Bebelusi de sept-oct 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata!
Eu la serviciu ca de obicei si semnez condica pe DC.

Ramona, ma bucur ca Maria este ok.
Anca tot mai tuseste, a zis si dr ca trece azi sa o vada.
Noi ne tratam cu Oscilo, Ambroxol si Oftamezon.
Si noi avem programat vaccinul antirujeolic ptr sapt viitoare.
Acum poate mai asteptam sa isi refaca fata imunitatea daca este racita acum.

Sa o laud si eu pe Anca : a luat 700g in luna a 6-a, adica la 7 luni are 7,900kg. De masurat n-am masurat-o, la 6 luni a avut 68 cm.
Ieri am facut praf bonurile cadou ale sotului la MiniBlu.
El credea ca isi ia pantofi pe ele, dar nu se mai poate
I-am luat o ciuperca care se atarna de patut si cu care se joaca.
N-am mai asteptat sa aduca iepurasul jucaria, ca deh, fata e bolnava.
si hainute i-am luat si lui Victor o scoala (de ce oare ?)
De mancat nu mananca nici Anca ca de obicei, dar asta este important este sa se hidrateze.
I-am luat si o canuta de la Nuk, din care nu curge lichid indiferent de pozitie.
Si am cautat biberoane Nuk marimea 2 si nu aveau.
Incercau sa imi vanda biberon marimea 1 si inca o tetina 2. Si n-am vrut.
Voi ati vazut pe undeva biberoane Nuk 2 ?

Ioana, fii impacata cu alaptatul.
Miruna este si diversificata, tu ai inceput si scarbiciul. este greu alaptatul in conditiile astea.
Cu homeopatia eu stiu ca toate remediile sunt din produse naturale si ca principiul dupa care se merge: "sa ajutam organismul sa lupte singur".

Norina, sanatate multa.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Voua pot sa va spun, sunt suparata : Victor e la maica-mea si nici nu viseaza de mine, de taica-sau sau de sora-sa.
Noi n-avem nici un rost fara el, si el nici nu vrea sa vb. cu noi la telefon.
Of, copiii astia !!!

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

cge,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ia ca sunt cu vopseaua in cap la dospit.

Codruta eu nu idee ce trebuie facut ca nu m-am implicat activ in asa ceva, doar am semnat. Stiu doar ca daca ai cadastru pe apartament si cumparator la el, se ocupa notarul de absolut toate actele inclusiv de cartea funciara. De costat nu te costa la vanzare doar partea cu cartea funciara, cumparatorul plateste toate actele de la notar. La cumparare iar nu stiu ce sa iti zic mai ales ca noi am facut cu credit ipotecar si automat toate actele costa mai mult deoarece implica si gajul ipotecar in favoarea bancii. Conteaza de asemenea si valoare la care vindeti/cumparati, in functie de ea se calculeaza toate celelalte costuri. Parca mai trebuie si un certifcat de la administratia financiara ca nu aveti datorii la impozite si taxe locale si o adeverinta de la administratorul blocului ca nu sunteti restantieri la intretinere.

Sofia eu nu am apelat la agentie ca un facut am si cumparat am si vandut fara intermediari. In schimb varul meu care a vandut garsoniera lui, a pus anunt pe internet (ma interesez si iti spun unde) si a si specificat ca nu vrea sa plateasca comision la agentii si majoritatea care au venit sa vada au fost agentii dar si-au luat bani de la cumparator si nu de la el asa ca s-a scos. Imposibil sa nu gasesti cumparator, doar daca pica peretii apartamentului dar nici in cazul asta nu cred, oferta de apartamente in Bucuresti e din ce in ce mai mica si mai accesibila. Acum nu am idee ce pret ai cerut, varul meu s-a ghidat tot dupa anunturile de pe net si a umflat preturile de acolo cu inca 4000 si culmea a si vandut garsoniera intr-o saptamana.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Nu v-am specificat ca ma fac mahonie in cap, dupa o lunga perioada in care am fost saten inchis si abia astept sa vad ce iese. Am refuzat vesnicele suvite ca sa mai apar si eu altfel decat ultimii 2 ani. E schimbare de look acum ma gandesc daca sa imi vopsesc si pletele de pe picioare sa fiu in ton cu capul? .

Iar ajung la servici la 1 iar ma plang ca nu am timp sa termin treburile.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

1500 si gata ca mi-am terminat si bateria la leptoc.
Alea Alea

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

jadi esti tare.
si eu m-am programat azi la tuns vopsit ...poate imi skimb si eu culoarea ca m-am saturat sa fiu roscata .... da cam greu cu matura mea, eu sunt creata creata spre matura si zau ca nu stiu cum sa ma fak ...... ieri m-am intalnit cu un prieten si mi-a zis ca ar fi cazul sa ma mai aranjez si eu ca arat de 40 de ani drept urmare m-am conformat ....da cu cat chin, am sunat in vreo 2-3 lokuri , toate coafezele superokupate cica e plin de babe care vin la permanent si vopsit , orikum pana la urma m-a programat sotul la un coafor de langa munca lui ....ce s-or fi gandit tantitzele ca e pt el si nu au vrut sa piarda okazia

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Cine se trezea duminica la 8 ca sa mearga la coafor ?
Io

Deni, Alina, v-am luat-o inainte
Am fost cu sticla de cafea dupa mine, ca altfel nu se putea.

Cristina,
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Cqe mie mi-ar parea bine sa mearga Mihai macar o noapte sa doarma la bunici,dar nu vrea,acum este in vacanta si se cam plictiseste,nu sint copii de virsta lui in zona si toata ziua imi zice"mami hai sa ne jucam".Are bunici si la tara,destul de aproapa dar nu vrea sa doarma peste noapte acolo,doar acasa si bineinteles sa stau linga el pina adoarme(dar asta este alta poveste}.

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Azi cica e un pic de treaba la serviciu, dar toata lumea se perinda pe la biroul meu sa le arat poze cu minunea...

Jadi, sa-ti fie de bine schimbarea de look si felicitari pentru mesajul 1500 esti tare, ce mai...

Biumil, eu ii pun 3 masuri (din alea de lapte) in biberonul de 210 ml de lapte seara. Ii mai fac uneori si piure de cereale cu fructe la masa de la ora 18.00. Dar, asa cum zice si Karmenutza, nu sunt o regula la toti copiii, o indop cu cereale si de 2 saptamani mi-a luat doar 100 de g.
Dar de ce vrei sa ii dai cereale lui Milan? A crescut f bine, la 6 luni- 10 kilograme, e super! Nu cred ca are nevoie de cereale.
A mea doarme bine dupa cereale, dar si daca nu ii pun, tot 10 ore doarme si cand se scoala se mai joaca juma de ora pana vrea sa manance. Asa ca nu de la cereale doarme mai mult...

Mergi la inceput