Bebelusi de sept-oct 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Paste fericit !
Sa fiti fericite alaturi de copii vostri si de cei dragi. Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Sunt foarte fericita ca mi-am luat cablu sa descarc pozele din telefon, asa ca acum o sa ne vedeti si pe noi mai des.
Am pus poze noi in albumul de la semnatura, dar trebuie sa vedeti un om necajit si un grasun cu ochi albastri si gropita

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor, HEEEEEEEELP! Darius a facut febra! Ce o avea/? Dimineata era bine si pe la 12 avea 38,2 rectal! Am bagat repede 2,5 ml paracetamol! Nu tuseste...De la cxe poate face febra?
Voi cum reactionati cand au bebeii vostri febra? Este vioi, a mancat, acum doarme! Poate face febra asa din senin? Aseara avea putin nasucul infundat! Asta sa fie cauza?

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Nanadana, deci Dani e in Buc. Poate ne vedem...
Sofia, Roxi, Dana, Jadi -

Kid - nu-i nimic daca uiti o doza de fluor vigentoletten.

Simo - nu i s-a intamplat nimic de la fier. Oricum, doza profilactica este mica si nu are ce rau sa-i faca.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor se pare ca are gatul rosu, de asta a facut febra. De la ce o fi facut rosu in gat nu pot sa imi dau seama. Aveti idee ce factori favorizeaza aparitia acestuia? Ce trebuie sa fac? Eu ii dau paracetamol si ibuprofen din 4 in 4 ore si humex in nasuc!. Este bine?

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Anya, cu intarziere pentru tine si pentru bebelusa ta!
Roxi, sanatate multa lui Darius. Poate scapati repede de febra si nu apar alte simptome.

2 baieti frumosi
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Roxi ,da-i deocamdata doar antitermice si ceva pt desfundat nasucul .Dar daca apar si scaune moi si dese du-te la dr ,sau daca reapare febra .Vezi ce faci ca urmeaza Pastele si poate nu mai gasesti dr de familie .

Noi am fost la dr si se pare ca e doar rosu in git ,nu dintii sint de vina .In schimb i-a dat antibiotic si saruri de hidratare ca a facut si scaune moi .Si tratamentul dinainte trebuie continuat(Ketof si Ambroxol).Am consultat 2 dr ,din care una doar telefonic ,pt ca nu era in localitate .Tratamentul recomandat e acelasi ,doar dozele difera :una ne-a spus sa ii dau antibiotic 2ml la 8 ore , cealalta 2,5 la 12 ore .Si eu acum nu stiu ce sa fac.Oare cum e mai bine ?

Nu vrea sa se atinga de mincare ,doar sin si f. f. putin din biberon a baut banana cu iaurt facute la blender(retinusem de la voi ca iese mai apos si mi-a prins bine ).I-am mai dat si cu seringa si nu a refuzat .E clar ca ii e foame ,dar nu suporta lingurita

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Irina, , tot cu intarziere.

2 baieti frumosi
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

m-am intors dupa sporturile extreme...nu vreau sa ma gandesc ce e in Orhideea, daca in Cora era aglomeratia care era...In fine, au ras toate rafturile, inclusiv cele de copii, nu am gasit borcanase Hipp aproape deloc, numai Hame si Bebelac de care nu as cumpara...Ufff...
Mifloricica, nu am vazut deloc Nan1 in Cora, doar HA si 2 (norocul meu).

Drum bun celor care pleaca azi la parinti sau alte rude. Sa va simtiti bine si sa aveti parte de vreme frumoasa!

Mergi la inceput

Cam slaba miscarea pe aici. Fetelor, ce faceti? Rositi oua? Faceti cozonaci?

2 baieti frumosi
poze noi

Mergi la inceput