Bebelusi de sept-oct 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Roxi, imi pare rau de bebe Eduard ca a facut febra, ia-i temperatura mai des, sa vezi cand scade...Alex avea gatul rosu la controlul de 6 luni, nu a facut febra, dar doctorita a zis ca e de la vremea capricioasa, de la vant...si ca trece. A trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anya20 te rog zi-mi : pentru supa am inteles ce anume pui la fiert, dar pasezi doar morcov, dovlecel si cartof? adica nu pasezi si celelalte legume, le folosesti doar pentru savoare?
Kristinutza sanatate si stai calma, doar stii ca e greu si sanatoasa sa rezisti la toate mancarurile alea multe, rubedeniile care te vor grasa, alba si frumoasa.
Eu sunt din zona si mi-au trimis ieri parintii poze facute duminica la ei acasa. Au invitat un cuplu prieten la un peste de Florii (toti 4 postesc) si m-am crucit cate erau pe masa lor, toate de post. Stai sa vezi ce poze o sa-mi trimita cu masa de Paste Si apoi ma suna sa-mi spuna ca s-au ingrasat "ce sa facem, e varsta, mama..."

Ieri Petrut s-a intalnit cu alt baietel, mai mare cu 3 luni. Imediat cel mare i-a scos suzeta din gura, iar Petrut i-a bagat un deget in ochi. Au considerat ca e remiza si ca 2 gentlemeni ce sunt, nu au plans.
Asta e a 2-a intalnire, ca la prima de acum 2 luni, cel mare i-a tras una peste fata lui Petrut, care n-a zis nimic. Sotul a ramas putin frustrat ca e vorba de baiatul sefului lui, dar ieri Petrut i-a umplut inima de orgoliu masculin Plus ca Petrut e mai greu si mai inalt.
In alta ordine de idei, eu aici cunosc 4 nemtoaice. Am aflat ca una din ele naste in septembrie, celelalte 3 in octombrie. Mai sa fie, ce-i cu cu europencele si lunile de iarna de pluteste iubirea in aer?

Un Paste Fericit tuturor copiilor, mamelor si tatilor !!!

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

GABIARAMA multumesc pentru suport! acum i-a trecut febra, are 37.6 rectal. Ce sa fac daca nu reapare in urmatoarele ore? Sa continuu cu paracetamolul sirop? Cat timp trebuie sa-i dau? Pana ii dispare rosul din gat?
Mama, ce disperata sunt! imi cer scuze daca va agasez cu intrebari, dar asa e cu mamicile astea tinere si nestiutoare...

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua dragalaselor,

Intru si eu un pic sa va urez un Paste fericit, cu multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi. Sa va creasca cozonacii si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti.

Sunt cam trista ca am citit f putin din urma, nu am avut timp sa ma apropii de computador saptamana asta deci sunt in urma rau de tot cu evenimetele...sper sa nu mai uitati de tot, ca eu ma gandesc mereu la voi.

Noi suntem bine, Victorasu coconasu se impaca bine cu tante de la cresa. El mananca in total 5 mese pe zi, 3 de lapte si doua de piure de legume si fructe. E zambaret si simpatic foc si baga in gura tot ce prinde in raza lui de actiune. Nu se intoarce si nici nu sta in popou inca, salivam la greu dar nu se vad urme de dintisori. Cam acestea-s noutatile noastre.

La Multi Ani Anya20 si Irina, sa fiti santoase si vesnic inconjurate de iubirea celor dragi voua.

Cristina, felicitari pt masina, s-o stapaniti cu placere.

Roxi23, sanatate multa lui Darius.

Kristinuta, sanatate multa in continuare, ce-a fost mai greu a trecut, nu o sa lasi un regim nesuferit sa te depime acuma, noi suntem mereu alaturi de tine.

Mihairi, ti-m admirat baietii, sunt foarte dulci, sa-ti traiasca.

Codruta, e superba Petra in costum national, se gaseste de cumparat?

Ia uitati fetelor ce smile am gasit eu in lista, , e haios, nu-i asa?
Ca tot am uita ca e meci ieri si nu l-am vazut.

