Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Deapui il pupam pe Alex sa-i treaca

Fetelor mie nu mi s-a marit piciorul! Incap cu gratie in toti pantofii de dinainte de a ramane gravida. De altfel nici in sarcina n-am avut nimic si doar m-am ingrasat 25 de kile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo esti un caz fericit.

Carmen nu papam tort . Eu nu fac si nici nu cumpar, poate doar daca imi face sotul vreo surpriza, desi ma inndoiesc.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

La Multi Ani Irina!! Sa traiesti si sa fii sanatoasa!RAportez si eu vizita azi cu bebe la doctor, care mi-a recomandat sa o tin cat mai mult pe burtica, pentru ca nu face nici ea prea multe miscari, iar in funduletz sta numai sustinuta sau rezemata de ceva.Nu stiu ce oi face ca nu-i place deloc pe burta .In plus luam 4 pic da vigantol/zi din cauza de lipsa de calciu.Nu mai stiu ce sa zic de cupilul meu, ca e tare in urma cu miscarea...In fine, trecem noi si peste astea.Apropos, Milforefetita ta sta in fund, ca parca nici ea nu statea, ca a mea incepe incetisor, dar foaaarte greu....Norinapoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Irina raportez ca am trimis de aseara retetele .Azi Tudor a mincat orez cu spanac ,ceapa,morcov .Am pus si un catel de usturoi si o lingurita de smintina .Am uitat sa fierb si ficatelul pe care planuiam sa i-l dau .Nu am pasat la blender mincarea , ci la furculita si prin urmare nu a iesit pasta .A durat ceva mai mult pina a terminat de mincat (dar l-a hranit soacra nu eu ) pentru ca plimba mincarea in gura (avind in vedere ca inca nu are dinti, nu pot spune ca a mestecat).La ultimile lingurite mi-am adus aminte ce truc foloseam la Mihnea ca sa inghita mai cu pofta si i-am facut suc proaspat dintr-o juma de rosie .Ei, alta viata ,se vedea clar ca ii place .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Cristina ,uitam sa te intreb :Eurespal nu se da pt tuse seaca si Ambroxol pt cea expectoranta ?

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kristinutza, hai la vorba!!! Si vrem poze!!!
Ruxandra, ce zici, iesim afara? Glumesc, eu nu ies pe vremea asta, brrr...
Cristina, brava Ancutei!!!
Deeapui, cred ca te-ai speriat rau!!!
Norina, nici a mea nu sta bine in fundulet; sta bine daca are spatar, daca nu, se duce spre picioare de obicei si le apuca; sau se mai sprijina in lateral pe maini; dar are un echilibru tare instabil! si in rest nu tu taraiala, nu tu ridicat, nimic! Hmmm...si mai are un pic si face 7 luni!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mai, am impresia ca sunt batuta rau in cap sau exagerat de precauta. Pai io nu i-am dat pana acum toate astea de care ziceti voi, usturoi, rosie, mamaliga ... ma cacai sa-i dau si banana.
Azi ii fac piure de cartofi cu pui ca sa nu-i mai dau eternul amestec de toate legumele. Si in continuare am probleme legate de nr. de mese diversificate. Nu stiu cum as putea sa inghesui 3.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mihaela, nici noi nu iesim. De fapt l-am scos 5 minute in curte, dar atat.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, parca Ambroxolul este si ca sa fluidifice secretiile.
Eu i-am dat Ambroxol vreo 2 zile si dupa cand s-au accentuat reprizele de tuse i-am adaugat si Eurespal.
Asa a zis dr.

Anya, tu ce zici ? Multumim frumos.

Irina, MiFloricica, multumim de laude

Ramona, felicitari ptr dintisori si merci ptr cartea 'Cand apare copilul' de pe email. Am downloadat-o si am rasfoit-o un pic, e super.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Norina mersi fain !

Gabi saru'mana de retete! O sa le studiez acasa pe indelete !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput