Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 8
b_irina_c spune:
Bianca da, ma intereseaza lista de bagaje. Cred ca sotul o sa se socheze putin , noroc ca suntem doar noi in masina .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
tangerine spune:
La multi ani pentru Milan (Biumil), Serban Andrei (Simodina), Tudor-Gabriel (Gabiarama), Dennis Sven (Mihaela_specht), Fabiano-Antonino (Carmi) si Alexandra Denisa (Dory232002)
Si un La multi ani special pt dr. Anya!
doar voiam sa scriu la cap 100 si cam atat
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
BiuMil spune:
haideti ca scriu lista oricum...comparati cu a Cristinei si poate va e de ajutor. in principiu e vorba de 3 genti: una pt drum, una cu jucarii si una cu restul bagajelor.
pt drum
muzica
bibe curate x nr mese lapte pe zi+ dimineata (e greu pe drum cu sterilizatul, plus ca la destinatie numai de asta nu ai chef)
lapte, ceai, sic, apa
borcanase pt drum + castronel + lingurite (2,3 pt orice eventualitate)babetele, prosopele
apa fierbinte in termos, laptele il puneti de preferat de acasa in bibe.
scutece, saltelutza, schimburi, jucarii, paturica
pt cine are, monitoarele audio noua ne-au folosit pt drum atunci cand am parcat la benzinarie, de exemplu si bb dormea...l-am lasat in masina si ne-am dezmortit un pic.
suzeta
servetele umede
pt masa:
lapte, castronase, linguritze
in functie de ce papa bb, ingrediente pe care nu le puteti gasi la destinatie
perie curatat, burete, pt dezinfectat solutie sau vas de fiert, microunde, ma rog in functie de ce alegeti
apa
daca faceti branza nu uitati Ca lactic plus alte suplimente Fe, Vigantol etc
pt somn
patutz, cearceafuri (mai multe), paturici si subtiri si groase,
pijamale,
diverse:
haine cu gramada, caciulitze, scutece,servetele, bephantene, sampon, jucarii, crema galbenele, trusa prim ajutor (inclusiv termomentru, baneocin) alte suzete, carutz.
e bine ca in masina sa aveti geanta cu lucrurile de drum, jucariile...si sa faceti pauze macar la 2 ore in care sa il scoateti pe bb din scaun.
daca mai gasesc ceva notat mai editez
bafta
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
la multi ani, dr anya!
si eu am facut lista de bagaje (cu inspiratie de pe forum), dar am lasat-o balta. o sa intru diseara in camera copilului si o sa bag totul in rucsac. si gataaa!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Tonnia spune:
Din greseala am urat "la multi ani" numai lui Milan. Cu scuzele de rigoare revin si spun La multi ani, Serban Andrei (Simodina), Tudor-Gabriel (Gabiarama), Dennis Sven (Mihaela_specht), Fabiano-Antonino (Carmi) si Alexandra Denisa (Dory232002)!
Ioana75 spune:
Multumim de urari, drum bun si voua! Eu bag tot in bagaj, cu exceptia hainelor care sint prea multe si trebuie selectate.
Ruxandra, multumesc de detalii. Mai bine ma cuplez cu vecina irina ca sa vin in parc, ea si cind am fost la Thalia s-a oferit sa opreasca traficul ca sa am eu timp sa parchez calumea.
Bianca, am renuntat la proiectul 3 mese + 2 gustari pentru ca am inceput serviciul. Miruna a ramas la 4 mese:
1. 8: ~250 ml lapte cu 2 masuri cereale
2. 12: 200 gr legume cu carne + 60 gr fructe + apa
3. 16: 200 gr iaurt + 60 gr fructe + juma' de mar mare ras + juma' de biscuite de cupii
4. 20: ~250 ml lapte cu 2 masuri cereale
Intre mesele astea mai bea si 100-200 ml suc de mere.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kristinutza spune:
uau, BiuMil , sar'-manaaa...
lui radu ii dau lapte praf facut cu apa plata. la temperatura camerei. daca am facut o prostie, ata ete, e prea tarziu. deci nu il incalzesc...
puteti si sa dati cu rosii.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
BiuMil spune:
kristinutza, daca pana acum ai facut asa si se dizolva bine...zic ca e ok. pe cutia noastra se recomanda 50 de grade...
ok, ioana...
la multi ani dr Anya!!! sa ne traiesti!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
cge spune:
Bianca, multumesc ptr lista.
Sunt curioasa sa ne povestim dupa excursie: ce obiecte ne-au lipsit
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
nanadana spune:
Raportam si noi venirea de la "Calapod",deci la 6 luni si 10 zile avem 7.500kg si 70 cm deci stam bine ,ia facut vaccinul (hebatitB)care este tare marait ,ne-a dat rdv si la oftalmolog ca se pare ca are un ochi care ii fuge nueste sigur dar mai bine este sa-l vada un oftalm
biumil sanatate sotului
cred ca o sa fie o liniste aici de pasti ca toata lumea pleaca,noi nu ramanem acasica
poze