Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Si eu vad o lene, Antonia..ar trebui sa fac ceva de papa pt pranz...dar sunt in pana de idei..si chef..

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

test pt schimbarea semnaturii

deea&bebe Alex

Mergi la inceput

merge

vad ca lumea e ori la masa ori o pregateste..ceea ce ar trebui sa fac si eu..pupici.

deea&bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Irina, la multi ani!!! Si eu am facut 26 dar in noiembrie.
Deea isi merita numele de pui La 24 de ani, eheee, viata, hi hi

Alina, maine ii zic si tie Azi ii zic frumuselei de Anya, sa fie sanatoasa, cuminte si sa o asculte pe mami. La fel le urez si celorlalti sarbatoriti bebei a zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Irina, bravos pentru ma-ma!!!
Alina, sanatate multa!!! Cred ca tare te mai enerveaza crizele astea de bila...
Cristina, sanatate multa si Ancutei, sa se faca repede bine!
Cristina, Irina, si eu vreau sa plec cu Ana de vineri pana luni dar daca ploua nu mai plec! Stiti de unde se inchiriaza o rulota incapatoare?
Aha, Anya, acum am citit! Deci maine e ziua ta!!! Fetelor, nu mancati nimic azi ca maine balotam tort!!!
Ana mea s-a trezit pe la 2 noaptea, asa, de control! Noroc c-a adormit la loc in 10min!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Raportez si eu: am reusit sa ajung la coafor sa ma vocsesc si sa-mi fac manichiura - drept pt care spalatul geamurilor de la balcon pica. Si-asa ploua.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Wow, ce prospaturi pe aici!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mimsi eu il cred pe sot cu explicatia asta. O cunosc de 7 ani deja si stiu ce gandeste (sau mai bine zis ce nu gandeste).

Ramona mersi frumos ! Felicitari pt mica ta pofticioasa !

deeapui mersi ! Tocmai vroiam sa zic ca sunt si mamici mai tinere ca mine . Fain trenuletul cu numele "Alex", de baiat sa nu mai zic .

L-am vazut si pe scumpicul de Matei . Ce de copii frumosi...

Tonnia mersi frumos !

Kid mersi , cedi suntem de-o seama !

Miflore mersi pt felicitarea cu ma-ma. Acum in sfarsit ma striga si cand e bucuros, ca zau ca eram satula de plasul lui "ma-ma-mam-ma-ma" . Si de rulota zau ca nu stiu . Eu sper sa ma descurc cu portbagajul pt 1 zi . Eu ma duc oricum ar fi vremea ca vreau sa-l duc pe bb la bunica mea de 83 ani ca ea nu se prea poate deplasa si mereu imi spune ca si-l imagineaza cum e. Si sper sa fie vreme buna sa stea bb mul timp in curte la aer curat.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Fetelor, ne apropiem cu pasi rapizi de capitolul 100!!!
Mimsi, sa-ti fie de bine!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Mifloriciko, iti zic da' nu te mai stresa - baiatul ala mucles, n-a zis nimic. M-am orientat cat de cat, in prima saptamana din mai dau comanda. Cuptorul e tot la reparat, asa ca nu m-am grabit (cuptorul acela in care a explodat borkanu')

Si ca sa va mai zic si de bbla- aseara a fost tragedie mare ca daca eu am fost la coafor ramanea cupila nespalata, drept pt care a venit soacra sa presteze. Cupila n-a stat deloc, nici n-a vrut sa intre in apa (ea care si cand vede apa de la bucatarie curgand ar intra sub robinet). Ce mai, a fost cam tragedie. (asta ca de la 4 zile pana acum am spalat-o numai eu, cu 3 exceptii: nasa de 2 ori - prima baita - ca sa-mi arate cum se face + baita de mir si o data o tanti asistenta) Ma rog, soacra si-a revenit, dar i-a cam prins frica . De fapt eu am impresia ca cupila simte cand domina situatia si persoanele din jur, asa ca profita si-i cam baga in viteza ori de cate ori are prilejul.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput