Bebelusi de sept-oct 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Foarte slaba activitatea pe forum,se vede ca sunteti pe ultima suta cu pregatirile.

Roxi,se da novovalmin peste 38.5,eu asa stiu.

Marinela
,mersi.Nu mai lauam antibiotic de 3 sapt.Si eu ma intreb de ce face asa urat la mancarica,la inceput de diversificare manca cat de cat binisor,cam 75-100 ml,chiar si supa si dintr-o data nu ia mai convenit nimic si refiza mancarea,nu vrea sa deschida gura,sau papa cateva lingurite(2-5) si nu mai vrea... atunci si eu ma panichez ca lapte nu papa decat prin somn,si incep sa-i distrag atentia ca sa-i mai bag cateva lingurite in gura,nu stiu daca e bine,inseamna ca o fortez??ca sincer nu vreau sa-mi stresez copilul.
Dr mi-a zis ca e mofturoasa si ca nu am ce-i face...dar eu stiu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Kidd si noi suntem pasarele de noapteacum a adormit si Bianca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Seara buna....

Iaca si eu la ceas de seara . Am timp cat mai sta drobul in cuptor, asa ca trag tare din urma.

Simona, Sofia, Dana_ch multumesc de urari !

Ruxandra vezi poza la "bblushul tau" (ca sa nu fie reclama) fotolii auto de la cam, modelul ciao lusso. Eu in magazin la toate am vazut materiale sintetice, dar e drept ca asta pare mai aiurea. Azi l-am testat si bb a stat bine mersi si s-a uitat pe geam pana a adormit .

cge sa stapaniti sanatosi masina!

Am terminat cap 100... restul maine ca e gata drobul!

Noapte linistita!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Mihairi

Diana - da, pasez doar un fel de legume in zeama in care au fiert toate (defapt in zeama se gasesc multe minerale, care "ies" din toate componentele). Fac asa pt ca se obisnuieste cu gusturile si asa aflu si eu ce-i place si ce nu. Daca le-as pasa pe toate, iese o pasta cu un gust nedefinit.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Anto

Roxi - daca mai esti pe fir, o sa-ti trimit in cateva minute pm

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anya20 multumesc frumos pentru lamurire. O sa incerc si eu , ca vad ca baiatului ii plac cel mai mult cartofii dulci si dovlecelul care se regasesc in supa ta.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Marinela - acum am vazut ca si tu m-ai felicitat. Multumesc mult.
Toate fetele au fost super-dragute si mi-au urat numai bine. Asa ca va multumesc tuturor inca o data.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

ANYA 20 - acum am citit mesajul. Esti o dulce, cu suflet maare mare mare! Mii de multumiri! Pupici tie si Anyei tale!

Darius a avut febra azi aproape tata ziua. Am reusit sa o reduc pe la ora 21 la 37,8. Dupa care bebe a mancat si a adormit. Ciudat este faptul ca desi avea febra 39, era ft vioi, tzopaia si gangurea de mama focului.
Apropos, este posibil sa faca rosu in gat de la faptul ca, atunci cand gangureste, de fapt tzipa? La propriu tzipa, ceva de genul aaaabbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaabrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaa! Si il tine asa si 10 minute in continuu!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Acum ma duc la somn, ca sunt cam epuizata psihic, dat fiind ca eu sunt ft. panicoasa (bronsiolita anterioaraeste de vina!)
Doamne daca nu intru in pamant cu problemele astea! Si ce il mai cocolosesc! Si ce il mai protejez...De stat cu el in curent, nici vorba(eu nu ies cu el daca bate vantul); de intrat in contact cu persoane bolnave, nici atat... Mai ca imi vine nici sa nu il mai scot afara!
Hai ca iar va stresez cu problemele mele...

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ce faceti mai fetelor?
Eu m-am trezit de t ori, v-am spus eu, mai bine mi-as face o cafea seara.
Astazi ma duc sa-l impartasesc, sper ca nu e aglomeratie ca mi-e frica de virusi.

Roxi23, hai ma, nu dispera, fii un pic stapana pe situatie, o sa-i treaca repede, azi deja o sa fie mult mai bine!

Maddy, asa mila mi-e de tine cand te aud cum te chinui cu mancarea, am trecut exact prin aceleasi momente, mi-era frica mereu ca se deshidrateaza, dr imi spunea ca asa e el nemancacios, dar eu nu-l stiam asa si simteam ca nu e el asa.

Mergi la inceput