Bebelusi de sept-oct 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 10
moki spune:
Bravo pentru Vladut!!!Credeam ca numai Mario e fan papuci,chiar ma miram ce hobby are copilu'mai nou 

Waw,bebe Luca in frac la botez..ce frumoooos..de-abia asteptam poze!!
Si eu vreau please pe PM salariile pe care le dati voi bonelor si numarul de ore aferent,ca in mai gata cu belfereala,merg si eu la munci
Kid,pe-atunci o sa fii deja veterana
,o sa am nevoie de suportul tau
Laura & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
b_irina_c spune:
Moki activeaza-ti PM-ul
! La noi in famile e mostenire iubirea de papuci
. Sotul cand era mic era spaima incaltarilor de orice fel
. Multumim de laude
!
Bianca sanatate sotului! Sa vina cu vesti bune!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
moki spune:
Am uitat sa va zic,Mario s-a invatat foaaaaaaaaaaarte alintat..nu mai sta singur decat cand doarme..
in rest,daca nu e cineva langa el,jale mare..
si nu stiu frate,cum sa-l fac sa manance,ca face toate acrobatiile cand e vorba de papa,plus ca amandoi suntem numai buni de bagat sub dus..
Jadi,sa ne zici cum ti-a iesit culoarea..si eu as incerca un mahon peste saten si am nevoie de "mostre"
poze
Tonnia spune:
Fetelor, mai spuneti si voi ce le mai dati sa manance la pranz? In afara de supa si pilaf? Dar seara, in afara de iaurt (pe care nu-l mananca). M-am blocat tare!
Tonnia spune:
Nu vazusem ca mai intreba cineva. Irina, cum fiarta in lapte? Ce fel de lapte? Spune-mi si mie cum se face.
moki spune:
Irina,zi-mi si mie cum se face ca n-am chef sa experimentez..
poze
b_irina_c spune:
Tonnia o fac ca si mamaliga normala, dar ca in loc de apa pun lapte (facut din lapte praf de care papa bb de obicei). Canitati (lapte/malai) nu stiu exact ca mereu o fac ochiometric
. Si iese o mamaliga dulce in care pun apoi si branzica.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze