Bebelusi de mai-iunie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multzi ani Alexia si Juliana
Bine ai revenit Teddy

Fetelor, m-am chinuit azi, dar am reushit sa pun poze cu Isa, ca era cam vechi albumul, de la 6 luni era cam gooolll

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hristos a inviat!

Am citit ce ati scris, am vazut poze... ma bucur ca sinteti bine si ca v-ati distrat. Mai putin Androix, dar acum sper ca Filip este mai bine. Pisik, am vazut pozele din Dallas, sigur ca am mai tin minte serialul, pai se poate!?! Inca mai exista ranch-ul amenajat? Si se viziteaza? Moama, ce mi-ar placea si mie sa-l vad, cred ca e o senzatie placuta si nostalgica in acelasi timp. Acum imi vine sa rid de verva cu care terminam toata familia treaba ca sa ne asezam linistiti in fata televizorului si sa ne uitam la marele serial. Dar atunci vedeam altfel lucrurile!

Noi am avut un program destul de obisnuit zilele astea, simbata am bucatarit mai mult de jumatate de zi, apoi am fost la un magazin si i-am luat Agatei toale. Mie imi plac, nu stiu ei! Pentru ea distractia cea mai mare a fost probatul, ziceai ca da proba de film, a amuzat pe toata lumea cu parada ei de moda, mai putin pe mine, ca eram obosita fleasca. Dupa o zi de curatenie si alta de gatit, am alergat prin tot magazinul ca sa imbrac si sa dezbrac o caracatita zgubilitica si intr-o permanenta miscare. Am ajuns acasa, am culcat fetele si ne-am uitat si noi la un film ca oamenii. Duminica, program obisnuit, Agata a avut curs de gimnastica dimineata (de, aici Pastele a fost!), apoi am mincat cu totii (singuri, ca musafirii nu au mai venit din cauza baietelului bolnav, o viroza pacatoasa cu febra si tot tacimul), apoi somn toata dupa-amiaza, toti! A fost superodihnitoare ziua de ieri. Seara am facut o plimbare, ca am uitat sa va spun ca aici ploua de trei zile, numai aseara a stat un pic, asa ca am profitat din plin de pauza de stropi. Iar astazi am luat-o de la capat cu strinsul de prin casa, ca nu stiu dom'ne de unde s-au adunat iar ca la balamuc. Tudora zice tasi! (taci!), e atit de scumpa, ca are si o mimica pe masura. Si cind pleaca cineva se duce si se aseaza la usa de la intrare... adica, pa-pa, da' pe aici nu se trece fara mine! Am pus citeva www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">poze ca sa exemplifice ce am spus, ca nu prea am inspiratie la povestit! Prea mult cozonac, cred! Va pup si ma car la treaba! Poate intru mai pe seara, sper ca mai scrieti cite ceva! La mine sint doua momente pe zi cind intru, dimineata la cafea (dupa ce vin de la gradinita si de la plimbare si Tudora doarme) si seara dupa ce culc maimuticile, adica pe la 10. Si asa imi plac momentele astea doua din zi, nici nu va puteti inchipui. Asa ca, puneti mina si scrieti, ca sa aiba fata cu ce se relaxa. Paaaa!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Hristos a inviat!!!

Salut si eu fetele cucuietele si zic si eu 2 vorbulite de cum ne-am petrecut noi Pastele. Nu am facut nica decit sa stam acasa:). Simbata am facut papa, nu m-am strofocat cu jde-milioane de feluri de mincare, am facut numai asa cit sa nu zic ca nu a venit si la noi Pastele si sa avem papa pe masa. Fetele, cind e ta-su acasa, parca is muscate de strechie, nu vor sa doarma, fac scandal is super bucuroase. Oua nu am facut multe si nici nu le-am vopsit cu vopsea de oameni mari:), ci am lasat-o pe Emma sa le faca si a fost super incintata, iar la masa le-a cojit pe toate. Pasca si cozonaci nu am facut ca nu sint f. priceputa si nici nu am avut timp, dar, zic eu, am fost multumita si cica si barbat-miu:).

Am pus si eu niste pozici mai vechi aici http://community.webshots.com/album/548990031MDnTPj/2 (pag 3,4 si 5) si poze de Paste aici http://community.webshots.com/album/549785058Ogslwz .

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ICorina spune:

HRISTOS A INVIAT!
Va doresc din toata inima tot ce este mai frumos in viata, sa ne bucuram de puii nostri si sa-i vedem oameni MARI!

