Bebelusi de mai-iunie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 4
ioanailincam spune:
Fran, e mortala Iepu'
. La fel si comentariile...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
Am intors toata casa cu fundu'n sus, m-am apucat de toate, am facut cite putin si acum nu mai am chef sa mai fac nimic. Offff!
Am zis ca intru un pic aici sa ma remontez, in timp ce imi beau cafeaua inceputa dimineata.
Gabitzam, vezi ca nu esti singura. Numai ca eu sint mai tare, ca si ieri am avut cam aceeasi stare.
Ieri macar am dormit...
Fran, am vazut pozele de la munte. M-au remontat mai mult de o gramada, ca acum stau si visez la munti!
Beatrice, si eu am vazut filmuletul tot cu intreruperi, dar am prins ideea. Bravo lui Alex, baiatu' mare al lu' mami!
Androix, multumesc pentru carte, nu e cea pe care o am eu, deci e binevenita.
simona_filipas, sper sa ti se rezolve cu calculatorul, te inteleg perfect, stiu cum sint eu fara.
mygirl, sa stii ca si eu am trecut la 10 luni ale Agatei printr-o operatie asemanatoare, cu 3 zile de antibiotic, dar nu am intarcat-o. A fost greu, ca urla si nu adormea decit afara la plimbare sau dansata in brate de taica-sau, eu m-am muls la greu ca sa scot afara laptele si sa nu ramin fara el... dar pentru ca nu a primit biberonul, dupa ce am terminat, i-am dat in continuare. Eu nu zic sa faci si tu la fel, e timpul pentru intarcat, iti spun doar ca sa stii ca sint solutii, ca sa nu-ti para rau dupa aceea. Asteptam pozele de la petrecere! Pupici lui Loreen! Dar unde e plecata, ca nu am retinut, de a durat 10 ore drumul?
Monu
, tinem pumnii luna viitoare! Dar poate ca prea devreme sa iasa la test...
Mercedes, daca pui tu poze de pasaport, pun si eu poza Agatei din pasaportul lui tati... avea 2 luni si era... bufleeeei!
Babygirl, eu sint curioasa foc din fire, sa stii! Cind e chat-ul ala
?
Ioana, gata bagajele!?!
S-a trezit Tudora, s-a terminat pauza. Ma duc sa-i dau sa pape si apoi o iau ajutor de nadejde la treaba din casa. Trebuie sa termin tot pina pe la 4, ca apoi o iau pe Agata de la gradinita, stam un pic pe afara si intram in casa ca sa facem decoratiunile de Paste, ca asa i-am promis. Ca miine e zi de cozonaci si oua, iar vineri de alte mincaruri... simbata iar va trebui sa fac curatenie, ca va fi ca la nebuni. Am obosit numai cit am scris...
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
omustata spune:
Buna, intru si eu dupa o absenta de o zi care mi s-a parut o luna. De cand este asa frumos afara nu prea mai stam in casa si in consecinta nu mai am timp de nimic.
Beatrice-vazut filmul cu intreruperi, dar oricum, ai baiat mare. Bravo! Si Maya are dintii zimtati.
Fran-am vazut pozele, frumoase tare. Iar tu arati superb. Se vede ca Iepu este fotomodel, ca mai incape inca in scoica. Noi am renuntat la ea de la 6 luni. De rucsacelul ala de purtat bebelusul nici nu mai vorbesc, ca aproape nu am apucat sa-l folosim. Noroc ca era primit cadou si nu am dat banii pe el.
Cum ati dormit la hotel? Ati dormit cu ea in pat? Eu ma gandesc ca daca plec cu ea undeva in concediu va trebui sa doarma cu noi in pat si mi-e teama ca nu va mai vrea sa doarma singura. Ea doarme in patul ei de cand s-a nascut , iar de la 2 luni doarme si singura in camera ei.
Anca (Newmami) am vazut pozele de la intalnirea cu OlgaT. S-au inteles bine baietii? Ati fost voi la Toronto sau au venit ei la Sarnia? Doamne, draguti sunt.
Eu inca nu am facut nimic pentru Paste si am si musafiri. Pentru mine nu va fi o zi vesela pentru ca exact atunci se implinesc 11 ani de cand a murit mama mea si culmea, si atunci au picat Pastele si Sf. Gheorghe in aceeasi zi.
Ioana-cum ai vrea sa iesi tu afara azi cu Ana, ca am vorbit cu tatal meu la pranz si mi-a zis ca la voi este o vreme, de nu-ti vine sa iesi din casa.
Drum bun maine si sa aveti parte de niste sarbatori minunate.
Nu mai stiu cine zicea de trantit pe jos si nervi. Parca Nelia. Si Maya face la fel, dar nu cand ii interzic ceva (atunci rade si crede ca glumesc
)ci atunci cand nu-i iese ceva. De ex. daca se chinuie sa dea paginile la o carte si la un moment dat nu mai poate o apuca nervii si se tranteste cu capul de podea.
Parca mai vroiam sa raspund cuiva, dar nu-mi amintesc acum. Am facut si eu musacaua,sa vedem daca o mananca.
Va pup!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
monu spune:
Ola fetele,
Azi pentru ca a fost o zi atat de posomorata si cu ploaie cat cuprinde nu am avut chef de nimic. Iar Alexia a fost fata intelegatoare si a facut nani conform programului. Acum mai pe seara face figuri si nu a vrut sa doarma dupa masa de la 18.
Acum sunt prin vecini ca iar nu merge netul. Apare cablu scos. Sper ca nu a disparut iar aparatura de pe bloc! ![]()
Gabitza, si eu. cred ca e de la vreme.
Bea, am vazut Pifosul. woau!!!
Pup
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
omustata spune:
Monu-imi pare rau ca nu ti-au iesit pasentele, poate luna viitoare.
Androix-nici Maya nu cere de mancare. Cred ca ea ar sta nemancata mult si bine. Dar ea asa a fost dintotdeauna si din cauza asta o hranesc eu dupa un program stabilit de mine. De ex. acum este namancata de 4 ore si nu pare sa-i fie foame, dar daca ii dau mananca de nu are treaba.
Oana-si eu vreau sa o intarc dupa un an. De fapt deja nu mai mananca decat dimineata si seara lapte. mai rau este ca formula nu vrea deloc si lapte de vaca inca nu am incercat. Oricum, astept cu intarcatul dupa ce vin in Romania ca ma gandesc ca vor fi prea multe schimbari pentru ea. De fapt la masa de dimineata cred ca o sa renunt prima data si asta pentru ca nici nu cred ca va simti. Sa vedem cum va fi cu aia de seara insa. Succes si bine ca Alex este cooperanta.
Poze Maya
omustata spune:
Copiii vostri cam de cate ori dorm pe zi si cat? Ma refer la somnurile din timpul zilei.. Maya doarme de 2 ori pe zi, si ca durata variaza de la 1 ora pana la 2 1/2 in total.
Poze Maya
Cloreta spune:
Salutici!
Liniste mare, se vde ca a plecat Loreen:)
Fran, bine ai revenit, m-ai facut sa rad cu Iepu a ta, era musai a ii placa un baiat? E inca un bebe.
Teodora a topait la Alex cel pifos asa desi iubitul ei e Eric![]()
Olga, tu ziceai zilele astea de progrese, azi m-a zapacit cu mersul de manute, ar fi alergat toata casa, am facut ture pana am obosit eu. Nu e stabila pe picioare dar face pasii mai bine chiar daca se bataie.
Cu somhul asa e si Teodora, doua reprize, max 3 ore impreuna in zilele bune. Azi a avut una de o ora jumate si una de 40 de minute.
Monu:(( iti tinem pumnii in continuare!
Ce vreme urata a fost azi si la noi, am vrut sa ies cu fata dar batea prea tare vantul asa ca ne-am facut de joaca in casa.
Mai aveam mesaje dar nu mai tiu ce si cui aveam de zis
. Poate imi amintesc mai tarziu.
Pozele mele
tzumpiloi spune:
Buna fetele,
Am intrat sa va salut si sa va spun ca suntem bine.
Am reusit sa citesc dar cam in diagonala asa ca nu am retinut mare lucru.
Imi cer scuze pt ultimul chat dar mi se dusese bateria la laptop ca uitasem sa-l prizez.
Ana Maria este vesela, creste, face cativa pasi singura dar numai incasa...afara iii este teama...nu suporta nici hamul...
Bona a invatat-o multe cuvinte noi: daca o intrebi cum face pisi , spune iauuuuuuu, catelul : au, au iar rata ac, ac...Imi face pa in fiecare dimineata si vrea sa inchida ea usa sau poate sa plec eu mai repede...Adfora sa o dau in leagan iar daca te vede cu ceva in mana vrea ea tot si spune ia, ia adica sa ii dai ei iar daca nu se pune pe urlat...ma cam enerveaza asta si nu stiu ce sa fac. Ii zic ca nu are voie darea vrea...altfel, intelege ca nu-i voie la prize, carti sau altele...ce sa mai zic, e selectiva cu nu-i voie!
Ioana, si eu vreau tricicleta din aia...ma gandesc sa ii iau cat de curand.
Eu sunt destul de obosita si tot ce imi doresc este sa dorm cat mai mult dar nu cred ca am sanse prea mari. Curatenie ioc, de gatit ioc si vine Pastele!...iar eu o sa lucru pana vineri tarziu!
La job e ok dar ma simt frustrata ca nu mai am destul timp pentru noi.
I-am facut azi Priorixul si vad ca a facut febra.
Gabi, Andrei a facut rujeola sau nu am inteles eu bine?
Fetele, Mariuca are rau de masina ...nu pot sa plec cu ea cu masina nici la 2 pasi ca boraste instant ( chiar daca nu a halit de curand)iar apoi se face galbena si adoarme. Stiti cumva exista vreun medicam pt asta pt copii pana la 3 ani?
Nu stiu daca mai apuc sa intru asa ca va doresc sa va bucurati de sarbatori din toata inima.
andutzy spune:
Buna seara fetele!
Ne-a spart dntisorul nr 8! Cam atat noutati, Dragos are 2 somnici pe zi, stiu ca intreba cineva asta, unul de juma de ora si unul care variaza intre o ora si 2.
Acum asteptam cu infrigurare iesirea caninilor si sincer nu stiu care ar fi ordinea normala de iesire a acestora ca sa-i dau cu gel de gingii cand este agitat.
Va pupam si pregatiri pentru sarbatori cu spor
! Eu una azi am dat in branci cu treaba si curatenia, de parca nu as da o data la 2 zile cu aspiratorul....
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS LA 10luni si noi
patriciaRO spune:
Andutzy, bravo pentru dintisorul 8...
Omustata, noi dormim cam de 2 ori/zi cate 2 sau 3 ore, depinde cat de obosit este! Cateodata mai dormim si de 3 ori/zi... Cand il apuca, nu mereu!
Noi am fost afara si apoi la cumparaturi. Sa va zic o faza... Am intrat in magazin si am pus in cos zahar, faina si altele... Si sotul se tot intorcea dupa mine ca sa mai pun si eu ce mai luasem... Si la un moment dat tot zicea: Mai dar astia uite ce magazin jegos au, ca nici macar nu matura, numai zahar este pe jos... Imaginati-va un magazin intreg cu o dara de zahar din loc in loc. Aproape de casa vine una si se baga la noi in cos... Eu mai sa ma repede la ea... Cand ne zice ca defapt zaharul nostru era pe jos si punga sparta... Ne-am cerut scuze si ea zice: Aaa, nu-i nimic, ca sunt multe pungi asa si nu este nici o problema... Asa ceva...
Beatrice, mami de
Alex pifos