Bebelusi de sept-oct 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Dr.Anya,mersi mult de rapuns...cred ca in cerul gurii erau vezicule care sau spart si a ramas ca o ulceratie.A fost dr de familie azi si nu le-a vazut
.Spune-mi te rog pot sa-i dau cu ceva ca sa-i treaca?Ca azi nu a vrut deloc sa pape cu lingurita,cred ca o doare.
Scuze daca te stresez prea tare
citesc si revin
Anya20 spune:
Simo - cred ca nasa il va duce pe Luca de mana pana la cristelnita, iar el va "bate cuba" cu parintele
. Abia astept sa ne arati poze de la botez. Dar pana atunci mai e. Cred ca daca aude Sarah se va emotiona si mai tare (stiu de la anya, care chiar a fost prezenta la crestinarea iubitului ei Stefanel si crede-ma a fost coplesita de moment, iar dupa a adormit complet epuizata
)
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
roxi23 spune:
KID, asa am auzit si eu despre ficatel...Si eu stau in dubiu...Poate mai vedem si alte pareri!
Gata am reusit sa reorganizez albumul!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
miflore spune:
Buna seara frumoaselor!
Anya, bafta cu diversificarea in continuare!!! Eu stiu c-a reaparut infanrix hexa, cel putin la Medicover exista acum vreo 2 saptamani!
Kidut, naspa cu serviciul, dar las' ca te acomodezi tu! Noi facem galerie sa-ti fie cat mai usor!

Sofia, imi place semnatura ta!![]()

Maddy, sanatate multa Biencutei!
Astazi ce credeti, schimbare de roluri
M-am intalnit cu Ruxandra, Matei vesel si Ana plangacioasa! Nu stiu ce are de 2 zile, e tare maraita si plange mult inaintea fiecarui somn (mai mult decat somnul propriu zis
) O mai fi vreun dinte?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Anya20 spune:
Tonnia - poti sa-i dai rosii si castraveti, dar te-as sfatui sa mai astepti sa apara pe piata cele autohtohe, ca astea de import sunt sub orice critica.
Maddy - probabil ca are o stomatita. Ar trece cu o combinatie de glicerina cu vit. A, B2, eventual anestezina si stamicin, insa iti trebuie reteta ca se prepara in farmacie.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
miflore spune:
Am vazut ca vorbeati de Nan pe aici; noi tot Nan papam, Nan1, inca n-am trecut la 2 ca cica se da de la 6 luni cu conditia sa aiba bebelul 8 kg; asa mi-a zis mie doctorita; si cum Ana are 7150 grame mai avem cale lunga pana la 2!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Gabiarama, sanatate multa!!!
Kid, bravo pt. scuteceala!
Esti tare!
Fetelor fara CM eu zic sa stati linistite, atata timp cat mai alaptati (cat de putin) in principiu nu vine!
Stiu ca mai sunt si alte cazuri dar cica asa scrie la carte!![]()
Norina, sanatate!!!
Asa-i, m-am plimbat!
Si mi-a fost tare dor de Ana, vorbeam cu ea la telefon la 3 ore!
Dar e buna cate-o iesire din asta!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Anya20 spune:
Am pus in sfarsit pozele de la intalniri (din 17-18 martie si din 9 apr. din Herastrau). Asa ca poftiti de le vedeti in albumul comun.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
miflore spune:
Nadina, sanatate multa lui Serban!!!
Ramona, ce bine c-a scapat Maria de raceala!
Ioana, unde esti?

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Diana30 spune:
Buna seara!
Multumim de urari.Suntem baieti mari,avem 6 luni azi si 7,800.A luat cam putin,in ultimele 2 luni doar 400gr,in ultima luna doar 100gr.Am reusit sa inlocuim o masa de lapte cu fructe,de maine sper sa incepem sa papam la o masa legume,asa incet,incet.
Is cam in ceata cu numarul de kk care tre sa fie acum cu diversificarea.El cat a fost doar pe lapte facea o data pe zi,acuma nu stiu de cate ori e ok.Poate ma lamuriti si pe mine in aceasta problema importanta.
Va pup,sa aveti noapte buna.