Bebelusi de mai-iunie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Dragele mele mamici
Uite de-abia acum apuc sa intru si eu unpic sa va dau o veste mare-mare: Sara merge singura.Facea cativa pasi singura pana acum dar azi a batut casa in lung si in lat singurica.Merge cu manutele usor ridicate ca Delia Laurei si cracanata ca o ratzusca dar merge...mai pica se ridica si o ia d ela capat.Este super haioasa.La 10 luni si 10 zile
Se da jos singura din patul mare si apoi o ia la trap...
In rest avem 4 dintzi, altzii noi la orizont nu sunt deocamdata si avea la controlul de sapt trecuta 10 kg si 75 cm (Gabitza, please.....).Mama nu zice decat daca este suparata rau ...in rest nu pup asa ceva.ma pupa in schimb cand vin acasa si rade toata la mine..este super haioasa.
Sapt viitoare trebuie sa merg cu pitica la ortoped la Budimex ca isi tzine labutzele intoarse spre interior.Merge cu ele normal dar cand sta isi strange degetzelele si isi intoarce laba piciorului spre interiorul picioarelor...oare m-a inteles cineva?.Si am primit trimitere la ortoped ...sa vedem ce-o zice.
Ioana, eue ram cu situatia alambicata cu 2 angajatori.Am depus dosarul.Iar mie mi-a zis ca anexa 4 nu mai este necesara .Sa vedem daca nu ma intoarce cu el acum din ce zici tu.
Mai, mie mi-a venit indemnizatia pe martie si ar trebui sa le-o dau inapoi dar nu stiu unde si cui.Stie careva?
Va pup pe toate.
Sarbatori fericite si binecuvantate si UN PASTE PLIN DE DUHUL SFANT

Sufletzica si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

omustata, a mea doarme de 2 ori pe zi, cam o ora de fiecare data. uneori imi mai face figura sa nu doarma dimineata si recupereaza dupa masa...

am vazut si eu filmuletul, patriciaRO, mai ce baietel mare si descurcaret ai tu acolo...

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Multumim de aprecieri...
Danelutza-chiar sa manance din flori nu s-a bagat ca ea se fereste de mancare din principiu Da' oricum tot ce prinde in mana duce la gura Chiar ma intrebam daca sunt pitici care au inteles interdictia cu "nu baga in gura !" Ca eu am citit intr-o carte pt. mamici ca pustiul autoarei pe la 11 luni a prins ideea...si de atunci a putut sa se joace si cu plastelina, bla, bla...
Olga-da, am dormit cu ea in pat la hotel. A fost prima data, ca pana acum dormea in carut cand mai plecam de acasa. Si ea a dormit de cand s-a nascut la ea in pat singura in camera...dar cu timpul s-a obisnuit sa doarma ziua doar cu mine in patul de o persoana de la ea din camera (adica viitorul ei pat, cand scapam de asta de bebe). Nu stiu ce sa zic cu obisnuitul cu noi pentru ca dupa ce am venit acasa s-a declansat roseola si am dormit cu ea ca sa vad cum sta cu temperatura. Noaptea trecuta am lasat-o singura ca nu mai avea febra si a fost ok-dar acum e foarte obosita dupa boala, parca doarme tot timpul pe ea...sa vedem dupa ce se face bine de tot daca mai vrea singura in pat.
In timpul zilei Iepu' doarme cam doua ore jumate-maxim trei, in ultimul timp intr-o singura repriza. Asta inainte de boala, ca azi a dormit cam 5 ore. Daca o las singura in patut doarme doar 40 de minute, daca stau cu ea si dupa alea 40 de minute sasai la ea cand da sa se trezeasca mai doarme cel putin o ora jumate.
Clara- ca nu se uita inca dupa baieti nu ma deranjeaza. Sa zicem ca Teodora ii e pur si simplu simpatica. Inteleg. Da' sa rada la ea insasi? Asta e narcisim curat.
Andutzy-dupa cei 8 dintisori in mod normal apar premolarii de jos si apoi cei de sus-locul pentru canini ramane gol si doar dupa ce apar cele 4 maselute ies si astia. La Iepu' locul de maselutze jos s-a umflat de aproape 2 luni(imediat dupa ce a aparut dintele 8)...si deocamdata nimic.
Ioana-parca tot matiz aveti si voi? Poate de asta sotul tau nu o mai luase pe Mogaldea in calcul? Oricum masina era plina...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Intru repede sa va zic ca bagajul e aproape gata. Evident ca acest aproape inseamna ca de fapt mai am o multime de lucruri ca multe sunt la uscat, iar altele le va folosi maine. Traiesc aceeasi senzatie ca si Loreen ca acum le-am proptit pe ici pe colo, dar la intoarcere. In orice caz, cred ca maine imi fac o lista la birou ca sa nu uit nimic. Mi-e mila de bietul nostru Matiz; de fapt problema mare nu o constituie bagajele noastre cat muntele de borcane care s-a adunat de fix un an de cand am fost ultima oara acasa. Soacra-mea e fan borcane asa ca nu arunc nici unul si s-au strans... Ducem si noi cate incap si restul la vara.

