Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 7
b_irina_c spune:
Cge utila lista, deja m-am apucat sa-mi notez .
Ruxandra dupa ce-l studiez bine te anunt .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Deea de care porumb ai luat?
Eu i-am dat mancarica de praz cu carnita de pui pe langa vesnica supa si marele esec de spanac cu orez (l-a mancat mititelul, dar nu a fost incantat).
Poze
Anya20 spune:
Multumesc tuturor celor care m-au felicitat (Tonnia, cge, Carmen, Nanadana, Ruxandra, Gabiarama - pana la voi am ajuns cu cititul; recuperez si revin cu alte multumiri )
cge - ketoful da somnolenta. Poti sa renunti la el.
Vero - ti-am trimis pm
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Anya20 spune:
La multi ani pentru toti bebelusii care se serbeaza astazi, cu un pupic in plus pentru Milan, al carui tati este bolnav.
Miflore
ege - mergi cu fata la dr.
Cristell - te inteleg perfect. Eu am hipotensiune si frecvent cand ma ridic brusc ametesc si am o stare de lesin. Mi-e tare teama sa nu fiu cu fata in brate si sa o scap.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
b_irina_c spune:
Anya20 hai sa te urez si azi . LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi! Toate visele sa ti se implinesca !
Poze
Simo74 spune:
Bon giorno ladies!
Dati-mi voie sa urez cel mai calduros "La multi ani" D-ei doctor Alina care este alaturi de noi tot timpul si mi-a schimbat total parerea despre doctori
La multi ani si pentru bosumfleiul de Milan precum si tuturor celorlalti bebelusi care se sarbatoresc astazi: Serban Andrei (Simodina), Tudor-Gabriel (Gabiarama), Dennis Sven (Mihaela_specht), Fabiano-Antonino (Carmi) si Alexandra Denisa (Dory232002)
Drum bun tuturor curajoaselor care se incumeta se plece cu bebelacii la drum si Paste fericit de pe acum!
Hai ca v-am urat destul! Citesc din urma si revin pe toata lumea!
Anya20 spune:
Diana, Ioana, Maddy - multumesc.
Maddy - da, poti incerca si alt lapte, chiar daca e introdus brusc. E drept ca 1-2 zile fara lapte nu inseamna mare lucru, dar daca se continua incearca cu altul.
Diana - eu ii dau Anyei sa pape asa:
- pe la 7-8 cand se trezeste - san
- la 12-13 - 3-4 ligurite de cereale (ii dadeam mai multe, dar am mai scazut ca a luat 400g in 2 sapt si s-a cam bucalat) + 50-60 ml de lapte de la mine + mar/para rase sau de la borcanas (astea fac cam 140g), apoi daca mai vrea, san
- la 15 - san (daca nu a vrut dupa masa de cereale)
- la 18 - piure de legume (nu i-am dat niciodata supa chioara) (fac supa o data la 3 zile; fierb 1-2 morcovi, 1 cartof, 1 pastarnac, 1 telina mica, 1 frunza de salata, 1 fir de ceapa verde, 1 dovlecel, cateva fire de patrunjel, apoi pasez separat morcov, apoi dovlecel, cartof, le pun in 3 borcanase (de 130g) si le pun imediat la frigider. Cand le scot sa-i dau sa pape, tin borcanasul cateva minute intr-un vas cu apa calda); daca mai vrea dupa, ii dau si putin laptic.
- la 20 - mar ras gol sau piersica (i le dadeam cu 1 lgt. de cereale); de sapt viitoare o sa fac branzica si i le voi da asa (fructe+branza)
- la 23-23:30 - san si culcarea.
Editez: noi ne-am apucat de diversificare de putin timp, dar am ajuns destul de repede la aceste cantitati pentru ca spre surpriza mea, chiar mananca bine. Asa ca treaba cu cateva lingurite a "tinut" doar in prima si a doua zi, apoi am trecut la "gramaje" mai serioase.
Azi fi-mea mi-a facut un cadou tare frumos: am mai descoperit un dintisor in gurita ei. Si tacea malc, nu cumva sa ma prind...
Se trezeste foarte rar o data pe noapte, cam o data la 2 saptamani (nu ma injurati fetelor ), desi ii dau san.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
BiuMil spune:
sotul va multumeste pentru suport!!!! (a cazut pe scari, de fapt s-a rupt o treapta cu el....nu e asa de gras, doar ca treapta aia astepta pe cineva, bine ca nu am fost eu cu copilul in brate!)
desi nu intentionam, m-am apucat de curatenie de Paste....am facut o brambureala in toata casa de nu stiu cum o sa ies din ea!!!imi vine sa plec cateva zile de acasa!
irina, si alte fete, daca va intereseaza va pot furniza si eu lista mea de bagaje...avem ceva experienta de calatorii...
ioana, daca ai timp, spune si mie cum mananca Mirunica cele 3 mese + 2 gustari...adica ce cantitati? si cat lapte? merci merci!*
cine a fost la magazinul Victoria, la copii...ce se gaseste de fapt acolo? numai haine?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
cge spune:
Bianca, io vreau si lista ta de bagaje. Vreau sa o compar cu a mea
Merci frumos.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei