Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 7
miflore spune:
I-am vazut si eu pe Matei si pe Alex!!! Ce copii frumosi!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
mysweetest spune:
La multi ani Irina..ce mama tinerica..eu la varsta ta nu eram nici casatorita da' sa mai fac si copii..
Si mie mi-a ramas piicorul mai mare..inainte incapeam in 37 acum numai in 38 iar iarna chiar 39 la unele ghete.
Foarte frumosi Matei si Alex!
Ce vreme urata..aici ploua si e si frig..doar 11 grade.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
kristinutza spune:
la multi ani, irina!
am facut 26 de ani in octombrie, la 21 m-am maritat.
mi-am propus sa revin in forta pe forum. nu de alta, dar vad ca au aparut mamaici noi care nu ma cunosc. si trebuie sa ofer cat mai multor persoane bucuria de a ma stii, nu? ![]()
imi iau angajamentul ca voi posta si eu poze noi, ca radu al meu a crescuuut de la 2 luni incoace... ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Simo74 spune:
Mei Kristinutza iesi dupa canapea si vino aici la povestit. De-abia asteptam poze cu Radu ![]()
b_irina_c spune:
Marlena mersi
! Eu cand eram in liceu ziceam ca pe la 26 abia ma voi casatori
. Si aici ploua (desi cred ca acum a stat), dar tot frig e
.
kristinutza mersi
! Desi suntem de-o seama la casatorie ma-i luat. Eu la 22
. Abia astept poze noi cu Radu si mai multe postari de-ale tale.
mimsi eu speram din suflet sa se strambe bb meu la soacra, dar el era tot un ranjet. Mai nou se hlizeste la toata lumea
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Mifloricica si eu ma uitam ca acusica batem 100 de capitole si pe vremea odiseei am tras cu chiu cu vai sa ajungem la 100. Cred ca pe vremea aia nu aveam timp
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
dana_lucia spune:
Va salutam si noi si uram "La multi ani!" bebelusilor care implinesc azi inca o lunita! 

O urare speciala si pentru Irina pentru ziua ei "La multi aniI" si numai bucurii!
O zi buna in continuare,
Dana Lucia si
Alberto
karmenutza spune:
Buna, fetelor!
La multi ani Anya, sa cresti mare si mancacioasa, sa o asculti pe mami. La multi ani, de asemenea tuturor celor care mai implinesc azi o lunita.
Noi am fost la vaccinul de 6 luni, cu intarziere, ca a fost cam mucioasa. I-a facut 2 injectii, nu a zis nici pis, la nici una dintre ele. Facea "ploicica", atunci cand o intepa asistenta. M-am vaitat doctorului ca fii-mea nu face tumbe, nu se ridica singura in fund etc, (problemele mele, stiti voi) si mi-a zis ca are "hipotonie musculara". Pentru asta mi-a dat Calciu gluconic (care nu se gaseste) sau lactic, 1/2 de 2 ori pe zi. Si ne-a marit doza de Vigantol de la 3 la 4 picaturi. Eu ma intreb ce legatura are hipotonia musculara cu calciul, care e pentru oase? Are? Vreo legatura? Si ma gandeam eu, sa nu-i fac branzica cu lamaie, sa i-o fac cu calciu. Oare asa e prea mult? Alina, ce parere ai de toate astea?
Catalina
karmenutza spune:
Eu mi-am cumparat anul trecut in august o pereche de pantofi ca aveam picioarele umflate si in ai mei 37 nu mai incapeam. I-am luat 38. Ieri am zis sa-i incalt. Si....imi ies din picioare, nu pot sa merg cu ei. Deci am revenit la 37.
Catalina