Bebelusi de sept-oct 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Nu am chef de nimic, dar absolut de nimic azi. Evident ca taman acum sunt solo cu piticul, a trebuit sa pun la facut mancarea lui si a noastra, mi s-a luat ... vreau cateva zile fara bebe, fara sot, fara nimeni care sa vrea ceva de la mine.
Am citit in diagonala din urma, am remarcat ca Jadi a ajuns la 1500 mesaje, ocazie cu care o felicit si ca se face mahon in cap.
Bravo Mariei care nu mai e decat mucioasa! Sanatate celor bolnaviori!
Flavia, fetita ta e nascuta pe 13 noiembrie sau octombrie? Vezi ca la semnatura ai trecut 13.11.2005 si poate asta deruteaza.
Mifloricico, zici ca ti-a facut tzucahare Ana azi noapte? Ofof. Iesiti azi? Ca nu ma vad in stare sa imping singura la carucior.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Simodina, bineinteles ca vreau sa ma tii la curent! Sa va faceti bine cat mai repede! Eu am stat cu bebelul internata si am dat din fanta in cola, adica din bronsiolita in enterocolita datorita jegului din spital! Si noi am avut ca tratament eurespal, ketof si pufuri cu becotide in schimb fara ventolin! si antibiotic la greu! Ca asa e in spital!

Locca si eu vreau sa stau singura macar 1 ora...Dar nu am sanse de izbanda...Ca soacra si mama sunt plecate in "tarile calde", de bona nu am bani...uf uf..las' c a ma redresez io!

Biumil waw! 10 kg! Ce fain! Cred ca e rotunjor foc bb-lul tau! Eu inca nu l-am cantarit pe Darius, dar cred ca are doar vreo 8 kg, maxim 8,5! Si mie mi se pare grasun foc! Bravooooo!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Acu am musafiri...un var al sotului...bleah...apropos de "stat singura"!

Am uitat sa felicit sarbatoritii!

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele si mie imi e mai usor decat cu un copil, decat cu 2.
D'aia am si fost de acord ca sa se duca Victor la bunici, si in plus ptr orice copil e benefic sa stea cu bunicii.

Dar chiar asa sa ne uite de tot. of-of

Flavia, nici Victor nu vrea decat la parintii mei care il rasfata pana peste : stau in genunchi in fata lui, ii da maica-mea sa manance cu mana ei, chestii din astea.
Ii explic eu sa nu se rasfete prea tare, ca apoi cand se intoarce la Bucuresti ne vom supara, si el imi zice :'ce sa fac mama, daca maia ma rasfata ?'

Intr-o zi il sun de la serviciu, Victor era acasa cu bona, si incep sa il dascalesc.
El sarea in pat cu telefonul la ureche, si ii zic:
'Victor, asculta-ma !'
El : 'te ascult mama, dar ma si distrez.'

La socrii nu vrea, zice ca 'bunica incepe sa semene cu tata'.
Sotul il mai pedepseste.

Ruxandra, si vremea asta e de vina. E innorat mai mereu
Lasa ca apare si soarele !

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Nadina - daca ai auzit o data wheezing-ul, nu-l mai uiti. Pot sa confirme fetele care au avut bb-ii cu bronsiolita. N-am cum sa ti-l descriu in cuvinte (dar pot sa-l mimez cand ne vedem )

Eu nu am nimic impotriva cerealelor. Mi se par foarte bune (ii dau si copilului meu), dar nu pentru bb-ii cu greutate mare/peste medie. Ramona - daca Maria nu a luat in greutate, normal ca trebuie sa-i dai. Si oricum, nu e treaba mea sa te cert. Fiecare face cum crede.

Flavia - copiii alaptati cresc mai greu, iar greutatea bb-lusei tale este foarte buna (e in grafic). Nu aveai motive sa te grabesti cu altceva inafara de san. Acum asta e, ii dai copilului sa pape in continuare, asa cum ai inceput, mai ales ca n-ai facut-o "de capul tau".

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Flavia, si Alexandra mea are tot 7,100 dar asta la 6 luni si jumatate, si nu mai e alaptata de la 4 luni, bag lapte praf si cereale in ea si tot nu se ingrasa. Dr Calapod mi-a zis ca asta e constitutia ei si sa o las in pace ca e f bine. Sunt si eu happy ca nu o sa aiba probleme ca mama ei care se ingrasa doar uitandu-se la o prajitura

Mergi la inceput

Vreau si eu BabyE! L-oi gasi pe odc?

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Intr-adevar, Flavia, si pe mine m-a derutat faptul ca ai trecut luna a 11-a la semnatura si imi iesea cu o luna mai putin la calcule. Ma miram, carne si galbenus la 5 luni...Noroc cu Ruxandra, ca m-am dumirit si eu

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Fetelor, vorbesc singura ca televizorul! Da' n-are nimik! Sotu' e cu varu' la taclale, infantu doarme, casa e luna, mancare este...si m-am cam plictisit! Stau pe net si va bombardez cu mesaje! Si mai nou refac albumul de poze al Lui Darius! Revin cu poze intr-o noua prezentare! Fiti pe faza!

Darius si-a castigat alte doua nume de alint:rostogol (de la rostogolirile pe care le face cu o rapiditate de te uimeste!) si lopatar (de la genele ft. ft. lungi si intoarse ca niste lopeti!)

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

cge -

Roxi - ce noroc pe capul tau ca ai un pic de timp. Eu sunt mereu pe fuga...

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput