Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

Simo74, pazea, ca ies de dupa canapea!

radu nu se ridica in fund, nu se rostogoleste. e un puturooos. altfel, pedaleaza la greu, se intinde dupa toate jucariile si e f expresiv zic eu. ma chinuiesc sa fac educatie cu el sa zica ma-ma, dar din ba-ba-ba n-o scoate...

aaa, si cand va aud ce copii cu greutate aveti... of, al meu la 6 luni inca n-are 7 kile. are grija la silueta. cand ii e foame si ii place ce mananca, tine numai gura deschisa ca puii de randunica de n-apuci sa bagi linguritza in borcans/castronas; iar cand nu vrea, strange buzele de zici ca-i un mosneag care-si tine strans proteza sa nu-i cada. si daca rade si daca plange si tot cu gura inchisa daca vede linguritza prin apropiere.

cge, chiar ma intrebam daca mie mi s-a marit sau nu piciorul. si mi-am dat seama ca nu stiu. trei luni jumate in spital am stat in pat si n-am avut nevoie de incaltaminte. (si taaare ma gandeam ca-mi cumparasem si eu o pereche de cizmulite... nu le-am purtat decat la botez). acum ies rar afara si port niste ghete mai comode si largute. deci habar n-am.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

cristina cge, bine ca mi-ai adus aminte de carte; uitasem ca am trimis-o banuiesc ca pe adresa comuna, nu?

e francoise dolto -"Cand apare copilul" pt cei interesati; am capatat-o tot de la o fata de pe site la subiectul de carti de psihologia copilului; doua zile dupa ce am primit-o am citit-o in continuu; e fascinanta; astept sa se sedimenteze informatia si o sa purced la o recitire

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

kristinutza, bine ai revenit printre noi! MAria se regaseste perfect in descrierea pe care i-ai facut-o Radului tau

si pentru statistica cu picioare: mie nu mi s-a marit piciorul; ceea ce e f bine, ca eu sunt obsedata de incaltaminte si cred ca am vreo 30 de perechi de diverse

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, lasa vrajeala si baga niste poze ca nu mai tine!!!

Karmenutza, hipotonia musculara e si un semn de rahitism si poate de-asta s-a gandit sa mareasca Vigantolul si sa-i prescrie Calciu (desi cica Vigantolul e de baza, nu calciul). Eu citisem mai demult pe net ca hipotonia asta poate sa apara si in regimurile alimentare cu prea multe cereale si prea putine proteine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

Tonnia, am bagat poze ca n-a mai tinut!!!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Anya,Stefan,Matei,Teodora.
La Multi Ani ,Alina
La multi ani ,Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Multumesc tuturor pentru urari (cristina, miflore, deeapui, Tonnia, Kid, flavia)

Cat despre tort...sa treaca si Pastele ortodox.

Carmen - hipotonia ca semn de rahitism se insoteste si de alte semne. Nu stiu ce sa zic, daca e de la asta sau de la altceva. Depinde de cum arata si fontanela.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, e frumos foc Radu al tau! Nu pare slab deloc, e foarte bine facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Flavia mersi frumos !

kristinutza e un scump Radu ! Ce mare s-a facut si nu mi se pare slab deloc.

Eu am baut o bere ca am facut cinste la serviciu asa ca inca nu am plecat la bb. Dar o tulesc in vreo 10 min maxim ca nu mai pot.

Va pupez !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hai ca am mai citit din urma.
Cristina cge , beton mama. Ai dreptate, cu cat imbatranesc cu atat mai putin te intelegi cu ei.
Simo, si soacra mea e buna de pus pe rana, pe rana dusmanilor . Glumesc, dar chiar esti norocoasa.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput