Bebelusi de mai-iunie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Gabitza-da, a avut ganglionii mariti la greu si inca mai sunt. Bubitele s-au estompat deja, dar e foarte obosita-a dormit 11 ore noaptea si acum deja trage la somn...Iar eruptia a aparut dupa 3 zile de febra(cand febra a disparut), cica se numeste "eruptia de a treia zi".
Cloreta-cuminte?Poate urmatorul...E adevarat ca nu are crize de nervi, cand se supara doar se vaicareste si chiar plange pe bune, in rest...miscare continua...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza si de la noi!

Olga, mik doarme de pe la 10 pina pe la 13, apoi inca o repriza de la 17la 19. Orientativ, normal. Mai, progres se cheama, nu conteaza la ce varsta apare! Bravo, la mai mare!

Ioana, drum bun si sedere placuta, ca as zice 'cozonaci buni' dar e un pleonasm pentru Moldova :).

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Sufletzica, la noi problema este exact invers si chiar vroiam sa v-o zic si voua. Cand sat in picioruse, flexeaza talpa dreapta sprea interior. Sunt tare suparata ca nici nu vreau sa ma gandesc sa ajung iar la ortoped, suficient am tot mers pana cand avea Dragos 5 luni si a fost suspect de torticolis. Si mi-e o te4ama sa nu fie vorba de ceva ghips....Doamne fereste!....
Multumesc pentru raspunsul cu dintii, deci acum asteptam maselutzele sa apara...bun si asa!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS LA 10luni si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Sufletzica, felicitari mai... Bravooo... Sunteti fete mari!

Alex nu vrea inca sa-si dea drumul. Mai are mult pana o face... Ca e tare jmecherut, ca de putut poate sta si cate-o ora in picioare. Deci nu e problema de aici ci ca ii este teama probabil sa nu cada, ca eu de cate ori cade, eu ii zic BRAVO. Ca sa nu-l sperii... Si-l ridic la loc... oricum e clar ca poate dar nu vrea... O sa mai asteptam!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ce fac fetele? Noi suntem putin cam suparati avem in continuare anemie prin lipsa de fier.Avem 7 dintisori si mergem in patut.Stie cineva un tratament naturist pt anemie?.In cat tim se poate vindeca anemia?
Sanatate multa la toti puiuti!

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

N-ai mai trecut de mult pe aici, Denisa.
De ce are anemie? Nu asimileaza fierul? Ii dai supliment? Il dai impreuna cu vitamina C? Maninca ficatzel, broccoli si alte legume?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Denisa- dupa 2 luni de luat fier haussman hemoglobina Iepuretelui a crescut de la 10,7 la 11,4(g/dl)-valoarea minima normala cica, iar hematocritul de la 30,7 la 32,1(minim normal-33). Sideremia e 55,5 (normal 37-145). Asta in conditiile in care la analizele de la 3 luni statea foarte bine cu toate-deci luase de la mine ok in timpul sarcinii. Se pare ca nu asimileaza bine Fe. Noi luam Fe in continuare (oricum ne place gustul) si mancam cat mai mult ficatel, carne rosie(manzat), galbenus (acum nu, din cauza de alergie). Din spanac se asimileaza mai putin, da' noi mancam si din asta ca ne place. Mie mi-a zis pedi ca poate si faptul ca nu am alaptat-o sa fie o cauza. Laptele praf e imbogatit cu Fe dar bebeii il asimileaza mai prost decat pe cel matern. Daca asta o fi cauza, inseamna ca pe masura ce creste o sa inceapa sa asimileze mai bine.
Cloreta-cum se face "gigea" ?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Denisa si eu i-am dat o luna picaturi ca are fier putzin, dupa... am facut analizele din nou, hemoglobina buna, fierul a crescut putzin, asha ca acum iar ii dau cu picaturi doua luni, adica pina la un an. Sa vezi mititica numai cind vede linguritza, inchide gura de tre's-o deschid cu cleshtele. Dar chiar daca e putzin fier, nu mi-a spus ca ar fi anemica.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Eu ii dau demult fier, profilactic, asa mi-a dat doctorita. Si ii place de moare, deschide gura automat cand vede lingurita.
Fran, adica sa mangaie si sa iubeasca. Sunt prea multe cuvinte ca sa asocieze gestul cu ce spun si atunci gigea e mai simplu. Ca de pupat nu pupa, doar palme da in semn de dragoste
Gabitza, ce face Andrei?

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Clara, Andrei este foarte bine, bubitele s-au dus deja de luni. E in forma, adica iar se catara la greu, are vinatai pe picioare, e rasfatat si face nebunici mici. Maninca bine, parca incepe usoooor sa puna iar pe el, ca de 2 luni e in stationare. Inca n-am iesit afara, ca a fost vremea capricioasa. Inca n-am inaugurat carutul sport cel nou.

Eu fierul il pun in mincare, de obicei in masa de fructe de dimineata. Ii dau doza profilactica, 5 pic pe zi+5 pic de vit C natural. Doctorita zicea ca 5 pic e ca si cum le-ar lua din mincare.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput