Copilasi dragalasi de ianfeb05 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
oana cretu spune:
La multi ani toti celor ce poarta nume de floare si celor care nu au nume de sfant (se sarbatoesc tot astazi!!! Va daruiesc un www.weight.addr.com/pic/trandafiri1.jpg" target="_blank">buchet de trandafiri
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE
cory35 spune:
Oana ma bucur ca sunteti bine ..Cu procesul se va rezolva..Ce mare a crescut Seb..e un scump..
Crinutza l-am vazut si pe scumpicul tau..Ma bucur ca s-a acomodat..si o sa vezi ca si pofta de mincare o sa-i revina..Cred ca toti copii au perioade ..
Am citit si de prin urma si imi pare rau ca atitia copilasi au fost bolnaviori, caci imi dau seama prin ce au trecut parintii lor..
Anda cum ti-au zis si fetele nu trebuie inca sa te ingrijorezi, ci daca vezi ca se repeta ..
Bubu l-am vazut si pe micutzul tau dormind pe jos..ce dragalas ..
Magga ce mai faci??? Ce face pestisoara ta scumpa?
Tomasa ti-am vazut feciorul.. e un printisor..
Paste fericit celor ce sarbatoresc azi...si multi ani celor cu nume de flori
http://ph.groups.yahoo.com/group/corinasidan/photos/view/4fd3?b=18 ceva poze si noi si vechi..
BDana spune:
La multi ani fericiti tuturor florilor de azi.
Oana Cretu ma bucur ca esti iar printre noi. Chiar ti-am simtit lipsa. tie si lui Seb.
Shobo apropo de bani "necuveniti", mie anul trecut, mi-au dat de 2 ori diferenta de impozit. Mi-am dat seama cand, la posta am ridicat exact aceeasi suma...dar am ridicat-o, m-am bucurat de ea si astept sa isi dea seama adormitii si sa mi-o ceara inapoi. Doar nu o sa ma duc eu sa le dau banii inapoi la adormiti. Probabil ca atitudinea mea este pur romaneasca, dar...mi-o asum.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
BDana spune:
Am uitat : Hristos a inviat celor care azi sarbatoresc Pastele. Si noi il sarbatorim, intr-un fel, ptr ca mergem la nasi, care sunt famili mixta, catolico-ortodoxa si sarbatoresc ambele Pasti. Iar noi am zis sa mergem de cel catolic, ca sa ne mai dezaglomeram de cel ortodox, cand trebuie sa primim finii, sa mergem la 2 perechi de parinti...
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
PatriciaArdeleanu spune:
Paste fericit tuturor celor care serbeaza!
La multi ani tuturor celor cu nume de floare!!
Oana, asa este, mie imi place la nebunie sa dorm cu Rebecca (tati doarme in sufragerie ca dormim f greu toti 3). Si ma gindesc ca perioada in care sint mici e asa scurta si trece asa repede, incit nici nu imi mai fac probleme!
Rebecca tocmai a invatat sa se urce singura in pat (pina acum stia doar sa se dea jos) si asa chiuie de bucurie! si mai ales daca ii zic "bravo" e asa mindra de ea. Acum scriind, tocmai a gresit directia si s-a dat jos invers (a cazut), noroc ca patul din sufragerie e f jos si chiar s-a amuzat.
A invatat sa imi arate ca are cercei, imi arata prin casa tot ce misca si ma intreaba "ata"? sau "aia" sau "aichea" si trebuie sa ii raspund la fiecare intrebare..oh...stai sa vina virsta intrebarilor...
Patricia si Rebecca (05.02.05)
bubu05 spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta nume de floare, La multi ani si sotiorului meu drag!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
kris spune:
LA MULTI ANI ! tuturor Celor care poarta nume de FLORI! sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult!
PASTE FERICIT !celor care il sarbatoresc astazi.
Oana, bine a revenit! Ai un inger de baiat! de la Bianca Mea! Fotografiile sunt superbe! In privinta procesului, va doresc sa treceti cu bine si cat mai repere.
Anda, si Bia a facut scaune cu mucisori, cand a avut enterocolita. Dr. Stanciu , mi-a spus ca avem o infectie. Am tratat-o ca la enterocolita. Din batrani se spune ca e bine, ca eliminE acesti mucisori. Este pe trecute! Voi parca ati avut enterocolita, nu? Daca au fost doar 2 scaune si 3 nu , sa nu-ti faci probleme. E rau daca apar in fiecare scaun!
si sanatate multa!
Patri, cam cat dureaza pana ii ies caninii? Noi, astazi suntem agitate rau, plangem din orice! Nu prea vrea sa manince! Sunt sintome normale nu?
POATE FI DE LA VACCIN, varilix, cel pe care l-am facut vineri?
la mamici si minuni
SA AVETI PARTE DE O DUMINICA CAT MAI LINISTITA!
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, 2-3-4 saptamini!pe noi cam 3. acum se pare ca au trecut, au iesit (spart) ca de 3 nopti doarme bustean, si inca de la 21.30-pina la 9-9.30!! ceea ce e record!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Patri, mai linistit! Si eu care credeam ca dureaza mai putin! Ma bucur pentru voi! si pt ca doarme mai bine Rebb.
Asta e! trecem noi si peste asta!
multumiri si
prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)
bubu05 spune:
Wow, Patricia, va rasfatati acum cu somnul!!! Super! Daca ar fi de la dinti si la noi...Vlad are si el gingia umflata la caninii de sus, dar cred ca mai au pana ies. Cred ca o sa iasa toate maselele o data, sa vezi atunci show! Aseara, pe la 1 a plans pana a adormit, iar la 3 s-a trezit iar si l-am luat cu mine in pat . Noi nu am dormit cu el pana acum si mi se pare aiurea, imi place sa-l simt langa mine, dar nu prea ma odihnesc si sunt adepta "fiecare cu camera lui".
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz