Bebelusi de sept-oct 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Tonnia,in loc de apa pui lapte .Eu i-am facut brinza din lapte UHT ,asa ca as incerca si varianta cu lapte la mamaliguta .

Zilele trecute i-am facut o combinatie din orez,morcov,ceapa,rosii,ficat,frunze de patrunjel .Fierte si pasate la blender .Chiar i-a placut

Ma gindeam ca i-as mai putea face :
-dovlecel umplut cu orez si carne de pui,ceapa , morcov si marar .Servit cu o lingurita de iaurt deasupra
-orez fiert cu lapte si amestecat cu fructe (un fel de budinca)

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Lui Victor la 7 luni ii dadeam si sarmalute cu carne de pui in foi de vita (stevie cred ca se poate acum).

Mancarica de dovlecei cu pui e alta idee.

Antonia, mi-a zis dr ca ii pot pune in mancarica suc de rosii: proaspat stors in storcator.
Si mi-a dat voie si la bors, dar numai unul curat ptr care sunt sigura de el.
Eu bors nu i-am pus Ancutei in ciorbica, ca nici noua nu le plac ciorbele acre.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Laura, ca mi-am amintit ce intrebai...nici eu nu stiu cand e satul. si la noi e tot asa o foaiala continua...ba se arcuieste, ba se apuca de toate alea, ba se uita in jos, ba rade, ba plange...pana acu am zis gata cand s-a terminat "doza" care e cam de 125 -150 ml vascosi (grame, ma rog). si asa mananca prea mult!
iesiti azi? eu tot nu pot, uffff...carutul e in masina si masina e "tai tai" poate dupa 6!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Cristina si eu ii dadeam lui Mihnea suc de rosii de pe la 6 luni .Si asta pentru ca altfel nu imi accepta mincarea

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Aveti dreptate,am gresit Alexandra este nascuta in octombrie.Am corectat.Daca nu erati voi eu nici nu observam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Laura (moki) sunt aici pentru suport moral cand te intorci de la serviciu. Eu am ajuns acum acasa, bebe e tare bine, fericita, a papat la pranz foarte bine , e vesela...ce mai, e deja fata mare, ce nevoie are de mine...

Ana-Oana, eu ii dau in afara de branzica de vaci cu fructe, piure de cereale (Orez cu 3 fructe sau tapioca - de la Nestle) pe care le pasez cu mar copt. Dar fetele au dreptate, as putea sa incerc cu mamaliguta facuta cu lapte (de-al ei deocamdata, nu i-as da inca de vaca, sau m-am dilit) si amestecata cu branzica de vaci. Si mai incolo iaurt. Azi a papat dovlecel cu morcov si cu galbenus (un pic pic de sare si o lgt de ulei de masline). Ficat inca nu i-am dat, sunt atatea pareri impartite, nu stiu ce sa fac.
Ba ca sunt toxine, ba ca e bun, habar nu am...

Mergi la inceput

Uau, sarmalute de pui...super. Si cum i le faceai? Cu carne tocata de pui, orez, invelite in frunze de stevie si apoi le pasai cu mixerul vertical? Ca doar nu-si taia cu cutitul...

Mergi la inceput

Gabi, am pus la fiert niste orez in laptele ei o idee super, budinca de orez cu mar copt si banana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Sofia merci pt invitatie! De obicei am si eu destula treaba dar azi noapte m-am ambitionat si am facut treaba pana la ora 3! Curatenie si mancare! Asa ca azi dimineata am facut repede paturile si aM bagat aspiratoru'! Acum e casa iaR vraiste! Cred ca si in noaptea asta am program sexi! Dar se merita, asa ziua sunt mai relaxata...

Simo felicitari pentru steluta si pentru botez!

Biumil ce daca e grasun...lasa copilul in pace! Ca e mic! Eu eram super grasa bebelus. Dr ii spunea mamei sa ma bage la dieta ca nu o sa pot merge in picioare! Si la 11 luni alergam! Fara exagerare.Si apoi am slabit!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Kidule,trimite si mie o portie !

Poze

Mergi la inceput