Copilasi dragalasi de ianfeb05 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
crinuta spune:
Kita, olita a fost in jur de 11 $ iar l-am intrebat si pe sot de scaunul de masa, care e mai frumos decat ce avem acasa si a fost in jur de 50$.
Multumesc pentru urarile legate de Paste.
pupici
Crinuta si Rayan
ana maria spune:
Shobo dat tu luasei indemnizatia pentru februarie? Poate chiar era aia. Sigur nu aveau cum sa-ti prelucreze dosarul asa repede. opricum mie mi-au spus ca si daca venea postasu' cu banii nu trebuia sa-i ridic.
Kita inseamna ca suntem in aceeasi situatie, in mai vom fi bogate.
Crinuta inteleg ca e frumos acolo si ati reusit sa va acomodati. Iar in micul accident al lui Rayan (desi pielea lor se vindeca foarte frumos si sunt sigura ca nu vor fi semne) cred ca nu ai voie sa te invinovatesti. Eu cred ca noi gresim din prea multa dragoste. Incercam sa nu-i constrangem prea tare ca sa devina niste oameni adevarati. Care ar fi alternativa, sa-i tinem izolati in patut? Eu prefer sa risc decat sa-l prostesc.
Apropo de constrangeri (sau mai bine zis de libertate) sa vedeti ce am patit ieri. Am fost la groapa de nissip si acolo era un mare noroi. Junioru' meu s-a tavalit in acel noroi si cu mare greutate si cu tipete l-am scos de acolo si cu forta l-am imbarcat in carut si am plecat acasa. Iar apropo de agresivitate, ca tot ma plangeam ca altii sunt agresivi cu el, saptamana trecut Victor Stefan i-a dat unui baietel (mai mare) cu galetusa in cap. Incep sa cred ca deja copiaza si comportamentele agresive, exact de ce ma temeam. Dar am vorbit cu o psiholoaga si mi-a spus ca e normal, ca ei asa se dezvolta mai ales ca baieteii au un spirit puternic de competitie. M-am mai linistit.
Patricia imi place tare mult de tine cu micile bucurii (apropo de cafeluta buna). Si, eu de cand s-a nascut Victor incerc sa ma bucur de orice element care ma poate relaxa (de exemplu am citit toate prostiutele chicklite, parca asa se scrie, gen Bridget Jones sau La cumparaturi, Diavolul se imbraca la Prada) cu mancarea o las mai usor ca abia am mai scapat de ceva kile desi tare m-ar mai relaxa cate o amandina...
Liviana apropo de Lastarei de ian feb 2005, eu as avea propunerea "mugurei de...." sau "Mugurasi de...". Hai ca rad singura.... Aia cu piticodromul era ok dupa parerea mea.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
haideti la cafea!
Ana-maria, multumesc! asa este, daca noi nu ne rasfatam, atunci cine??
eu nu poftesc prajituri din fericire, in schimb nu imi lipseste ciococ 70% din casa!! efectiv nu ma pot lasa si de ciocolata, la mincare renunt mai usor . si eu in putinul timp pe care il mai, mai bintui putin, citesc orice imi cade in mina, etc...
Kris, eu nu am facut si nu stiu daca o sa il fac, poate eu personal ca nu am facut in copilarie!am sa ma sfatuiesc si cu Calapod, totusi cred ca unele din bolile astea sa se face de la sine in copilarie...
Liviana, mi-ai luat copilodromul din gura!
Crinuta, mi-au placut pozele, le-am vazut de acasa. Imi place ca ai si casa f degajata, parca am vazut si un acvariu? Nestle alea sint numai acolo, caci aici nu am vazut asa ceva...
Rayan este un scump ca e obicei.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, iti urez un Paste Fericit, chiar daca ti-e greu sa-l sarbatoresti acolo! DAr il sarbatoresti in inima ta cel mai mult si este suficient!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Witchie spune:
Doamnelor, azi am gasit ceva ce parea a fi urme de mucus in pampersul irinei, amestecat cu caca. La fel de bine ar fi putut fi banana zdrobita si nedigerata. Va rog, cele care ati trecut prin experienta asta spuneti-mi si mie ce inseamna mucusul asta?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
O poveste cu trei gratii
ana maria spune:
Anda, n-am avut experienta asta dar stiu de la alte mamici ca arata ca niste mucisori si are culoare alba. Este vorba despre mucoasa intestinala care se elimina odata cu scaunul.
V. Erica spune:
Suntem consemnati in casa deocamdata, deoarece lui Eric nu i-au scos gipsul. Abia marti cica o vor face.
Ruxi nu stiu ce are ca e tare maraita... Si noaptea se mai trezeste, plangand, ceea ce inainte nu facea. Dintisori noi n-am detectat. Nu stiu ce-o fi! Altfel pare sanatoasa...
Crinuta, Paste Fericit!
Asemenea daca mai sunt fete care sarbatoresc Pastele maine.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
ana maria spune:
Crinuta!!! Si sa-ti aduca iepurasul multe bucurii!!!
Patricia eu am zis generic "amandina" dar si alte chestii ar merge....Dar recuosc ca mai gresesc din cand in cand, de... oameni suntem si noi
Witchie spune:
Si e ok sa se elimine mucoasa intestinala?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
O poveste cu trei gratii
gabi.i spune:
Anda eu zic sa nu te ingrijorezi daca nu sunt si alte simptome.Si Iustin a facut de cateva ori asa dar nu am avut alte probleme pur si simplu s-a reglat de la sine.
Iustin de o sapt. face caca la olita, cand simte ca trebuie sa faca striga "caca" si il duc la olita.Si tot cam de o sapt a invatat sa se urce singur pe scaunele de bucatarie si de acolo tzup direct pe masa ,asa ca la noi in bucatarie toate scaunele stau de acum cocotate.
Paste fericit tuturor celor care il sarbatoresc zilele astea.
Gabica mamica