Bebelusi de mai-iunie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Doamne ce zi urita si ploioasa si depresiva! 
N-am chef de nimic, n-am stare sa fac nimic, nici vasele nu le-am spalat. I-am dat doar marul cu banana si brinza lui Andrei. De i s-ar face si lui somn odata, sa dorm si eu cu el, poate imi trece starea asta.
Aseara ma apucase cheful de munca, si sub deviza "nici o zi fara muffins" am facut o tava cu stafide si brinza dulce. Mai este unul pe un colt de platou.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
patriciaRO spune:
Neatza si de la noi!
Noi ne-am culcat cam tarziu aseara si in consecinta abia pe la 9.30 m-am trezit. Frate o oboseala de zile mari...
Ieri seara ma jucam cu Alex pe canapea si ii explicam cum trebuie sa coboare de pe canapea si a retinut...
Eee, uitati si voi:
http://www.zippyvideos.com/9031170864861526/mvi_1100/*beatricer
ma enerveaza ca se cam intrerupe la mine, filmuletul...
Beatrice, mami de
Alex pifos
Mercedes spune:
Salutare fetele!!!!!
Am fost si noi azi de dimineata sa ne facem pasapoartele ... am pozat si copiii, sper sa am timp sa va scanez cumva pozele de pe viitorul pasaport.Bianca cred ca a iesit cel mai bine deoarece a prins-o razand
babygirl spune:
bravo,alex!
si eu am invatat-o sa se dea jos din pat.i-am aratat, am pus-o eu in pozitia de coborat, am ajutat-o de cateva ori, am aplaudat-o,iar acum coboara.
fran spune:
Buna !
Am pus ceva poze de la munte
Poze
Florentina-parca imi amintesc ca m-ai intrebat mai demult de telecabina- puteti merge fara grija, noi am urcat cu Iepu' la Babele si n-a avut nimic. I-am dat si ceva ceai sa bea sa nu i se infunde urechile, da' oricum nu parea sa o deranjeze ceva.
Adina-am vazut ca intrebai mai demult de abonament medicover. Noi avem -si pt. noi si pt. Iepu' dar e platit de firma la care lucreaza Paul. Eu sunt super multumita de pediatrie, dar asta in conditiile in care pedi mi-a fost colega de liceu si relatiile...sunt altfel decat cu alti medici. Adica daca ai abonament, trimiterile pt. analize, eco, consultatii de specialitate le iei de la pedi(iar la ea poti merge de cate ori vrei). Iar Iepu' chiar a fost analizata "pe toate partile" atunci cand lua prost in greutate. Da' la eco venea si pedi cu noi, la ceilalti medici suna ea inainte sa mergem etc. Sa nu o mai lungesc, eu daca nu aveam abonamentele gratuite mergeam pur si simplu la consultatie, analize etc si le plateam pe loc , nu cu abonament. De ex, am fost cu Iepu' la ortopedie-copii si nu mi-a placut nenea de la medicover, motiv pt. care am mers si la medlife de cateva ori...Singurele chestii pe care le ai doar ca abonat sunt salvarea si linia de urgenta-da' mai bine sa nu aveti nevoie de ele...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
patriciaRO spune:
Fran, ce fain a fost pentru iepurete contactul cu zapada, nu? Cum a reactionat... A fost super. Mi-au placut pozele... Si ce dintuci frumosi aveti, mai...
Auziti ziceti-mi si mie, cand ies dintii cum ies, adica partea de sus este tesita, sau cu zimti, si apoi se indreapta? Ca la Alex sunt cu niste zimti cum ar veni. Inca nu i-au isit de tot, ca tot ii cresc dar nu sunt drepti, in ideea asta! Asa trebuie sa fie?
Babygirl, da, multumim, suntem baiat mare...
Beatrice, mami de
Alex pifos
fran spune:
Bea si Iepuretelui tot zimtzati i-au crescut. Acum parca s-au mai "tocit". Normal, la cat m-a muscat numai pe mine...![]()
Mey am vazut ca ati aratat si la pitici slideshow-ul cu bebei si ati ajuns si la ceva concluzii. Pai hai sa vad si eu impresia lui Iepu.
.Rade la ea insasi si la Teodora (Clarei).
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Danelutza spune:
Buna ziua...
Asha acum sa spun tot.
Bea bravo lui Alex ca se da jos singurel de pe canapea, descoperirea asta a facut-o si Isa astazi, era alaturi de tat'su si tzup s-a trezit cu ea jos, s-a dat incetishor, se tzinea cu amindoua minutzele de frica sa nu cada. De fapt, nu a cazut niciodata, dar vad ca baga la cap ca poate fi periculos.
Fran frumoase pozele si alea cu zapada si celelalte cu florile. Dar... am si eu o intrebare, nu vroia sa manince floricele ?! ca a mea le molfaie daca nu stau atenta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
gabitzam spune:
Fran, super pozele de la munte. Asa dor mi s-a facut de dus la munte
Am admirat iepuretele dintos, vioi si zimbaretz ![]()

Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
ioanailincam spune:
Salutare, vai ce pustietate pe aici, se vede ca vine Pastele si ca lumea paraseste domiciliul pentru alte meleaguri.
Am uitat sa va zic ca am primit si eu stimulentul in sfarsit (intr-adevar luna asta mai devreme ca au trimis si pensiile asa sa ajunag inainte de Paste)
. Dar evident doar pe luna martie (cum l-am luat asa l-am si dat ca bona a vrut un avans la salariu
). Faza cea mai misto e ca de fapt stimulentul mi l-au trimis in baza faptului ca eu am depus contestatie. Fara alte documente, fārā nimic, puteam sa-i si injur in ea, ei au plecat de la premisa ca am dreptate sa cer stimulentul
. Ulterior a dat Domnul si mi-au gasit si dosarul de mult pierdut, evident dupa ce apucasem sa-l reconstitui (dar nu la Amzei, ci pe Venerei). Dupā ce l-am reconstituit mā sunā una din Amzei cu tupeu desāvarsit sa-mi spunā ca au gasit dosaru', dar nu e complet
. Ia si explicā ca e incomplet cā asta s-au priceput sa-mi cearā in 10 ianuarie cand l-am depus. Ca sā nu mai lungesc povestea, azi am fost iar in Venerei, unde a sosit si dosarul pierdut in Amzei si le-a conexat, rezultand un dosar complet
. Si datoritā amabilitātii cucoanei, se pare ca voi primi stimulentul restant pe 2 luni plus cel in curs in mai
. Moama, ce de bani, vā dati seama ? Evident le-am si gasit intrebuintare : 6 milioane salariul la bona si 3 milioane toaleta de vara lu Mogaldea. Panā la urmā bine cā-i iau si nu ii dau.
Mā intreba cineva (Maysa parca, memoria mea e sclerozatā rāu) ce trebuie depus dacā a revenit la un angajator, a stat o zi si apoi s-a angajat in altā parte. Doamna de acolo mi-a zis sā obtii anexa nr. 4 completata de noul angajator (in care se spune de vechimea de muncā in general de cand te-ai angajat prima oara), iar de la vechiul angajator sā iei o adeverintā din care sā rezulte cat ai fost angajata la ei + faptul cā te-ai intors la muncā in data de
si a doua zi a incetat contractul de muncā. Multā baftā cāci incurcate sunt caile Domnului !
Of, bine ca plec in curand acasa, m-am saturat de munca. In seara asta facem bagaje, sa te tii nebunie. Asa am un chef sa stau afara cu Ana, dar pe urma iar ma ia sfarseala si nu mai sunt buna de nimic. Va pup si sper sa mai intru si diseara.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...