Bebelusi de sept-oct 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Va doresc noapte buna. Somn usor, vise placute, purecii sa va sarute!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hai ca deschid eu discutiile in dimineata asta...

raportam una bucata vaccinutz ieri, ca si data trecuta nu a schitat paroape nici un gest de durere ...doar s-a inrosit putin si s-a incruntat si gata! la Kg stam bine, aproape 10 (am pierdut pariul ca eu spuneam peste 10)...la lungime stam insa pe loc. 71 cm. deci toate bune!

greva de legume o sa o "tratam" cu alte legume mai gustoase si cu carnitza...sa vedem daca merge.
iaurt am luat si eu "la dorna" cum vi se pare? plus ca o sa trecem si noi la 3 mese si 2 gustarele, pt ca si dr s-a mirat de cat mananca la pranz de exemplu (125 g fructe si 250 ml lapte).

una peste alta, daca tot am fost ieri prin oras nu m-am putut abtine si i-am luat lui Milan o orga de la miniblu. cadou de ziua lui!

ah...stiu ca s-a discutat mai demult despre cereale in bibe seara inainte de culcare...pana la urma asa faceti? ca stiu ca unii bb aveau probleme cu somnul dupa ...
si cam care ar fi beneficiile acestor cereale? stau in dubiu daca sa ii dau sau nu....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salut fetele
vad ca sunteti pline de evenimente

mifloricico, ma bucur ca ai iesit la distractii; desi vad ca Ana isi scoate parleala acum

kid, sunt alaturi de tine; foarte naspa la servici, mai ales cu minunatie de fata acasa; si eu ma gandesc tot timpul la a mea

multa sanatate bebebilor bolnaviori
maria a iesit din randul lor brusc si neasteptat; dupa ce ieri dimineata am extras o tona de muci din ea, m-a sunat asistenta sa ii fac vaccinul-ala de 6 luni ca noi suntem in urma rau; ne-a vazut dna doctor care a zis ca doar muci fara febra si fara rosu in gat ne permite sa ne vaccinam; am facut penta plus engerix ca hexa nexam si azi dimineata ne-am trezit bine sanatoasa; nu tu reactie la vaccin, nu tu muci; yupeee

doctorita mea face antirujeolicul la 7 luni-for the record; da cum noi abia am facut vaccinul normal, ar tb sa il facem peste o luna; ma mai gandesc; mai ales ca in familie toata lumea are anticorpi.

ioana, pe unde umbli ca n-ai mai aparut pe aici

cristina cge, am sunat la homeopat si -surpriza-e plecata din tara pana pe 15 mai; da cand se intoarce chiar vreau sa o duc pe maria-mi s-a pus pata si pana nu o fac nu o sa-mi iasa din cap

sofia, fi-mea a inceput sa baloteze ca nuka ta, dar noi suntem f performante: de 3 sapt nu am mai pus un gram, desi mancam la greu
si ca sa ma certe dr Anya, va marturisesc ca ii dau 2 mese de cereale pe zi si nimic nici un gram in plus; doctorita mea e obsedata cu cerealele a zis ca pot sa ii dau la fiecare masa amestecate cu mancarea ca sunt speciale pt bebei si nu e nici o pb; nu mai stiu pe cine sa ascult...

hai ca m-am lungit; ne mai auzim

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita IARIS,MIHNEA,SARA sa cresteti mari si frumosi

miflormersi pt il intorcem si noi ,cit despre intoarcei si rasuciri parca l_ai descris pe antoine
kiditi urez si eu sa treaca cit mai repede timpul la sevici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Dr.Alina diversificarea am inceput-o la sfatul pediatrei.Galbenus i-am dat doar o data pina acum si doar un sfert.Am vazut pe aici copii la 6 luni de 8-9 kg.,iar Alexandra are doar 7.100g,stiu ca fiecare copil are ritmul lui de crestere. O sa mai astept o luna cu cerealele si cu laptele de vaca,desi a mincat aseara cereale s-a trezit tot din 2 in 2 ore sa suga laptic.

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor, am o saptamana de cosmar, cred ca patimesc si eu in saptamana mare ca s-au suprapus 2 termene destul de naspa, trimestrul si sfarsitul de an si sincer nu stiu cum scot camasa dar ca de obicei prin munca totul se rezolva.

Acum astept coafeza (stilista cum isi spune ea ) sa imi aranjeze parul ca a crescut prea mult si necesita taiat plus vopsit. De epilat si pensat, e cu pas, dupa ani de zile o sa trebuiasca sa ma fac cu aparatul sau cu crema ca inca nu mi-am gasit o cosmeticiana in zona.

Noi suntem bine, mancam bine si cam atat. Asteptam sa ne vina masina, cica miercuri seara daca suntem cuminti si sa plecam vineri la Sinaia ...

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Daca vi se pare ca scriu prea moderat si cu abtinere, am uitat sa va spun ca a fost soacra mea in weekend la noi si am intrat in stare de no combat ca atare m-am pleoshtit instantaneu. Basca duminica am pus mese peste mese si nu va pot spune cat de tare m-am abtinut sa nu o bat pe soacra-mea care e un monument de... nu exista cuvant in dex asa ca ma abtin, iarasi!!!!!!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor!

Raportez: tot nefumatoare. Va multumesc foarte mult Codruta, Tonnia, dana lucia, sofia, LiaMia, norina. Nu e chiar asa de usor cu vointa, eu m-am mai "lasat" de citeva ori, penultima oara vreo 6 luni; acum sper sa ma tina macar vreo 5-6 ani.
kid, bafta la servici, hai ca nu e asa de greu.
irina din constanta, ti-am trimis BabyE (mai bine mai tirziu decit niciodata).
irina vecina, nu mai alaptez, ca am incetat sa mai maninc multa mincare, deci productia s-a diminuat treptat. La urmatorul copchil o sa incerc sa alaptez mai mult de 7+ luni.
mifloricico, plimbare!
Cristina, leii astia au dreptate tot timpul, pot sa stau eu si in cap ca tot exista raceli fara virusi.
nadina, i-am dat bonei un parfum de la Avon.
Ramona, sa-mi zici si mie cum e cu homeopatul dupa ce te duci, paote incerc si eu cu miruna, sa vad cum arata un astfel de doctor (eu nici nu stiu clar ce e aia homeopatie, dar nu vreau sa caut pe google inainte, o las pe dr sa-mi explice ea).

Mie imi vin 2 nemtzi azi (la servici) si urmeaza niste sedinte lungi, incepind de azi si terminind vineri la amiaza. Cred ca seara o sa plec cu autobuzul acasa, ca sa nu ma astepte sotul cu masina si sa se plictiseasca bona cu miruna.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Cred ca e slaba miscarea ca fetele fac curatenie sau mancaruri sau sunt afara cu copiii, ca e frumos afara (si ieri si vad ca si azi e o zi superba). Si noi indata plecam de acasa si ne intoarcem spre seara. Noi avem 2 sau 3 reprize de iesit afara. Cea de seara imi place cel mai mult (6-8).

Jadi, eu te-am mai intrebat in capitolul trecut despre apartament. Ce pasi trebuie facuti dupa cumpararea lui si cam cat costa. Daca ai timp, ai putea sa imi zici?
Flavia, Petra avea la 6 luni 7700 g, deci Alexandra e in grafic.
Ina ai venit?????? Da-mi un PM cu numarul de telefon.

La multi ani pentru sarbatoritii de azi

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna fetele,
Da, noi suntem azi sarbatoriti, facem 7 luni, acum suntem si noi mari, dar obraznici.Ma mananca de vie banditul meu, e atat de nervos, si marait si vrea numai in picioare, iar noaptea ma trezese mult prea mult ca sa mai pot sa si dorm.Asa a fost noaptea trecuta, sunt franta.Sper sa fie cald azi ca la noi tot ploaie a fost de cateva zile.Multumim pt urari la toata lumea.
Norina, cred ca la mine asa e materialul, sunt o panicoasa de felul meu.Vad prea mult rau in jurul meu sa pot ramane calma.cand vad atatia copii bolnavi imi vine sa mor.Ma doare foarte tare si ma gandesc cum trec parintii peste momentele alea de cosmar.
Miflor, bun venit in clubul "intoarce-ma, mami, ca nu mai pot".Ma omoara iaria cu faza asta, si cred ca e smecher ca am vazut ca ar putea sa se intoarca, dar nu vrea.Si culmea e ca numai asa vrea sa stea zi, noapte, chiar si dupa ce il intorc e inapoi pe burta.
Ioana sper sa te tina vointa cat de mult pt ca mie mi se pare tare greu cu fumatul asta.La noi in familie fumeaza doar tata si l-am luat ca pe un exemplu negativ si nu fumam niciunul.Si nici sotul nu fumeaza.
Jadi, cah soacra!Bafta cu servicul, o scoti tu la liman, ca doar te stim cat esti de activa si harnicuta foc.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput