Bebelusi de mai-iunie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 2
pisik 4ever spune:
ce mai fac fetele harnicute, se pregatesc de Pasti? am vazut ca a disparut lista cu kilograme... eu am tot 6 kile in plus, dar cu stresul cu mutatul nu puteam sa ma tin de vreun regim...
noi avem 5 dintosi, ne ridicam in piciorute si fugim in 4 labe cu viteza luminii!!! aici vizita se face la 1 an, asa ca nu stiu nici cat cantareste, nici cat a luat in inaltime puiuta. noi ne pregatim de 1 an (bine, mai avem 3 saptamani, dar tot pregatire se cheama!)
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
Androix spune:
Adina, ma facusi curioasa, bre
Diseara ciat?
Bai deci vad ca programul meu intesinv de ingrasare a purichetelui functioneaza. El mananca super bine, deci raman la concluzia ca l-am infometat sistematic.
Daca si diseara imi bea tot laptele e clar...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
nelia spune:
Astazi nu am ce sa va spun pentru ca nu am facut nimic. Dupa agitatia de dimineata cu „iesitul“ din casa al lu' Fat-Frumos-Fiul-Iepei si al printesei lui... dupa plimbarea de dimineata, eu si Tudora ne-am bagat frumusel in pat si am dormit ca pruncii pina la 12.30. Acum ne-am trezit si asteptam sa mincam. Ce viata are unii, dom'ne!!!
Mamicilor, stiti ce face Tudora mea de ieri!?! De fiecare data cind nu primeste lucrul dorit sau ii spun ca nu are voie intr-un anumit loc, se trinteste urlind cit o tine gura pe burta, intr-un capat da cu fruntea de parchet, iarba, trotuar, iar in cealalta izbeste furioasa cu picioarele. Nu e prea mica sa se manifeste asa!?! Imi aduc perfect aminte cururile trintite de pamint ale Agatei, faptul ca se enerva in bucatarie si se trintea hat in partea cealalta a salonului cu curu' de pamint... dar parca avea peste 15 luni, nu 11!
Am incurcat-o! Incerc sa o prind intr-un filmulet, daca oi reusi!
Exista o carte Motignac pentru femei!?! Sau am retinut eu gresit... Ca ma bate gindul sa atac (dupa Paste!) inca 10 kile din fizicul si psihicul meu! Androix, ai putea sa-mi trimiti si mie cartea pe care o ai, sa o compar cu cea pe care am primit-o... scuze daca e aceeasi. Sau poate iti aduci tu aminte daca mi-ai trimis-o si mie...
Si cind va intilniti voi pe chat? Cam pe la ce ore, la voi, fac un calcul si poate intru si eu. Ca mi-e dor sa mai discut cu voi. Imi place chestia aia de a vorbi impreuna si a ne intelege separat.
Va pup!
Gata, va las, ca nu prea am chef de scris, sint cam obosita... de atita somn.
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
Androix spune:
Deci am uitat sa va zic si Filip face la fel ca Tudora de vreo 2 saptamani. Cum il iau dintr-un loc unde n-are voie, sau il opresc din ceva ce nu are voie sa faca se tranteste pe burta si da din picioare. Nu dureaza mult, 2-3 minute dar inca nu m-am lamurit daca asta e din cauza ca il ignor cand face asa sau pentru ca inca nu stie ca poate sa faca si mai mult ca sa ma scoata din minti...? Ma rog, ideea este ca incerc sa-l ignor si in 2-3 minute ii trece, cred ca si uita de ce facea asa. Pana acum a fost un copil super cuminte, n-as vrea totusi sa fie unul dintre copiii aceia care se tavalesc pe jos prin supermarketuri de-si fac parintii de kko 
Nelia, fac sapaturi dupa adresa si trimit cartea. Cine mai vrea sa trimita cerere scrisa la andyyy25@yahoo.com ca sa-mi fie mie mai usor sa dau reply.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
babygirl spune:
Androix, nu e o persoana din lista mai-iunie.In nici un caz. De ea se leaga si motivatia mea de care iti vorbeam.
M-am prostit!Miercuri chiulesc de la curs caci ma dau astia afara din grup la cat sunt de indignata de toate maruntisurile. Halal exemplu. Nu, ca m-am prostit de atata stat singura! 
Nelia, si Ema are apucaturi din acestea. Cum nu primeste ceva, cum aude :"Nu-i voie acolo!","Pleaca de acolo!", cum smiorcaie si baga fruntea in parchet si sterge praful cu ea.Mergem frunte si vf picioarelor. Si sa o auzi cum miorlaie.. Nu-i mai dau apa la moara pt ca deja speculeaza. O sa se obisnuiasca ca nu-i fac poftele atunci cand e vb de ceva periculos pt ea.E hoata! Cand se apropie de vreo priza,cablu, sertar, un loc interzis, imi atrage atentia printr-un sunet si se uita la mine de parca ar intreba daca este voie. In timp ce-i spun:"NU!", ea pune mana. Pana ajung la ea e cu sertaru-n cap. Mai nou scoate si suportul cu tacamuri din sertare. Mentionez ca seetarul respectiv este la nivelul capului ei.Intr-o zi am testat si limitele noastre. Eu am cedat prima. Ea a deschis,iar eu am inchis sertarul de 20 de ori (pe numarate). Eu eram tot mai serioasa, ea tot mai zambareata. La 21 am cedat si am luat-o in alta incapere. N-am mai vazut o lacrima de 3 luni, dar miorlaieli la greu. Vine si se agata de mine si :"mammamamamamama"cu o figura de-ti vine sa razi. Trebuie rabdare si mai zic ca trebuie sa invete ca unele lucruri chiar n-au voie sa le faca pt ca sunt periculoase.
ioanailincam spune:
Salutare! Iar am ajuns sa nu mai am timp de nimic pentru ca am decalat ora de culcare a lu' Mogaldea. Cum o dai nu e bine: daca nu e obosita destul dureaza mult pana adoarme, daca e rupta de oboseala adoarme in 5 minute dar e tarziu. Abia astept sa ajung acasa sa o mai ia si altii i primire dar acilo nu am calculator din pacate
.
Androix - si eu constatat ca Ana nu mai plange dupa mancare. E exact cum zici tu: nu cere, dar cand o proptesc in scaun si apar cu farfuria deja tremura de nerabdare si de foame 9ba chiar da in plans daca nu ma misc destul de repede). Imi vine sa rad si acuma cand imi amintesc ce raliuri disperate dadeam pe culoarele blocului cand avea vreo 2 luni, dormea in nestire afara si se trezea urland de foame. Vecinii deja stiau ca urc in casa ca trecuse ora de masa
. Dar scrie si in carti ca acum si-au reglat apetitul si pot fi rabdatori sau pot fi amagiti cu un biscuit, ceva.
Iar la capitolul crizute de nervi deocamdata stam bine, adica nu are, desi observ oaresce tendinte daca o pun carut si ea ar mai fi vrut sa stea in brate. Nici eu nu imi doresc un copil rasfatat, dar la un moment cred ca nu tine numai de educatie, ci si temperament.
Daniela - salivez la oul ala de nu mai stiu de mine. I l-am dat Anei, l-a smotocit bine, am facut poze, dar nu am putere sa le pun acum. Cu toate astea nu-l defacem acum ca s-a trezit barbatul sa tina post zilele astea si mi-e mila de el sa defilez cu ciocolata-n bot. Dar nici la Bacau nu-l duc ca e mare concurenta acolo. Pe de alta parte mor de curiozitate si ce jucarie are inauntru... Ma abtin eroic sa vedem cat.
Monu - nu zici nimic?