Va pupacesc si va urez din nou Sarbatori fericite,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am fost in oras la cumparaturi (hainite pentru Petra). Si se inchide magazinul de unde cumparam noi (Coccodrilo). Pana la urma am gasit o rochita draguta de la Pippi si bluzite de la Zara.
Dar ciorapei asortati n-am gasit in tot Clujul. (si nici din Suceava n-am primit)
Anto, nu stiu daca se gaseste costum. Pe acesta l-a confectionat cineva din Dorna.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Nu stiu daca mai am timp sa intru maine pe forum asa ca:
Lumina Sfanta a Invierii Domnului sa va aduca in suflete bucurie, bunatate, pace, dragoste si speranta !
Sa primiti Lumina Sfanta a Invierii Domnului Christos cu inima plina de lumina !

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor, iar a facut febra- 38,7. Am bagat 1/2 supozitor novocalmin. O fi bine?

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

iar n-am avut net 2 zile.

Dr.Anya,mersi de raspuns

Miflore
,.Nu prea papa nici mancarica, a inceput sa pape dar nu sare de 20 ml..stiu ca Ana manca putin,ai reusit s-o faci sa pape mai mult si cum??Eu i-am dat Nan1 pana nu demult si era cutia veche..dar cum zice si Kidd daca tot s-a schimbat mai bine treci la Nan2..of ce rau imi pare ca nu-i mai place lui Bianca nanul ,ca mie imi placea.

Cge,Jadi
sa stapaniti sanatoase masinutele

Roxi
,nu te stresa cu mancarea,bine ca mananca...eu as da orice sa pape,ma bucur si la 20-50 ml de mancarica.Cat despre rosu in gat si noi am facut rosu in gat si cu febra,de ieri n-a mai facut,ia trecut in 4 zile,cu panadol.Cand n-a mai facut febra am intrerupt.

gabi
,sanatate puiutului!

Aseara si azi la pranz,am reusit sa-i dau laptele prin somn a baut 80 ml!!!!Daca e treaza nu-l vrea!A papat si ff putin piure de mar si acum o sa-i dau cereale.Voi ce dati in loc de supa daca nu o papa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Intre oua, cozonaci, si alte pregateli am intrat si eu sa urez cu mare intarziere La multi ani alina(ANYA20) si bebeilor care s-au mai aniversat pe aici in lipsa noastra.Am citit dar asa mai in graba sa nu va suparati daca n-am retinut tot.
Drum bun celor care au plecat sau pleaca sa petreaca Sf.Pasti in alta parte
Pupici pt Cristina si Raducu, mama cea mai curajoasa dintre noi.Sa dea Doamne-Doamne sa treaca toate cu bine, si sa nu uiti ca noi vom fi aici pt orice sprijin ai nevoie.
Petra, frumoasa foc, n-ai ce zice.
Am vazut si gropita si ochii albastri, si fratiorul necajit.Pupici sa-i treaca.
Fetele cu masinute noi sa le stapaniti sanatoase si sa va duca in siguranta.
Roxi, cred ca trebuie sa alternezi antitermicele, mie asa imi zicea dr mea.Deci novocalminul cred ca e ok.Nu te impacienta, urmareste-l si daca incepe sa vomite, sau vezi vreun alt semn de boala orice altceva ce tie nu ti se pare normal, suna medicul sau du-te la camera de garda.Ideea e sa ai in casa ceva pt febra, mie astea nu-mi lipsesc.
Maddy, nici iaris nu papa intotdeauna laptele cu placere, dar in rest papa orice.Nu stiu cum sa te incurajez, urmareste ce anume ii place si poate asa o sa va reveniti.Ideea e sa nu o fortezi, pt ca am vazut copii care fortati fiind sa manance au ajuns sa urasca momentul mesei si intr-un final s-a ajuns la psiholog, pt ca parintii gresisera.Las-o sa se joace cu mancarea, cu lingurita, sa o simta si poate o sa-si duca la gurita mana si va papa.Ceva nu-i place, dar oare ce?Antibiotice mai luati?Iaris la antibiotic facea la fel, nu papa, dar ii dadeam ceai ca pe asta il accepta, sa nu se deshidrateze.
Sanatate multa si lui Tudu si sa speram ca veti fi mai bine
va spun si eu Sarbatori cu soare si lumina multa atat in case cat si in suflete.Sa fiti fericite alaturi de puiutii cei mici si cei mari, sa fiti iubite si sa daruiti iubire asa cum numai mamele stiu sa o faca

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mai ce miscare slaba...toate fetele au plecat sau sunt la bucatarie...Ma duc si eu sa spal fata si sa o conving sa doarma, e pasare de noapte ca mine si ca taica-su, nici vorba sa adoarma vreodata inainte de 11.

Mergi la inceput