Sufletzica - scuze de confuzie. Stiu si eu ca in mod normal nu trebuia anexa 4 la stimulent, dar mie mi-au cerut-o. Poate ai noroc. Cat despre banii de dat inapoi, data viitoare mai bine nu ii ridici daca scrie pe avizul d ela posta indemnizatie. Dar acum ii poti returna in Amzei la contabilitate, asta stiu precis.

OlgaM - nu fi trista ca e totusi Pastele. Evenimente nefericite sunt mereu, dar prilejurile de bucurie mai rare asa ca ... carpe diem! Ana doarme tot in 2 reprize (cateodata 3) cam 2-3 ore cu totul; eu zic ca e bine.
Iar cu vremea eu visam frumos sa stau afara, cand am plecat spre casa si am vazut cat vant era m-am razgandit instantaneu. In orice caz Ana era afara, am dat o fuga la farmacie ca nu mai avea cereale si ne-am retras ca nu mai erau bebelusi pe strada.

In rest felicitari pentru dintisori, pentru primii pasi si succese la intarcat (culmea e ca Ana nu a fost niciodata foarte atasata de tzitzi pentru a adormi seara; s-a intamplat sa nu-i dai intr-o seara si nu a avut nici o problema in a adormi, ma rog nu stiu ce-ar fi facut daca as fi incercat sa o intarc eu).

Gata, ma duc la nani ca maine e o zi grea. Sper sa mai intru de la birou sa va urez toate cele bune.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

a mea a inteles chestia cu interdictia. cand zic nu baga la gurita, baga pe accelerator, sa aiba timp sa ramana cu ceva in gura pana ajung eu la ea sa i-l scot.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Sufletzica-bravo pentru Sara!

Andutzy-bravo, 8 dinti! Noi avem 2 si ne mandrim tare cu ei.

Multumesc de rapsunsurile legate de dormit. Deci toti sunt cam la fel. Macar la asta sa se incadreze si Maya in rand cu toata lumea.

Azi in parc a venit la Maya un baietel asiatic de 2 ani si jumatate, s-a asezat in genunchi in fata ei si a pupat-o. Asa ceva . Mandra mea cred ca a avut un soc ca nu a plans, cum face de obicei cand se apropie vreun copil de ea. Parea vesela. Vad ca sta sa o pupe baietii .

Azi a zis pentru prima data "tata" raspicat. "mama" nu zice, dar o iert pentru ca stiu ca si eu tot "tata" am zis prima data. Dar tati nu era acasa. L-am sunat la servici sa-i spun. Apoi a invatat sa se rostogoleasca si de pe spate pe burta si invers (pana acum nu facea
asta decat intr-o singura directie) si in seara mi-a dat o reprezentatie de rostogoliri. Ii placea ca eu ii ziceam "bravo" si o aplaudam. Cam asa ne distram noi doua. Dar azi cand a zis "tata" mi-au dat lacrimile. Cred ca nu puteti sa intelegeti ce bucurie sunt pentru mine progresele astea mici. Alti copii fac asta de luni de zile, la voi este deja de domeniul trecutului, dar Maya abia acum a ajuns la faza asta si zic merci ca macar s-a intamplat in al 12-lea ceas.

