Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 10
kristinutza spune:
Simo74, pazea, ca ies de dupa canapea!
radu nu se ridica in fund, nu se rostogoleste. e un puturooos. altfel, pedaleaza la greu, se intinde dupa toate jucariile si e f expresiv zic eu. ma chinuiesc sa fac educatie cu el sa zica ma-ma, dar din ba-ba-ba n-o scoate...
aaa, si cand va aud ce copii cu greutate aveti... of, al meu la 6 luni inca n-are 7 kile.
are grija la silueta. cand ii e foame si ii place ce mananca, tine numai gura deschisa ca puii de randunica de n-apuci sa bagi linguritza in borcans/castronas; iar cand nu vrea, strange buzele de zici ca-i un mosneag care-si tine strans proteza sa nu-i cada. si daca rade si daca plange si tot cu gura inchisa daca vede linguritza prin apropiere. 
cge, chiar ma intrebam daca mie mi s-a marit sau nu piciorul. si mi-am dat seama ca nu stiu. trei luni jumate in spital am stat in pat si n-am avut nevoie de incaltaminte.
(si taaare ma gandeam ca-mi cumparasem si eu o pereche de cizmulite... nu le-am purtat decat la botez). acum ies rar afara si port niste ghete mai comode si largute. deci habar n-am. ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
tangerine spune:
cristina cge, bine ca mi-ai adus aminte de carte; uitasem ca am trimis-o banuiesc ca pe adresa comuna, nu?
e francoise dolto -"Cand apare copilul" pt cei interesati; am capatat-o tot de la o fata de pe site la subiectul de carti de psihologia copilului; doua zile dupa ce am primit-o am citit-o in continuu; e fascinanta; astept sa se sedimenteze informatia si o sa purced la o recitire
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
tangerine spune:
kristinutza, bine ai revenit printre noi! MAria se regaseste perfect in descrierea pe care i-ai facut-o Radului tau ![]()
si pentru statistica cu picioare: mie nu mi s-a marit piciorul; ceea ce e f bine, ca eu sunt obsedata de incaltaminte si cred ca am vreo 30 de perechi de diverse
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Tonnia spune:
Kristinutza, lasa vrajeala si baga niste poze ca nu mai tine!!!
Karmenutza, hipotonia musculara e si un semn de rahitism si poate de-asta s-a gandit sa mareasca Vigantolul si sa-i prescrie Calciu (desi cica Vigantolul e de baza, nu calciul). Eu citisem mai demult pe net ca hipotonia asta poate sa apara si in regimurile alimentare cu prea multe cereale si prea putine proteine.
Anya20 spune:
Multumesc tuturor pentru urari (cristina, miflore, deeapui, Tonnia, Kid, flavia) 
Cat despre tort...sa treaca si Pastele ortodox.
Carmen - hipotonia ca semn de rahitism se insoteste si de alte semne. Nu stiu ce sa zic, daca e de la asta sau de la altceva. Depinde de cum arata si fontanela.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
b_irina_c spune:
Flavia mersi frumos
!
kristinutza e un scump Radu
! Ce mare s-a facut si nu mi se pare slab deloc.
Eu am baut o bere
ca am facut cinste la serviciu asa ca inca nu am plecat
la bb. Dar o tulesc in vreo 10 min maxim ca nu mai pot.
Va pupez
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Hai ca am mai citit din urma.
Cristina cge
, beton mama. Ai dreptate, cu cat imbatranesc cu atat mai putin te intelegi cu ei.
Simo, si soacra mea e buna de pus pe rana, pe rana dusmanilor
. Glumesc, dar chiar esti norocoasa.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Anya,Stefan,Matei,Teodora.