Pentru noi, sarbatorile astea au pastrat ceva din izul celor de acum un an.Parca imi retraiesc momentele dinaintea nasterii, am multe flash-back-uri si ma gandesc cum eram acum un an...Il tin pe Alex pe burta si parca nu-mi mai vine sa cred ca de aici a iesit!Ca aici l-am construit!
mai sunt 3 saptamani pana la motz!pana la petrecerea de 1 an! Wow! acum 1 an lucrurile astea mi se pareau fantasmagorii.

Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am facut azi prima "excursie" cu Andrei. Am fost pina la munte, la Cheia. Nu stiam exact unde ajungem cind am plecat de acasa, la Cheia sau la Sinaia. Andrei a dormit tot drumul aproape, a mai matzait putin in somn la citeva hirtoape. La Cheia n-am stat mult, ca era cam frig si noi am plecat ca floricelele de acasa, fara haine groase. Am intrat la restaurant pentru o ciorba de burta. Andrei a stat lipit de taica-su si a urlat cind am vrut eu sa-l iau, asa ca eu am mincat relaxata si Costi a mincat pe o juma' de fund si un cot, ca-l tinea in brate, incercind in acelasi timp sa-l opresca pe Andrei sa se arunce in farfuria cu ciorba. L-a pacalit cu niste coaja de paine sa stea locului putin
Am plecat si cu mincare de-a lui in traisa, dar nu a vrut neam sa manince. A mincat doar acasa in scaunul lui, cind ne-am intors. O sa plec de acum cu scaunul dupa mine
Am facut si poze dar s-a terminat bateria de la aparat, le descarc maine si va arat.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

nelia, ce puiuti sportivi ai! si aia mica, zgatia sta in picioruse fara sprijin !!! oao!!! a mea pune fundul jos imediat ce incercam sa o facem sa faca un pas... ranchul din dallas se viziteaza, au facut un mic muzeu cu poze, si au cam 150-200 vizitatori pe zi (m-a surprins). ferma e in realitate mult mai mica decat pare in film, chiar si in poze pare imensa. ei au filmat doar afara, inauntru erau proprietarii care nu banuisera ce succes va avea serialul. toate scenele dinauntru sunt filmate in studio in california, insa azi au adus mobilele din studio in ranch. eu imi aduc aminte ca mi se spunea: acum gata esti cuminte, ne uitam la serial. stiti voi care

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Andrei-Stefan (Gabitza), Ema-Elena (Babygirl), Filip Gabriel (Danib). Sa cresteti mari dragilor. Mai aveti un pic si faceti anul.

Ola fetelor,
Noi ne-am trezit deja si asteptam cu interes dadaca. Azi e prima zi.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

HRISTOS A INVIAT...
Multumim mult pentru mesajele de sarbatori,va dorim si noi la randul nostru sa aveti un Paste fericit,sa fiti incojurati de binele lumii...

LA MULTI ANI Andrei Stefan,Ema si Filip Gabriel ...

Aseara am ajuns si noi acasa,eu si Delia borlnave cobza,restul cred ca asteapta raceala...
La dus a fost un dezastru cu Delia in masina ca nu a vrut sa doarma mai deloc si a urlat asa ca in finala am aterizat in spate cu ea si calarea tot ce apuca...La tara a fost bine,greu dpdv gospodaresc ca nu aveau apa la chiuveta si-mi era greu sa ma dezobisnuiesc de naravul blocului...Am stat mai mult prin casa ca a plouat si Delia vroia neaparat sa stea in fund in iarba si mocirla...
Apoi la Sibiu am apucat vreme frumoasa si am plimbat plodu prin tot orasul,care m-a dezamagit profund...prin parcuri si prin curte la maica-mea cu cateii...Asta 2 zile restul 2 am stat in casa ea fiind varza de racita iau eu am ramas fara voce de o inghetata...
Am facut cunostiinta si cu urgenta pediatrica din Sibiu ,iar aseara a facut mandra 39,9 temperatura...de le ce Dumnezeu stie...sper sa nu faca rubeola ca abia acum ar iesi din perioada de incubatie,insa la cum ii curge nasul as zice ca este totusi raceala...
In schimb Bianca a alergat cat am stat pe-acolo in disperare...ea a fost cea mai castigata...

Iar acuma imi dau palme sistematic la intervale scurte de timp ca sa-mi revin sa pot sa ma apuc de treaba ca maine am musafiri de ziua mandrei...si am un chef de ma omor,dar trebuie...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani pentru prietena noastra Ema! Mai avem putin

Fetele, hai sa ne revenim dupa sarbatori si sa miscam putin pe aici, sa se duca oolele alea de pe unde s-au depus

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ICorina spune:

LA MULTI ANI! pentru Ema, Andrei si Filip Gabriel!

Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze

Mergi la inceput