Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Kristinuta drum bun la bunica ,ce surpriza placuta o sa aibe,imi pare bine ca analizele au iesit bine si moralul este bun,Raducu este un dulce,dulce

poze

Mergi la inceput

am ajuns la 800 de mesage

Fetelor sa ne tineti pumni ca o sa plecam dupa masa la vaccin

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Drum bun Kristinutza, Ioana!

Ne bucuram ptr tine, Kristinutza, ca esti ok si poti sa faci excursia mult asteptata

Si noi plecam maine seara la Slatina.
Va fi prima data cand o ducem pe domnisoara la Slatina.

Dana, bineinteles ca tinem pumnii sa nu doara tare vaccinul.
lui Antoine.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

dar cine se ofera sa-mi faca bagajul? ca de dimineata ma gandesc ce trebuie luat si e pranzul al mare si io tot pe net.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Cristina esti o draguta mersi
Kristinutaeu mas oferi ,dar daca exista un lucru care nu imi place asta este "facutul bagajului",pt ca tot timpul uit cite ceva

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana pai sa zic ca ordinea ar fi legume, cifre, animale (astea au si bucatele mici parca). Ce gasesti tu, nu conteaza asa mult . Mersi mult de tot !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

kristinutza drum bun! Si eu plec sa-l duc pe bb la strabunica, adica bunica mea draga .
Nici eu nu am facut nici un bagaj, dar incep sa fac o lista ca si eu ca Nanadana mereu uit cate ceva . Cel mai tare e sotul care de obicei ma intreba dupa ce ne urcam in tren "ai luat si cutare?" . Noroc ca sunt obisnuita cu el si nu ma supar .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ptr Anca eu m-am gandit la :
medicamente: ambroxol, eurespal, ketof, antibiotic, calgel, panadol, smecta, oscilo, oftamezon.
Servetele umede + masuta infasat cu paturica cu tot + crema fund + pompita nas+ spray nas .
Pampersi;
Hainute cat mai multe + bavetici
Ceva jucarele;
Biberoane + suzeta. + peria de biberoane
Borcanase + castronas + lingurita + canuta
Cereale
Lapte praf + apa plata
Patut + lenjerie + carucior

Rucsac Anca ptr drum : pampersi, hainute de schimb, paturica de schimbat + servetele + jucarioara + bibe+paturica subtire.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, sigur ca vreau detalii despre scaun. Mersi frumos
Ioana, sa-ti zic de parcare ... noi ultima data am parcat la pescarus, acolo gasesti locuri si se ajunge destul de repede pe urma la intrarea charles de gaulle, asta daca ajungi inainte sa plece caravana . Eu prefer intotdeauna masina, chiar daca Matei e singur in spate si cu spatele la mine (deocamdata pana iau scaun si inca il inghesui in scoica) pentru ca pot sa bag multe chestii in masina.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

se pare ca toata lumea duce bebeii sa-si vada strabunicii. si noi mergem de paste la bunicii sotului ( ai mei sunt toti patru aici, in oras). ar trebui sa plecam sambata, dar sa vedem, ca sunt cam aproape de inundatii...
azi i-am dat lui Alex porumb, si i-a placut la nebunie...nu stiu ce sa-i mai dau la pranz..m-am saturat de eternele legume..i-am mai dat broccoli, nu s-a omorat dupa el dar l-a mancat. inca nu am incercat cu mazare si fasole verde...sa vedem.

deea&bebe Alex

Mergi la inceput