 4 ore abia a adormit ultima ora, la intoarcere a reusit 'performanta' de a nu dormi deloc (ce-i drept remarc ca nici ceilalti plimbareti cu masina nu prea s-au indeletnicit cu dormitul). Drept urmare aseara cind am ajuns acasa eram atit de obosita incit nu am reusit sa-l mai sustin si a facut primul buf mai serios. Se pare ca a aparut si un mic cucui pentru care numai eu sunt vinovata
.
Problema mai mare a fost ca nasa a lustruit la greu toata podeaua, de abia ne tinem noi echilibrul ca Rares nu a avut nici o sansa. Asa ca in privinta deplasarii a avut nevoie permanenta de ajutorul nasicilor care nu l-au slabit deloc. Binenteles ca a papat si putina ciocolata
desi le-am tot zis ca-i mic si n-are voie. Copiii au simtit ca daca ei au dezlegare la cola in ziua de Paste, are si Rares dezlegare la ...ciocolata. Am stabilit si petrecerea de taiatul motului pentru duminica viitoare, asa ca acum trebuie sa mai citesc cite ceva despre acest obicei( mai am de recuperat si ce ati scris zilele astea).
Desi foarte obositor, concluzia e ca sa mai tot fie miniconcediu ca asta.
Poze Rares
monu spune:
Mai fetelor, mai sa nu gasesc subiectul!
Azi s-a incheiat prima zi cu dadaca. A fost f bine. Din punctul meu de vedere care nu vroiam decat sa fie cineva care sa supravhegheze fata. Am iesit afara, a plimbat-o, s-au jucat in iarba, cu florile, a dus-o in brate, m-a ajutat cu ea prin casa si s-a apucat sa imi stearga si praful si sa spele vasele desi nu erau in fisa postului
Per total e bine. Si imi place ca se inteleg si ca o invata lucruri noi si nu o tine la TV cum face buni
Adina, am vazut pozele iar Ema este superba cu ochisorii aceia albastri.
Vaccin de un an - noua ne-a zis infanrix penta adica acela simplu fara cel pentru hepatita. Noi pana acum am preferat sa ii dam cumparate si nu cele din sistem. ROR nu il facem inca. Adica pe la 1 an si 3 sapt cand revenim in Bucuresti. In plus ne-a zis sa ii cumparam vaccinul pentru varicela pe care il va face tot cam atunic. Sa vedem totusi ca mie mi se par prea apropiate ROR cu cel pentru varicela.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Androix spune:
Fetele, Filip o sa apara la ACASA TV, la povestiri adevarate azi de la 17:30. O sa fie un material cu Adriana Iliescu, care a nascut la 67 de ani, si o sa apara si Filip in cateva cadre.
Poate vreti sa vedeti ce vedeta in devenire am in casa.]
Ati scris o groaza iar eu azi am umblat capie asa ca citesc din urma si revin.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Danelutza spune:
Mikka scumpa foc Ioana si ce bine-i sta imbracata in rozuliu 
Babygirl, da'Ema este domnisorica mare, cu parul lung si cum se piaptana, spui ca are doi ani nu... aproape unul ![]()
Maysa si eu i-am dat Isei tort cu ciocolata, nu m-am gindit ca n-ar avea voie ca-i mica, lasa ca o singura data ii pastele anul asta. Dar stii ce se lingea pe buzutze si plescaia limba, ca-i place cioco...
Androix sa-tzi traiasca vedeta. Ia sa inregistrezi pe caseta ca sa vad si eu... adica noi, cele de departe, fara programe "Acasa"
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
gabitzam spune:
Vazut Filipu, Androix! Bravo ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
babygirl spune:
androix,vazut baietii din poza d p frigider!!!!;)
intre timp ema mi-a mancat toata mamaliga pe care mi-o facusem.toataaaa! pusesem un ou la fiert pt ea, asa ca pe langa cele multe ramase de la Paste il pun si pe asta..
Cloreta spune:
Mai ce faza! Tocmai il vazusem pe Filip la tv si ii spuneam mamei mele si am intrat sa scriu aici. Si am vazut ca ne anuntase si Androix:))
Filip, vedeta mica!

Pozele mele
Dadym spune:
L-am vazut si eu pe Filip....are stofa de vedeta

Fetelor am si eu o intrebare, dak Robert face anul joi pe 4mai are ceva dak ii iau din mot acum sambata...cika ar fi niste superstitii ca nu se tine ziua inainte...voi ce stiti? Problema e ca din 2mai incep serviciul si ar fi mai usor pentru mine, ma refer la pregatiri.
monu spune:
Vazut vedeta
BRAVO!
Dadym, superstitia se refera la fete. Cica la ele se rupe turta inainte de implinirea varstei de un an. Daca cumva la asta te referi sau am inteles eu gresit.
Am uitat sa intreb ca fapt divers - ce fac dadacele voastre, ca atributii?
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)