Ca-mi adusei aminte, voi le luati triciclete la bebelusi? Eu am pus-o in seara asta in una la un copilas in fata blocului si a fost foarte incantata. Poate ati vazut modelul: are si pedale, dar si o platforma pentru picioare in caz ca nu stiu sa pedaleze + cadru de protectie si impingere manuala (si chiar si directie) de parinti. Costa cam 150 lei. Eu cred ca ii iau acum dupa sarbatori ca tare i-a placut, chiuia si tragea de ghidon de i-a facut pofta si bietului copil de la care o imprumutasem si care pana atunci se uita la tricicleta cu scarba.
Vad ca nu e nici urma de chat. Ce-ati patit?
In alta ordine de idei maine seara facem bagajele ca daca e totul bine joi plecam de cu seara. Ma rog, mai exista si micul amanunt al trecutului pe acasa dupa copil, pe care barbatul il uitase in socotelile lui. In capul lui era ca daca plecam la 6 de la birou la 6.30 iesim din oras si poate nu prindem aglomeratia de seara. Pana l-am scuturat eu si i-am amintit ca mai trebuie sa trecem si pe acasa sa luam copilul. A parut sincer surprins
.
Gata, ma duc la culcus ca dupa ce ca n-am facut nimic prin casa ma simt si foarte obosita. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
pup fetele,![]()
![]()
negativ![]()
![]()
![]()
poate data viitoare. eu inca mai astept uratii.
pup
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
simiena spune:
Buna dimineata!!!!!
Si eu ma rog mereu ca micul meu Elian sa nu ajunga - doamne fereste unul din aia de se tavalesc pe jos si urla , si ce e drept pana acuma nu da semne in mod deosebit , dar astia micii sunt atat de santajisti incat nu poti sa stii niciodata .
Eu acuma imi savurez o cafeluta ca sunt unicele momente din ziua mea de lucru cand mai pot face si altceva , respectiv citit forumul.
V-am pupat.
Mamicul lui Elian
[povestea nasterii
mygirl spune:
Neatza de la Constanta! Chiar daca afara e vremea posomorata, mi-am inceput dimineata cu zambetul de buze
. Alex s-a trezit la 8.30, nu a mai facut figuri la laptic (nu v-am spus, am inceput operatiunea intzarcarea), a baut cam 200 ml laptic brenac cu 2 linguri de cereale nestle cu miere, a facut si toate cele la olitza...ce mai, am fata mare de acum
. Imi pare rau ca trebuie sa renuntzam la tzatza, ea stie ce vrea si ma trage de bluza, dar sper sa uite repede. Nu am ce face, trebuie sa-mi fac o lucrare la stomatolog, am colectat o punga de puroi la gingie si se mareste pe zi ce trece
.
Am vorbit acum si cu Loreen, au ajuns cu bine, dar obositi dupa 10 ore de drum. Delia alearga pisicii
.
Azi merg cu Alex la primul party de pitici, baietelul prietenei mele implineste 2 ani si Alex e invitata sa participe. Cred ca o sa iasa un mare balamuc si chiraiala, sunt vreo 6 copii inre 1 si 4 ani
.revin cu povesti si poze.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
simona_filipas spune:
Buna dimineata
Noi n-am mai reusit nici sa scriem si nici sa citim. S-a intamplat ceva ciudat la calculator si nu mai merge. Acum va scriu pe fuga de la o vecina cu care ma inteleg bine si ca avut amabilitatea sa ma lase sa intru de la ea vreo 5 min.
Sper sa rezolvam problema cu calc destul de repede. Maine noapte o sa plecam cu totii la parintii mei si sunt cam agitata din cauza asta. Nu stiu cum o sa reactioneze Dragos la un drum de vreo 8 ore. Sper ca o sa fie bine.
Am intrat sa va urez Sarbatori fericite si sa aveti un iepuras bogat bogat. Va pupam pe toate cu drag si abia astept sa revin acasa sa pot recupera.
Simona
de
Dragos Octavian