Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 5

b_irina_c spune:
Simo mersi de urare! Soacra e buna daca sta 2 zile maxim, daca depaseste ma tampeste (
ca fac si rime acum). Si mereu are idei crete, dar ea nu o face din rautate, pur si simplu nu gandeste - asta mi-a explicat sotul
). Fain de tine ca ai soacra buna.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Anya20 spune:
Ia mai terminati cu soacrele astea cumsecade si cu varstele astea scandalos de mici. Ca mai sunt si pamanteni de rand pe aici
Simo - multumim pt aprecieri. Anya se va simti flatata cand va vedea ca ai complimentat-o (acum doarme si nu aude ).
Da, maine este ultima zi din "berbec" si va fi a doua aniversare alaturi de bb (desi anul trecut pe vremea asta era cat o maslina si nu-si dadea seama ce se intampla , dar mie mi s-a parut ca nu exista cadou mai frumos)
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

mimsi spune:
quote:
Originally posted by b_irina_c
Si mereu are idei crete, dar ea nu o face din rautate, pur si simplu nu gandeste - asta mi-a explicat sotul).
Irina siVladut (26.08.2005)
Poze
Mai, sigur e o kestie cu soacrele si ganditul! Asa o apara si sotul meu

Mimsi si

tangerine spune:
La multi ani: Anya, Stefan, Matei, Teodora!sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa va iubiti mamele!
La multi ani Irina! doamne ce tanara mai esti; la varsta ta abia ma hotarasem sa ma marit nu o lasa pe soacra sa iti strice ziua ca nu merita
multumim pt felicitarile de dintisori; simo, am murit de ras cand mi-ai zis ca am deja iepuras de PAste ; nu ma gandisem la asta
mary, l-am vizionat pe Iaris si chiar ca are 1000 de fete; e un scumpuletz; MAria mea parca nu face chiar asa; sau nu face in intervalul 7-9 seara cand o vad eu
cristina cge succes la excursie; sper ca Anca sa se distreze bine; noi suntem deja vechi in ale calatoritului; de la 3 luni am mers la miercurea ciuc
si pentru ca circula vant de glume, sa va spun o faza tare: am iesit intr-o seara cu niste fosti colegi si Maria a ramas singura cu ta-su; ma suna sotul si zice printre hohote de ras: ajutor ma mananca, MAria; ce se intamplase: statea cu fata si el manca ciocolata si ce se gandeste sa ii dea si fetii sa o linga un pic mic mic; care credeti ca a fost reactia Mariei: s-a blocat cand a simtit gustul statea cu gura deschisa si astepta sa ii mai dea;si se repedea la ta-su cu gura deschisa; si ta-su nu mai stia ce sa faca sa-i inchida gura (asta e de fapt o problema care nu cred ca o sa se rezolve vreodata); asta a propos de bebelusii carora poti sa le dai sa manace orice ca nu fac diferenta la gusturi; creierul stie..
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

cge spune:
Alina, pai "La Multi Ani " ptr maine, toate dorintele sa ti se implineasca (tu le stii mai bine ca mine).
Da, e super sa fii mamica de ziua ta.
Simona, super sa ai o soacra ok.
Marinela, ai dreptate. Trebuie s-o educ pe maica-mea, cu soacra-mea nu merita sa imi bat capul, s-o educe fiu-sau.
Chiar imi pare rau ca nu ma inteleg cu maica-mea, si trebuie sa fac ceva in sensul asta.
Chiar fetele va aduceti aminte ce ecografii faceam anul trecut pe vremea asta ?
Eu chiar in sapt mare am facut triplu test, si ecografia unde mi-au zis ca samburica era fetita
Deci, de Pasti eram in asteptarea rezultatelor de la triplu test.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

miflore spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI STEFAN CALIN, MATEI, TEODORA MARIA SI ANYA IOANA!!! Sa fiti cuminti si sa nu-i suparati pe parinti!
2 perechi avem azi, 2 baietei si 2 fetite!
LA MULTI ANI ANYA!!! N-ai zis nimic, ai baut pe furis!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de Anya cea mica!
Cristina, Irina, ce ti-e si cu soacrele astea... e si de ras si de plans
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

deeapui spune:
LA MULTI ANI IRINA!! si ANYA, pt maine. maine e si ziua sotului mue, face 32.
sa ma dau si eu "mare"..eu am 24 de ani
deea & bebe alex (27.10.05)
Poze

Tonnia spune:
La multi ani, Irina!!! Sa fii sanatoasa, vesela si sa-ti aduca Vladut numai bucurii!
La multi ani si micilor sarbatoriti: STEFAN CALIN, MATEI, TEODORA MARIA SI ANYA IOANA!!!
Vazut poze: Iaris-foarte foarte scump si deosebit de expresiv si Matei- dragut superhaios, barem in pozele din birou are o atitudine de sef ceva de speriat, cred ca asta o sa fie ca are in sange vad...
Am o leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!