Bebelusi de sept-oct 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Seara buna

Anya uite poza cu buricul (sunt vreo 4 la rand de fapt). In seara asta i-am lipit buricul ca atunci cand era mic. Mersi frumos de raspuns .

Inca nu am citit din urma, revin!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Dr.Anya,saru'mana de tratament..acum sa vad de unde fac rost de reteta,poate imi face si fara doar sa stie dozele,o sa incerc.

Miflore.Imi pare rau ca e maraita Ana,aper sa-si revina repede.

Roxi
,da ce harnicuta ai fost tu asta noapte...eu la 11 pic si de la 2 incepe distractia cu bebe.

Vad ca vorbiti de retete pentru bebe...maama ce de-a bunatati,spor la treaba si sa ne ziceti daca le-au placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina - dupa cum am vazut eu, buricul este in regula. Ma gandeam sa nu fie vreo hernie, insa e foarte putin "iesit" si orificiul este mic. Sa urmaresti daca se mareste cand plange sau se screme (pentru linistea ta).

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

maddy - iti trimit dozele pe pm

Editez - activeaza-ti pm-ul

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

BUNA fetelor,
Kid eu am avut 2 CM pana acum si fara dureri..in schimb ma doare burta in timpul ovulatiei destul de tare.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI, SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!!!
Cristina, sanatate multa Ancutei!!! cu kilele!!! Iar cu Victoras, maine-poimaine merge la intalniri cu fetele!
Bianca, exact ce ti-a zis Kid despre cereale, ti-as repeta si eu!
Mi-ati facut pofta de coafor da' nu stiu cand se va intampla minunea!
Jadi, felicitari pentru 1500!!! Vin si eu tare!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya mersi mult de raspuns . Faza e ca inainte era perfect plat si din cauza asta m-am impacientat.

Am citit din urma dar nu stiu ce ca intre timp ma certam cu sotul pe tema soacra (, care pleaca de buna voie maine ).

Azi l-am pus si eu pe olita pe Vladut. Il distreaza ideea. L-am pus cand a inceput sa se screama si a facut kk . Uitati poza. am pozat si rezultatul ca si codruta, dar inca nu-l fac public .

Am vazut ceva retete noi. Rog mult autoarele sa le trimita si pe adresa comuna. Saru'mana!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Roxy, ce face rostogolul lopatar?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Bravo pt. Vladut. Ne imaginam rezultatul, asa ca te-ai gandit bine sa nu-l "publici". Mai Irina, noroc ca si Vladut si Anya sunt deja "dati", ca sa stii ca atentam la el.O felicit si pe Vera, caci cu un asa ginere, cine nu s-ar mandri...

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ma complexati cu retetele astea. Dupa ce le incercati sa spuneti si daca mananca impricinatii ... sa nu ma bata vreun gand sa ma chinui degeaba.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput