Bebelusi de sept-oct 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Roxi, mai sterge din tipatul copilului, ala cu aaaa..., ca ai largit pagina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetelor, desi nu am timp sa intru pe forum, va mai citesc asa din cand in cand. Oricum nu sunt la curent cu stirirle si pentru asta imi pare tare rau, dar fetele cu doi copii la diferenta de 2 ani stiu ce vorbesc si ma inteleg. Oricum ma gandesc tare mult la voi si sa stiti ca suntem alaturi de voi cu bune si rele. Copiii mei sunt bolnavi, de o luna se imbolnavesc la doua zile dupa ce le trece raceala anterioara, Matei e la gradi si probabil ca el e sursa de imbolnavire, ca noi stam la casa si pe Luca nu il scot deloc in aglomeratii numai la noi in curte. Luca are acum bronsiolita si sunt cam necajita... asta ne mai lipsea de sarbatori... Matei are o rinuta continua si ii suspectez pe amandoi de alergie! Dar o sa mai vedem.
Am intrat sa va urez SARBATORI FERICITE si lumina Sfintelor Sarbatori sa va patrunda in case si suflete!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Romana, sanatate multa!

Azi avem 6 luni!!! 7 kg si 70 cm, a luat in ultima luna 500 gr in cap si 2 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Neata,

La multi ani Sebastian Iulian,Mario Alexandru,Maia,Ana Maria si un special pentru Dinu care face 6 lunite

Tonnia
,cum ai reusit sa-l faci pe Dinu sa pape,vreau si eu reteta!

Ramona,sanatate puiutilor!

Roxi,sper ca e mai bine Darius!

M-a trezit fata de 4 ori,vroia suzeta,i-am bagat si niste lapte cu ocazia asta si de la 5 n-am mai dormit,ca la fiecare sfert de ora plangea,nu stiu de ce...la 6.30 s-a trezit definitiv,asa ca mi-am facut o cafea mare ca sa rezist la cata treaba am de facut.

Mergi la inceput

N-am nici o reteta, a inceput treptat sa manance, si acum mai are zile proaste dar nu ma mai stresez si nu insist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata fetelor

Roxi, pup sa treaca, sper ca deja e mult mai bine Darius.
Irina, multam inca o data. Pana la urma am fost ieri in cora si am cumparat scaunul chicco zenith. Am vazut acolo si scaunul tau. Stiu ca toate sunt sintetice, dar asta parea intr-adevar mai sintetic daca se poate spune asa. Ma rog, cum zicea si Ramona, la vara oricum tot o sa transpire indiferent de scaun.
Ma duc sa mai fac si eu una alta prin bucatarie si in casa.

Daca nu mai apuc sa intru va doresc sarbatori fericite si linistite.

Poate totusi ne vedem unele din noi luni in parc (?)

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zanelor!
Tocmai mi-am sters mesajul scris, hihihi!
Roxi si Gabiarama, sanatate multa puiutilor!!! Sa se faca repede bine!
Kid, mercic!!! Bine c-a fost sotul in Carrefour si-a gasit Nan1, ca de altfel ce ma faceam? Cand trec lacustele prin magazine nu mai ramane nimic in urma lor!!!
Eu n-am mai plecat din Bucuresti, avem programe pe aici!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Maddy, Ana manca totusi, nu exista masa sub 100-120ml; dar pe zi ajungea cam la 600 si ceva, ceea ce era prea putin (600 si ceva daca pui laolalta gramaje de lapte si piureuri); de cand ii dau fier a inceput sa manance clar mai bine, a sarit direct cam la 800 si ceva pe zi!!! Lipsa fierului poate fi o cauza de inapetenta; Ana avea hemoglobina sub limita, de aceea am inceput cu fierul; acum sunt multumita, mananca binisor, doar ca nu-mi ia in greutate, a luat 250gr luna asta; poate de-acum incolo sa se vada ceva, ca fierul l-am inceput de vreo 10 zile!
Eu nu-i dau supa, doar piureul de legume!
Bafta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Dedicatie speciala:LA MULTI ANI ANA CU MULTE PUPICURI DIN PARTEA LUI ANTOINE cadoul nostru pt Ana

La multi ani sarbatoritilor de azi Sebastian,Mario,Maia si Dinu pupici din partea noastra la toti

Sint in urma cred ca 1 capitol ,dar nu am timp sa citesc din urma ca azi am treaba de facpt o gramada ,deci eu va zic o zi buna si poate mai intru azi daca mai iau o pauza

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Dumnezeu sa va de-a un curcubeu la fiecare furtuna,un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! SA AVETI ACESTE SARBATORI PLINE DE LUMINA SI BUCURIE !VA DORESC DIN TOATA INIMA SA AVETI UN PASTE FERICIT ALTURI DE CEI DRAGI .PASTE FERICIT !

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

Mergi la inceput