Incearca sa faca niste pasi tinuta de manute, dar ii face ciudat, parca isi arunca picioarele in afara. Si ai vostri au facut la fel?

O zi buna va doresc. Ma duc si eu la culcare.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Buna dimineata!

Beatrice-super pifosul.

Fran-frumoase pozele de la munte.

Androix-multumesc pentru carte.

Omustata-eu sunt convinsa ca fiecare copil are ritmul lui , si e normal sa te bucuri de ei fara prea multe griji .Si Elian are multe in urma fata de altii dar eu ma bucur , evident , de fiecare amanunt .

Ieri i-am luat grasului mic o pereche de sandalute de piele cu talonet si destul de putin decupate - merg si pe o vreme mai racoroasa daca nu ploua si au costat doar 160.000 - si au si o talpa moale -mie mi-au placut rau de tot .

Mamicul lui Elian
[povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, de unde ai luat sandalute pentru Elian?

Fran, o intrebare in legatura cu roseola. Pentru ca am o indoiala ca ce a avut Andrei a fost rubeola. Poate ca a fost roseola totusi. Ca a fost vaccinat de rubeola. Deci, Iepu' a avut ganglionii occipitali mariti? Ca pedi a noastra cind a venit de l-a consultat in prima zi cu febra mare, a zis ca asta e semn de rubeola, ganglionii de la ceafa mariti. La roseola tot asa e?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

Aeara am vazut si pozele cu Iepu. Frumoase tare si ea e asa delicata, cred ca e un bebe cuminte.

Andutzy, felicitari pentru idntisorul cu numarul 8, cadou de paste.
Felicitari Sara pentru primii pasi si Mariuca pentru cate stie sa spuna!
Tzumpiloi, ce rau cu starea ei in masina:( Poate se rezolva totusi ca nu puteti merge cu ea asa mititica.
Simiena, ce bursucel scump, sta bine cu kg!
Pisik, a mea intelege cand ii spun ca nu are voie sa bage in gura. Am observat ca atunci cand ii spun se uita la mine si scoate din gura de cele mai multe ori pana sa ma duc pre ea.
Noi invatam incet sa facem "gigea", pa si bravo face dar nu chiar mereu cand vrem noi. Cel mai tare ma distreaza cand ii dau carticelel ei sau vreun pliant, "citeste" de mama focului, ce e la gura ei:))) Si in 80% din cazuri imi arata bebe pe diverse reviste, pachetul de pampers etc.
Olga, spuneai zilele trecute de exercitii de stat/intors de pe burtica pe spate sau invers si sa nu stea prea mult in picioare. Asa ti-a spus tie medicul atunci? Ca eu nu fac cu ea astfel de exercitii, daca nu a mers de-a builea pana acum nici nu o va face decat dupa ce va merge in picioare. IAr cu intorsul la fel, face cand vrea ea si ce vrea ea, se intoarce e adevarat dar nu sta prea mult culcata pe spate ca sa ii monitorizez miscarile astea. Si daca ii place sa stea in picioare sa stea si eu zic la fel ca Ioana, isi intareste musculatura, acum e mare, daca ar fi mers de-a binele in picioare cum ar fi fost? Nu ar fi stat cat ar fi vrut? Cand obosesc stau ei jos:) Nu te necaji si nu te stresa, vezi ca iti baga si doctorii aia in cap aiureli. Mama, ce m-am intins!
Ioana, spor la bagaje si drum bun! Si sa umple soacra borcanele cu bunatati pana la toamna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Gabitzam-la mine la parterul blocului e un magazin pentru copii si bebelusi cu preturi acceptabile - e un soi de magazin cu preturi de producator . Eu grasului i-am luat marimea 18 ( vanzatoarea era cam sceptica -zicea ca vor fi mici dar au fost bune ) si mai aveau doar una 20 rosie - cel luate de mine erau maro .

Mamicul lui Elian
[povestea nasterii

Mergi la inceput