Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 8
mimsi spune:
karmenutza, cica de vreo 2 saptamani se ezista din nou calciu gluconic in farmacii. Eu am dat o cautare pe sensiblu si mi-a cam gasit peste tot. Trebe sa-mi iau ca am zis ca fac stoc sa am pana face bebelina un an jumate.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
mysweetest spune:
Irina eu ziceam altfel cand eram in liceu
..ca ma voi casatori pe la 23-24 ani si pe la 25-26 voi face copii numai ca m-am casatorit la 27 si am facut copii la 28 si jumatate.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
b_irina_c spune:
Dana mersi frumos
!
karmenutza fain de tine ca si-au revenit picioarele la normal. Eu am doar 1 pereche de pantofi care imi sunt buni atat cat mai tine ploaia
. Si eventual papuci cumparati asta vara
, ca pe aia inca nu i-am probat. Nici adidasii nu mai sunt buni
. Eu nu ma pricep la chestiile cu Ca si muschii, dar ii doresc Ioanei tale cea viteaza sa se remedieze rapid situatia si sa faca tumbe multe sa te linistesti si tu
.
Marlena bag de seama ca eu am realizat planul tau si tu pe al meu
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
kid2003 spune:
Kristinutza
bine ai revenit!!! TI-am dus dorul! Neaparat sa ne povestest ce face Radu si cum e acasa cu familia, ne-am gandit des la tine
Astept poze noi!
locca spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi! Si mamicii Irina, cu sanatate, fericire si tot binele!
Si mie mi-a ramas piciorul mai mare, am inteles ca asa ramane dar ca la urmatoarea sarcina nu mai creste
. Sper din toata inima ca altfel ajung bigfoot de speriat copiii.
Tocmai am aflat de niste prieteni ca o sa aiba bebe asa ca sunt tare bucuroasa, nici macar scarba de vreme de afara nu ma pleosteste.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
karmenutza spune:
Irina, La multi ani fericiti alaturi de baietii tai iubiti!
. Uite ca am facut si rima!
Papam tort?
Catalina
deeapui spune:
Raportam si noi prima cazatura din pat 

.Eu ma dusesem la bucatarie sa-i fac laptic fiindca nu vroia sa pape supa, si am auzit BOOM si dupa urlete. A plans saracu de s-a spart, mai ales ca s-a si lovit putin..a cazut pe burta si s-a julit la buza, cred ca i se face vanataie acolo, ca s-a umflat putin. Nici nu vreau sa ma gandesc..patul e destul de inalt, are 60 de cm. Cand l-am vazut cu sange pe buza am simtit ca lesin..abia m-am oprit din plans..iar el a plans saracu pana a adormit.

MAMA DENATURATA!!!!!!!!!!
deea&bebe Alex
cge spune:
Ruxandra, asa este.
Din cauza asta si mie si lui Carmen nu ni s-a marit piciorul de data asta.![]()
Gabi, Anya (mama de baieti) voi cum stati cu piciorul ?![]()
Kristinutza, dar tu ? Ti s-a marit sau nu piciorul ?
Si eu tot la aproape 21 ani m-am maritat. Am avut un buchet superb de 21 de frezii albe.
Hai la palavre cu noi![]()
Carmen, Catalina va recupera tumbele cum a recuperat si greutatea.
Ai incredere in printesa ta !
Sa imi laud si eu printesa: a vazut-o ieri doctorita si a zis ca arata ca un copil de 9 luni la greutate si la cum se agita.
Si a felicitat-o ca sta f. bine in fund, ca stiti acum o luna ne certase ca nu sta cum trebuie.
Am mai tras o spaima ca bona i-a dat de 2 ori la rand Ketof desi asta trebuia dat decat dimineata si seara.
Drept ptr care a dormit fata de la 9 la 14.
Acum e ok ca s-a activat fata, se agita iar sa puna mana pe telecomanda.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
b_irina_c spune:
Ruxandra, Carmen mersi frumos
!
deeapui hai ca-l pupam si noi pe Alex
sa-i treaca repede, dar si pe tine
.
Cge felicitari Ancutei
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
gabiarama spune:
Si eu am ramas "bigfoot", cum spuneti voi ,dupa prima sarcina ,dar am avut si picioarele umflate tare .Dupa ce-a de-a doua nu am observat vreo schimbare ,dar nici nu mai pot purta pantofii din "tinerete"![]()
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze