Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

karmenutza, cica de vreo 2 saptamani se ezista din nou calciu gluconic in farmacii. Eu am dat o cautare pe sensiblu si mi-a cam gasit peste tot. Trebe sa-mi iau ca am zis ca fac stoc sa am pana face bebelina un an jumate.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina eu ziceam altfel cand eram in liceu ..ca ma voi casatori pe la 23-24 ani si pe la 25-26 voi face copii numai ca m-am casatorit la 27 si am facut copii la 28 si jumatate.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dana mersi frumos !

karmenutza fain de tine ca si-au revenit picioarele la normal. Eu am doar 1 pereche de pantofi care imi sunt buni atat cat mai tine ploaia . Si eventual papuci cumparati asta vara , ca pe aia inca nu i-am probat. Nici adidasii nu mai sunt buni . Eu nu ma pricep la chestiile cu Ca si muschii, dar ii doresc Ioanei tale cea viteaza sa se remedieze rapid situatia si sa faca tumbe multe sa te linistesti si tu .

Marlena bag de seama ca eu am realizat planul tau si tu pe al meu .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Kristinutza bine ai revenit!!! TI-am dus dorul! Neaparat sa ne povestest ce face Radu si cum e acasa cu familia, ne-am gandit des la tine Astept poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi! Si mamicii Irina, cu sanatate, fericire si tot binele!

Si mie mi-a ramas piciorul mai mare, am inteles ca asa ramane dar ca la urmatoarea sarcina nu mai creste . Sper din toata inima ca altfel ajung bigfoot de speriat copiii.

Tocmai am aflat de niste prieteni ca o sa aiba bebe asa ca sunt tare bucuroasa, nici macar scarba de vreme de afara nu ma pleosteste.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Irina, La multi ani fericiti alaturi de baietii tai iubiti! . Uite ca am facut si rima!
Papam tort?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Raportam si noi prima cazatura din pat .Eu ma dusesem la bucatarie sa-i fac laptic fiindca nu vroia sa pape supa, si am auzit BOOM si dupa urlete. A plans saracu de s-a spart, mai ales ca s-a si lovit putin..a cazut pe burta si s-a julit la buza, cred ca i se face vanataie acolo, ca s-a umflat putin. Nici nu vreau sa ma gandesc..patul e destul de inalt, are 60 de cm. Cand l-am vazut cu sange pe buza am simtit ca lesin..abia m-am oprit din plans..iar el a plans saracu pana a adormit.

MAMA DENATURATA!!!!!!!!!!

deea&bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, asa este.
Din cauza asta si mie si lui Carmen nu ni s-a marit piciorul de data asta.

Gabi, Anya (mama de baieti) voi cum stati cu piciorul ?

Kristinutza, dar tu ? Ti s-a marit sau nu piciorul ?
Si eu tot la aproape 21 ani m-am maritat. Am avut un buchet superb de 21 de frezii albe.
Hai la palavre cu noi

Carmen, Catalina va recupera tumbele cum a recuperat si greutatea.
Ai incredere in printesa ta !

Sa imi laud si eu printesa: a vazut-o ieri doctorita si a zis ca arata ca un copil de 9 luni la greutate si la cum se agita.
Si a felicitat-o ca sta f. bine in fund, ca stiti acum o luna ne certase ca nu sta cum trebuie.

Am mai tras o spaima ca bona i-a dat de 2 ori la rand Ketof desi asta trebuia dat decat dimineata si seara.
Drept ptr care a dormit fata de la 9 la 14.

Acum e ok ca s-a activat fata, se agita iar sa puna mana pe telecomanda.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxandra, Carmen mersi frumos !

deeapui hai ca-l pupam si noi pe Alex sa-i treaca repede, dar si pe tine .

Cge felicitari Ancutei!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Si eu am ramas "bigfoot", cum spuneti voi ,dupa prima sarcina ,dar am avut si picioarele umflate tare .Dupa ce-a de-a doua nu am observat vreo schimbare ,dar nici nu mai pot purta pantofii din "tinerete"

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput