Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Gata, shefa, uite, recuperam!

Nelia, m-am uitat la pozici, m-am minunat si eu ce echilibru are Agata, ce simpatica este ea pe barna...

Danelutza, m-am uitat si la voi, poza aia cu cameliile e de calendar, zau asa!

Loreen, welcome si sanatate! Sigur e numai raceala! Se pare ca nu prea va priesc deplasarile, ca mereu patiti cate ceva...

Noi am fost ieri la un gratar la nasi, mik s-a comportat impecabil, a stat in carut, a papat o pulpa si jumatate (superioare) de pui de am ramas uimita ce spor avea... si apoi nasa manca niste cozonac, si a inceput sa plescaie ca vrea si ea, si a mai bagat si o bucata de cozonac. Si acasa facem jdemii de jucarele ca sa manince copilu'. Aa, si seara, la culcare, 300 ml de cereale, si acuma doarme dusa de aseara de la 9.30. Am facut si ceva poze, le pun putin mai tarziu ca aparatul e la ea in camera.

Am citit de fiecare cum a fost, cum a petrecut, cu sau fara musafiri, si mi-a placut asa mult ca am putut intra putin in casa la fiecare, ca ne-am putut povesti amintirile, parca am fost toate impreuna. Asa bine imi pare ca exista forumul asta... Gata cu nostalgia, asteptam restul de povestiri!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

HRISTOS A INVIAT!

Aseara am ajuns si noi acasa. Intre timp am reparat si calculatorul ( o sa va povestesc ce a patit saracul de el). Inca suntem rupti de oboseala. Drumul a fost lung dar Dragos s-a comportat exemplar si pe drum si pe unde a umblat.Vremea a fost superba si am reusit sa facem si cateva poze.Ne-am simtit asa de bine ca nu-mi mai venea sa plecam. Dragos a fost in centrul atentiei si i-au cam crescut cornite dar isi revine el.Cel putin asa sper...
Promit solemn ca astazi recuperez si revin putin mai tarziu.

Simona deDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Cristos a inviat!

Am ajuns si noi aseara in sfarsit acasa, dupa atatea droburi si fripturi, cozonaci si toate cele, ca in Romania nu cred ca e nicaieri...Am fost deosebit de placut impresionata despre cum arata Bucurestiul, cat de mult si frumos s-a construit, ce de flori erau plantate in spatii publice. Ce m-a dezamagit este cat de irespirabil este aerul in orice fel de local mergi: cafenea, restaurant, club, ceainarie ... cum s-or mai numi toate. Eu ma gandesc cum am mers de cand s-a nascut Robert in mai multe tari aproape peste tot unde am fi mers si inainte, fara nici o problema legata de fumul de tigara. In schimb in Bucuresti de-abia rezistam noi...nu stiu ori se fumeaza prea mult, ori nu au ventilatii corespunzatoare, dar e foarte nasol.
Vaaaai si ce hotie e cu borcanelele de mancare!!!Cata nerusinare!!!
De ce trebuie sa coste de 3 ori mai mult decat in Germania??? sau oriunde altundeva? Si suculetele pentru bebei!!! Pai in Germania o sticla mare de 500 costa in jur de 1 euro, mici nici nu am vazut, iar astea mici am luat eu cu 6, 7 sau 8 lei...adica cam 4 ori mai scumpe!!!! De ce?
Ma gandeam la Humana Milchbrei ca am fost curioasa sa ma uit cat costa dar am uitat. Eu cumpar cu 1.85 cutia mica sau fix dublu aia mare. Cat e in Ro? In fine....
Robert a devenit un razgaiat, atat a fost de alintat de toti bunicii, prietenii etc. a stat tot timpul ba la unul ba la altul in brate, toti erau lesinati dupa el, cand incepea sa aplaude, incepeau si ei, in fine mare distractie...
Acum pare foarte incantat cand a dat de sacul lui de jucarii dar sa vedem cat o sa tina.

Va pupam
Monica & Robbie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutare!

Pisik, m-ai spart cu pozele de la Dallas. Asta a fost serialul meu preferat... Eram moarta dupa el sa vad ce se mai intampla... Si acum poze... bai! asa ceva...

Nelia, gimnastica nu gluma... Iar pozele cu cozonaci m-ai spart... si cu toate bunataturile...

Noi am avut ieri musafiri, 2 copilasi, pe Anastasia fiica Alinei si Daniel, cel care a facut 1 an. Am sarbatorit si noi Pastele cu parintii si copii... Am facut pozulici!

PASTE

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua...
La multzi ani Andrei-Stefan, Ema-Elena, Filip-Gabriel

Mikka cameliile sint din gradina si au fost un pic inflorite toata iarna. Dar Isa a inceput sa le rupa cite una, asha ca acum mai sint doar frunezele pe crengi. Noroc ca nu le-a mincat...
Loreen spor la pregatirile pentru petrecere.
Beatrice cam multe petreceri dai, ia sa ma invitzi si pe mine

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hristos a inviat!

Am lipsit motivat, ca m-a lasat zapp-ul, chiar de sarbatori. Deocamdata nu am Internet acasa, iar la serv. nu prea am avut timp de net.

Noi suntem bine, sanatosi si copiii bronzati .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Hello again!

Monicica, Humana Milchbrei e in Cora 150.000, adica 5 Euro, asa ca nu te mai mira atata, ca si mie mi-a venit sa-mi dau palme cand m-am intors din Belgia. Dar intr-adevar, orasul arata bine, s-au ocupat astia sa-l cosmetizeze bine, dar din pacate nesimtirea exista din belsug. Ma refer la hartii aruncate, sticle goale, etc. Vorba aia, frumoasa tara, pacat ca-i locuita. Ai mers cu Blueair?

Fetelor, am pus poze noi.

&Ioana

Mergi la inceput

Feteloooor, fuge subectu' pe pagina ailalta, ia lasati cozonacii si treceti la povestit!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna!

La multi ani puilor nascuti astazi!

Citit, vazut poze - Dallas, bebelusi - acum ma duc afara sa cumpar una alta. Am fost si la o plimbare (am fost si la cimitir), cred ca Teodora o sa ajunga tuci pana la sfarsitul verii ca mereu o aduc rosie in obraji de afara si e bronzata bine deja.

Mi-e lene, parca tot sarbatoare e, as sta lungita la soare si as citi.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Multumim pt urari si sa cresteti mari si sanatosi si voi!

Am pus si eu niste poze noi aici ca sa vedeti cat e de cocheta,cum se piaptana.;)

Toate cele bune si ale harului!

Cu drag,
Adina

Mergi la inceput