Bebelusi de sept-oct 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 9
Simo74 spune:
Pai chiar asa mai Irina... ca te-am declarat "marea absenta" . Adica nu smotocim si noi pe viu la Vladut?
Alina ma bucur ca nora e bine . Si acum ma mai mir de cat de bine s-au inteles ei in parc. A fost evident dragoste la prima vedere
Simo74 spune:
Mey, m-au facut astia membru junior. Am si eu doua stele...pe langa fluturii pe care-i detin by default
Simo74 spune:
Cristina de dimineata ma tin sa-ti zic ca mi se pare super tare faza cu Victor Asa ne trebuie! barem sa stim si noi de ce ne invartim dupa ei ca dupa soare...dar sunt convinsa ca la o adica, mama e mama.
b_irina_c spune:
Cge de ieri am inceput sa fiu subtila, dar degeaba asa ca diseara voi cat se poate de directa. Deja l-am anuntat pe sot si a zis ca nu se supara .
Simo sunt flatata . Teoretic in prima duminica dupa Pasti sunt libera. Nu s-a anuntat nimeni. Pe mine deja ma bate gandul sa nu mai raspund la telefoane si alte chestii de genul . Asa ca eu sunt plina de sperante, ca m-am ofticat tare ca nu am putut veni saptamanile trecute . Felicitari pt steluta!!!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Irina ca nuca in perete Noi in prima duminica dupa Paste avem botezul...ca e cazul sa crestinam si noi copilul. Chiar...ma intreb daca o sa mai incapa in cristelnita Lasa ca ne nimerimi noi o data, ca primavara doar ce a inceput.
BiuMil spune:
merci Kid, nu tin eu sa ii dau cereale...Dr tot imi spune de asta. Nu am vrut sa intru in polemici cu ea asa ca nu am mai intrebat ce si cum...am zambit frumos si gata!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Simo74 spune:
Am uitat sa va spun ca Nea Filosofu' va fi imbracat la botez in frac cu toate accesoriile aferente (papion, brau, etc.). Nebuna-i ma-sa dar nasi-sa si mai si.
ana-oana spune:
fetelor ,
mai am si eu o rugaminte, spuenti-mi si mie ce le dati sa pape la ora 18?? la 10 - fructe, la 14 - ciorba/ou dar la 18?? eu i-am dat branzica de casa (facuta cu calciu sau lamaie) amestecata cu cereale sau/si banana. de cateva ori i-am dat si iaurt, dar am citit ca nu e indicat cand copilu' are lipsa de fier (asa cum e bb tudor). dati-mi si mie cateva idei, plizzzz.
mersi,
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
BiuMil spune:
irina, roxi, intr-adevar e grasun si nu prea vad rostul....
of, am niste emotii...il astept pe sotz sa vina de la spital ca a tras o tranta de pe scari sambata si il suspectez ca si-a rupt ceva coaste...el nu prea vrea sa se vaite, dar e clar ca il doare raaaaau!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
b_irina_c spune:
Simo odata si odata tot ne intalnim . Abia astept sa vad poze cu Luca in frac . Eu daca as fi facut botezul acum sigur bb s-ar fi apucat de marginea cristelnitei sa stea in picioare sau ar fi dat din maini pana ii boteza si el pe preoti .
Ana-Oana eu ii mai dau mamaliguta fiarta in lapte cu branzica. Alte idei nici eu nu am.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze