Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 7
b_irina_c spune:
Cge utila lista, deja m-am apucat sa-mi notez
.
Ruxandra dupa ce-l studiez bine te anunt
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Deea de care porumb ai luat?
Eu i-am dat mancarica de praz cu carnita de pui pe langa vesnica supa si marele esec de spanac cu orez (l-a mancat mititelul, dar nu a fost incantat).
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Anya20 spune:
Multumesc tuturor celor care m-au felicitat
(Tonnia, cge, Carmen, Nanadana, Ruxandra, Gabiarama - pana la voi am ajuns cu cititul; recuperez si revin cu alte multumiri
)
cge - ketoful da somnolenta. Poti sa renunti la el.
Vero - ti-am trimis pm
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Anya20 spune:
La multi ani pentru toti bebelusii care se serbeaza astazi, cu un pupic in plus pentru Milan, al carui tati este bolnav.
Miflore 
ege - mergi cu fata la dr.
Cristell - te inteleg perfect. Eu am hipotensiune si frecvent cand ma ridic brusc ametesc si am o stare de lesin. Mi-e tare teama sa nu fiu cu fata in brate si sa o scap.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
b_irina_c spune:
Anya20 hai sa te urez si azi
. LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi! Toate visele sa ti se implinesca 
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Bon giorno ladies!
Dati-mi voie sa urez cel mai calduros "La multi ani" D-ei doctor Alina care este alaturi de noi tot timpul si mi-a schimbat total parerea despre doctori ![]()
La multi ani si pentru bosumfleiul de Milan precum si tuturor celorlalti bebelusi care se sarbatoresc astazi: Serban Andrei (Simodina), Tudor-Gabriel (Gabiarama), Dennis Sven (Mihaela_specht), Fabiano-Antonino (Carmi) si Alexandra Denisa (Dory232002) 

Drum bun tuturor curajoaselor care se incumeta se plece cu bebelacii la drum si Paste fericit de pe acum! 
Hai ca v-am urat destul! Citesc din urma si revin
pe toata lumea!
Anya20 spune:
Diana, Ioana, Maddy - multumesc.
Maddy - da, poti incerca si alt lapte, chiar daca e introdus brusc. E drept ca 1-2 zile fara lapte nu inseamna mare lucru, dar daca se continua incearca cu altul.
Diana - eu ii dau Anyei sa pape asa:
- pe la 7-8 cand se trezeste - san
- la 12-13 - 3-4 ligurite de cereale (ii dadeam mai multe, dar am mai scazut ca a luat 400g in 2 sapt si s-a cam bucalat) + 50-60 ml de lapte de la mine + mar/para rase sau de la borcanas (astea fac cam 140g), apoi daca mai vrea, san
- la 15 - san (daca nu a vrut dupa masa de cereale)
- la 18 - piure de legume (nu i-am dat niciodata supa chioara) (fac supa o data la 3 zile; fierb 1-2 morcovi, 1 cartof, 1 pastarnac, 1 telina mica, 1 frunza de salata, 1 fir de ceapa verde, 1 dovlecel, cateva fire de patrunjel, apoi pasez separat morcov, apoi dovlecel, cartof, le pun in 3 borcanase (de 130g) si le pun imediat la frigider. Cand le scot sa-i dau sa pape, tin borcanasul cateva minute intr-un vas cu apa calda); daca mai vrea dupa, ii dau si putin laptic.
- la 20 - mar ras gol sau piersica (i le dadeam cu 1 lgt. de cereale); de sapt viitoare o sa fac branzica si i le voi da asa (fructe+branza)
- la 23-23:30 - san si culcarea.
Editez: noi ne-am apucat de diversificare de putin timp, dar am ajuns destul de repede la aceste cantitati pentru ca spre surpriza mea, chiar mananca bine. Asa ca treaba cu cateva lingurite a "tinut" doar in prima si a doua zi, apoi am trecut la "gramaje" mai serioase.
Azi fi-mea mi-a facut un cadou tare frumos: am mai descoperit un dintisor in gurita ei. Si tacea malc, nu cumva sa ma prind...![]()
Se trezeste foarte rar o data pe noapte, cam o data la 2 saptamani (nu ma injurati fetelor
), desi ii dau san.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
BiuMil spune:
sotul va multumeste pentru suport!!!! (a cazut pe scari, de fapt s-a rupt o treapta cu el....nu e asa de gras, doar ca treapta aia astepta pe cineva, bine ca nu am fost eu cu copilul in brate!)
desi nu intentionam, m-am apucat de curatenie de Paste....am facut o brambureala in toata casa de nu stiu cum o sa ies din ea!!!imi vine sa plec cateva zile de acasa!![]()
irina, si alte fete, daca va intereseaza va pot furniza si eu lista mea de bagaje...avem ceva experienta de calatorii...
ioana, daca ai timp, spune si mie cum mananca Mirunica cele 3 mese + 2 gustari...adica ce cantitati? si cat lapte? merci merci!*
cine a fost la magazinul Victoria, la copii...ce se gaseste de fapt acolo? numai haine?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
cge spune:
Bianca, io vreau si lista ta de bagaje. Vreau sa o compar cu a mea
Merci frumos.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei