Bebelusi de sept-oct 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
miflore spune:
Irina, felicitari pentru
si pentru progresele motorii!!!

Carmi, pe unde umbli prin Bucuresti?![]()
Simo74, felicitari pentru stelute si pentru fluturi!!!![]()
Si spor la pregatitul botezului!!!
Bianca, sanatate sotului!
Si mai vrem poze cu Luca in frac peste 2 saptamani!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
gabiarama spune:
Miflore si mie mi-a facut Jadi pofta de mers la coafor
.Dar vorba aia (ca nu mai stiu exact cum era
) :cizmarul nu are timp sa-si faca cizme si nici croitorul haine .Asa si eu cu sotul coafez (sau hair-stilist cum e la moda).La cit e de ocupat acum inainte de Pasti nici nu indraznesc sa calc pe acolo .Lasam pe saptamina viitoare
Si Mihnea e un pletooos .De vreo luna zice ca o sa il tunda .
Irina , o sa trimit ideile de meniu pt bebe(ca nu le-as putea numi chiar retete) si pe adresa comuna .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
maddy77 spune:
Gata,am reusit cu PM-ul!!!
Am vazut si pozele de la intalneala,super bebelusi si mamici!!!La mai multe intalneli si speram sa putem veni si noi.
alinam spune:
Mai fetelor am venit de la coafor, tuns , vopsit (tot roscat ... as fi vrut altceva parca dar nu am mai zis nik) intins cu plaka cat credeti ca am lasat acolo??? 1.8 mil, 2 mil cu spaga, vorbesc singura si acum (si suntem in provincie nu in capitala). pai ma mai duk??? nu. ca eu manikiura pedikiura, epilat imi fak singura acasa, la fix, tuns se okupa mama sau sotul ca mi-s creata rau si orikum nu se vede si de vopsit tot singura de cand ma stiu ....
cand a auzirt Ion al meu cat am lasat acolo stiti ce a zis: " lasa ca doar nu te duci in fiecare zi" sau cine a vrut sa priceapa mesajul era cam asa:" te mai duci la anu" heheheh
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
nanadana spune:
Alinam,Jadi sa va fie de bine infrumusetara
Simoasteptam poze cu Luca ,deja mi_l imaginez la 4 ace ![]()
MIflor multi pupici lui Ana
,dar eu cred ca sint dintisori ca Antoine de vre-o saptamina plinge ,maraie si nervi la greu gasesti
,azi m_am uitat in gura la el si ce am vazut dinti de sus iesi ,are gingia unflata
poze
moki spune:
Bianca,azi am iesit pe seara..maine in schimb cred ca iesim pe la 3.Poate ne vedem! Pupici lui Milan!!
Ruxandra si Mihaela nu ne vizitati si voi in parcul din Crangasi?La pariu ca maine Mario e cel marait!!
Laura & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
moki spune:
Va roooog ajutor!Nu-mi pot reactiva PM-ul..ori gresesc eu ori s-a intamplat ceva necurat..
Ma ghideaza si pe mine careva??
poze
moki spune:
Ia sa vedem acuma..chiar nu stiu de ce nu ma lasa sa-l activez..
Sa-mi trimiteti si mie salariile bonelor care aveti!Pupicei!
poze
b_irina_c spune:
Anya Vladut e flatat
(ca sa nu mai zic de mine care stau sa explodez de mandrie
)! O sa creasca ei mai mari si se vor vedea clar preferintele si parca vad cateva stricari de planuri de-ale noastre
. Anya este o dulcica
.
Gabi mersi mult cu meniurile
!
Alinam sa-ti fie de bine coaforul!
Ce a ala coafor
?!?! Eu o sa zic mersi daca apuc sa ma tund zilele astea (la coafrizeria de la parterul blocului
). De vopsit nu ma mai vopsesc de vreo 2 ani, dar dupa sarcina mi s-a inchis mult parul, nu stiu de ce... Si ca veni vorba de schimbarile astea. Voua vi s-au micit la loc picioarele? Ca mie mi-au ramas latarete, toate incaltarile de dinainte de sarcina ma strang
.
Miflore multumesc mult de urari
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze