Copilasi dragalasi de ianfeb05 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
Shobo spune:
anamaria, eu stiam ca dc scrie pe tichet 03/06 inseamna ca acea suma este pt luna 03, si e normal sa o primesc in aprlilie, asa am primit tot timpul pina acum in CIC, la jumatatea lunii (12-13) pt luna trecuta. deci acum e aprilie si am primit pt martie (iar pt febr am primit la jumatatea lui martie). pt mine e aproape sigur ca am primit o indemnizatie ce nu mi se cuvenea... si crede-ma ca AM DEPUS declaratie SPECIALA pe 3 martie prin care am specificat ca cer INCETAREA platii CIC-ului incepind cu 1 martie. Declaratia am depus-o pe 3 martie parca iar dosarul de stimulent pe 8 martie sigur! Cum naibii nu au prelucrat declaratoa pina acum????
ai idee anamaria, cam pe cind se prind astia si-mi cer banii inapoi? ca dc nu vor dobinda mie imi convine... si peste 1 an e ok sa ma caute dc sint PROSTI!!! eu mi-am facut datoria pina la capat si n-au decit sa ma caute. eu poate sint mai imprastiata asa... de unde sa stiu ca postasul nu avea dreptate? iar la cum insista omul... ce era sa fac?
crinuta, misto olita. si noi tb sa luam una, numai ca nu am ajuns la cumparat. PASTE FERICIT!!!
dupa mine Piticodromul era f ok. simplu si usor de gasit.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
Anda, sorry, n-am vzut asta cu mucus si de aceea nu stiu dar parca nu era nimic grav, citisem ceva mai demult paici pe forum, vezi ca gasesti sigur dc dai o cautare! pupici Irinucai
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
crinuta spune:
Si noi am avut de vreo 2 ori mucus. Prima data cand i-am facut analizele de scaun care au iesit normale, dar atunci Calapod ne-a spus ca prezenta mucusului nu e tocmai buna, daca eliminam o posibila raceala cu mucisori( ceea ce nu era cazul), iar a doua oara s-a intamplat aici sa vad putin mucus.
Daca persista si vezi o schimbare a scaunului ii poti face o coprocultura sa stai tu linistita.
Oricum, o posibila problema, infectie e insotita de miros puternic, deci iti cam dai si tu seama ce si cum.
Nu mi-a mers bine netul azi dimineata asa ca nu am putut veni la cafea cu voi si am si dormit destul de mult.
Ana Maria, sunt lucruri care imi plac aici si altele care nu imi plac, ca peste tot.
Daca ar fi dupa mine as pleca in Dubai, unde exista mult mai multa libertate decat aici, dar deocamdata depindem de job-ul lui tati si asta e.
Rayan inca nu sta pe olita, si azi a plans, dar parca n-a mai urlat in halul in care a urlat ieri.
In rest tot cu noi doarme, nu stiu cum sa procedez. Poate imi dati voi idei.
Eu dupa ce il adorm in patul nostru, daca doarme adanc il pun in patutul lui, dar de regula se trezeste dupa cateva ore si vrea la no. Daca nu il iau plange foarte tare si nu se potoleste, iar nu ii pot forta pe vecini sa suporte noaptea urlete, deci metoda asta e exclusa.
Multumesc pentru urarile legate de Paste.
pupici
Crinuta si Rayan
oana cretu spune:
Ma mai primiti si pe mine printre voi aici?:p Imi cer scuze ca nu am mai intrat, dar si noi cu probleme, si un proces care ne asteapta si ne mananca toata energia, copil neastamparat care e de 6 saptamani in adaptare la gradinita si care nu vrea nici in ruptul capului acolo. Ufff, din copilul sociabil care era, se oprea pe strada si pupa alti copii, acum fuge de ei, plange cand vreunul se apropie...verisoara lui, un copil f salbatic, a bagat frica asta in el, din cauza ca e agresiva cu el, il impinge, il trage, urla la el, ii ia jucariile...Acum si cand vrea sa il pupe plange de frica ei. Marti avem verdictul daca mai continuam sa il ducem sau facem o pauza. In rest e bine, l-am tuns a doua oara vineri, cine trece si in lista noastra ca avem 78 cm si 10,400 kg va rog. Sper sa reusesc sa incep sa scriu iar. Fetelor care m-au cautat pe mess, va multumesc, dar nu am avut o saptamana internet. O sa incerc sa mai pun si eu poze cu Seb cat doarme el acum. Maine vreau sa merg sa il impartasesc ca nu l-am impartasit niciodata de la botez.:(
Paste fericit pentru catolici!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
oana cretu spune:
Gata, am pus pozele aici. O sa fac si un album cu poze din Cannes si unul cu poze din St Tropez sa vedeti si voi.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
crinuta spune:
Oana, chiar ma gandeam la tine, ca nu ai mai scris de mult.
Ce proces? Nu ai mai dat detalii de atunci.
In privinta lui Seb te inteleg.
Si Rayan s-a schimbat, in sensul ca a devenit dependent de mine, ceea ce nu a fost niciodata.
Dupa copii inca fuge, cum vede carucior sau copil face cale intoarsa catre ei, nu conteaza ca noi mergem in directie opusa. Chiar ieri am avut 2 faze asa si a trebuit sa fugim dupa el, ca el n-avea nici o treaba ca se indeparta de noi.
