Bebelusi de sept-oct 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Bravo pentru Vladut!!!Credeam ca numai Mario e fan papuci,chiar ma miram ce hobby are copilu'mai nou
Waw,bebe Luca in frac la botez..ce frumoooos..de-abia asteptam poze!!
Si eu vreau please pe PM salariile pe care le dati voi bonelor si numarul de ore aferent,ca in mai gata cu belfereala,merg si eu la munciKid,pe-atunci o sa fii deja veterana,o sa am nevoie de suportul tau

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Moki activeaza-ti PM-ul ! La noi in famile e mostenire iubirea de papuci . Sotul cand era mic era spaima incaltarilor de orice fel . Multumim de laude !

Bianca sanatate sotului! Sa vina cu vesti bune!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic,Mario s-a invatat foaaaaaaaaaaarte alintat..nu mai sta singur decat cand doarme..in rest,daca nu e cineva langa el,jale mare..
si nu stiu frate,cum sa-l fac sa manance,ca face toate acrobatiile cand e vorba de papa,plus ca amandoi suntem numai buni de bagat sub dus..
Jadi,sa ne zici cum ti-a iesit culoarea..si eu as incerca un mahon peste saten si am nevoie de "mostre"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor, mai spuneti si voi ce le mai dati sa manance la pranz? In afara de supa si pilaf? Dar seara, in afara de iaurt (pe care nu-l mananca). M-am blocat tare!

Mergi la inceput

Aoleuuu,nici n-am vazut ca nu mai am PM activ..

poze

Mergi la inceput

Nu vazusem ca mai intreba cineva. Irina, cum fiarta in lapte? Ce fel de lapte? Spune-mi si mie cum se face.

Mergi la inceput

Anya, castravete si rosie (crude) de cand se baga?

Mergi la inceput

Irina,zi-mi si mie cum se face ca n-am chef sa experimentez..

poze

Mergi la inceput

Tonnia o fac ca si mamaliga normala, dar ca in loc de apa pun lapte (facut din lapte praf de care papa bb de obicei). Canitati (lapte/malai) nu stiu exact ca mereu o fac ochiometric . Si iese o mamaliga dulce in care pun apoi si branzica.

Poze

Mergi la inceput

Am plecat la al meu.
Mai intru diseara, sper!

Poze

Mergi la inceput