Sper ca in timp sa ii treaca frica lui Seb si sa redevina cum a fost.
pupici
Crinuta si Rayan
oana cretu spune:
Procesul care i s-a facut lui George pt motivul ca a condus fara permis aici, desi avea permis de-al nostru, dar care aici nu e valabil decat un an. Dar s-ar putea ca al cu coarne sa nu fie asa negru, pt ca "desteptii" de politisti l-au acuzat de ceva care nu e adevarat, chiar seful lor a zis ca nu il pot acuza pt condus fara permis pt ca are permis. In fine, pana in septembrie mai este, o sa luam un avocat de oficiu si la sfatul avocatului care l-am consultat nu se va prezenta el la proces, ci va fi reprezentat de avocat. Intre timp ne ocupam de acte aici, pt ca, daca le obtinem, avocatul a zis ca va schimba mult situatia la proces.
Legat de Seb, si eu sper sa redevina cum era inainte cu copiii. Pt asta, George a decis sa isi vada foarte rar verisoara Seb si am fost de acord cu el.
Am pus poze din Cannes si poze din St tropez si drumul spre St tropez
Pupici la toti!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE
bubu05 spune:
Fetelor, va urez inca o data Paste Fericit!(pt. catolici)
Am reusit sa intru si eu, de dimineata si pana la 7 seara am facut cu sotul curatenie generala, cu spalat geamuri, aranjat dulapuri, sifoniere, etc... Suntem rupti de oboseala, Vlad a stat numai in picioarele noastre, "ne ajuta" scotand lucrurile de unde noi le aranjam , mai am de facut in bucatarie si in baie...dar in mare, e frumos si curat!
Oana Cretu, bine ai revenit! Chiar intrebam de voi, ma bucur ca sunteti ok si sper ca nu e cine stie ce cu procesul ala! Am vazut pozele, sunt super, as vrea si eu la Cannes si la St.tropez!!! Aaaa, si mi-a sarit in ochi poza cu Seb cand dormea pe jos! Tocmai ce povesteam zilele trecute de Vlad ca a adormit la fel!
Nici eu nu mai stiu ce sa fac cu Vlad noaptea, si-a dat somnul peste cap complet si dormea asa de bine.................azi-noapte, pe la 2 s-a trezit urland si daca plecam de langa el plangea si mai tare si l-am luat cu noi in pat, eu am dormit iepureste, cum se misca, cum deschideam ochii sa vad ce face, si doarme in n-spe pozitii, ma trezeam cu un picior in gura, ba cu fundu'...sotul a dormit neintors, bineinteles, nici nu a stiut ca e cu noi in pat
Zici ca are patul lui maracini si nu altceva! Acum si la pranz cand il duc la somn urla!! Dar il las sa planga si se linisteste repede si adoarme...mai greu e noaptea. Hai ca v-am plictisit!!!!!! Dar am si eu un of!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Oana, bine ai revenit!
Bubu, te inteleg! pe noi patul ne sperie inca de pe la 9-10 Luni...si cam de atunci dormim impreuna, nu am ce sa fac si nu pot sa o lase sa urle in miezul noptii...
Si eu am facut azi curatenie, mici modificari, etc...am cazut frinta si eu si Reb...doarme inca de la 21.30!
la ce ora mergeti maine in Cismigiu?? si cine merge?
poate ajung si eu, dar dupa-masa..
Patricia si Rebecca (05.02.05)
oana cretu spune:
Bine v-am regasit!
Oana, as vrea sa te consolez cumva, sa iti dau un sfat in privinta dormitului lui Vladut cu voi, dar nu stiu ce sa zic ca si Seb doarme de pe la 10 luni cu noi. In schimb, noi am fost obligati sa il luam ca era foarte frig noaptea si se trezea plangand si tremurand. Si...bineinteles ca s-a obisnuit, dar si noi. Sincera sa fiu, si eu si George nu mai putem dormi fara el, ca uneori -am mai lasat la unchiul si matusa lui sa doarma noaptea si ii simteam lipsa tare. Si asa patim si noi, fund in gura, picioare etc, dar ne-am obisnuit. M-am obisnuit sa il simt la picioare si sa ma trezesc sa il iau, a cazut si de doua ori din pat noaptea, dar nu a fost nimic grav, asta pt ca eram foarte obositi si nu l-am simtit la picioare, ca mereu simtim. Deci nu stiu ce iti pot zice. Din ce am mai citit pe aici, si ma gandesc si la Crinuta cand zic asta, trebuie sa aveti putere voi si sa nu va mai ganditi la vecini si sa ii lasati sa planga, caci plang de cateva ori si apoi se obisnuiesc. Eu, sincer, nu pot face asta si nici nu vreau. Desi cunosc o fetita aici (e in poze cu Seb, e in bratele ei) care are 5 ani si acum doarme tot cu parintii in pat, desi i-au cumparat pat pt ea de o persoana, nu vrea. Nu vreau sa ma gandesc, noi zicem ca il vom obisnui mai tarziu.
Patricia, voi ati putea sa mai dormiti acum fara Rebecca?
Daca ma gandesc, singurul inconvenient e intimitatea mea cu George, ca simt nevoia sa mai dorm in bratele lui, dar il avem pe Seb intre noi, dar asta e. Facem sacrificii. L-am vazut si pe Vladut cum a adormit pe jos si restul pozelor si e un dulce. Eu m-am si speriat atunci cand a adormit, ca s-a intins pe jos, sub scaunul meu la birou si dupa 20 secunde m-am uitat la el ca nu se mai misca si el dormea.
Pupici!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE