Bebelusi de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

nelia, baby einstein am de pe www.okazii.ro . Nu cred ca iti este de folos in Canada..Download am facut doar la baby dolittle de pe http://www.torrentbox.com/torrents-search.php?cat=102&incldead=0&submit=Submit+Query

aici puteti vedea cate albume sunt www.babyeinstein.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Adina frumoase amintiri o sa aiba Ema cand va creste mare...
Zi mersi ca nu baga nimic in gura...eu nu stiu cum sa o alerg pe Delia de langa ceva demn de interesul gurii ei...si gama este foarte variata...

Mstroie ce tehnica de coborat din pat!!!...noi inca suntem la faza la care coboara cu totul gramada...

Nelia citesc despre Tudora si-mi dau seama ca tolomaca este a mea...de fapt ce procupari are total in neconcordanta cu ceea ce ar trebui sa faca la varsta asta...se joaca singura dar de vorbit cred ca mai astept vreo 15 ani...merge dar cade ca bolovanul si nu se uita deloc plus ca daca se raneste intr-un loc data viitoare persevereaza...si putea sa fie Bianca asa ca eram mai tanara cu nervii mai prospeti decat acuma...dar in final sanatosi sa fie...restul ne fac viata mai plina de aventuri...

Monicica ...

Eu am vrut sa fac ceva pentru mine azi ca tot a fost o zi cum nu-mi doresc sa mai am si-mi propusesem sa fac un jacuzzi cu spuma...dau drumu la apa,pun si spuma si ma trantesc in cada si dau drumu la bulbuci...mai si nu se umfla spuma precum cozonacul ca nu-mi mai gaseam mainile si picioarele prin apa...Bun am facut si baie imi zic...cand dau sa ies o aud pe Delia urland ...pai nu mai stiam cum sa ma sterg mai repede ca sa ma duc la ea...si uite cate lucruri bune am facut azi pentru mine...

Vreun leac pentru raguseala la copii stiti?!Asta mica este varza de vreo 4 zile...si vad ca nu-i trece deloc ba se mai si amplifica...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Ema pt. mers si pt. progresele cu formele!

Felicitari Tudora pt. toate performantele!

Azi am citit doar realizarile .

Danelutza, si Stefan baga tot in gura si nu il pot lasa in iarba ca o papa .

Deja sunt invidioasa pe copiii cuminti si destepti. Stefan nu se poate concentra la nimic de foame . Cred ca il duc la doctor. Azi a plans cand s-a trezit dupa amiaza, pana a mancat. A stat nici jumatate de ora si s-a pus iar pe urlat: mama papa, apa! i-am dat un biscuite. Apoi apa. Dupa 5 minute iar. Se duce la masa din bucatarie si se ridica pe varfuri la ea. Daca vede ca e goala se pune pe jelit. I-am dat pe seara doua felii de paine cu o cutie branza de casa Covalact si nu s-a saturat! A urlat pana a baut si laptele si s-a linistit, in sfarsit.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cornelia adica si-a gasit perechea Isabella pina la urma. Uite cu Stefan s-ar intzelege daca tot rod ca iepurii verdetzuri. Isa nu plinge de foame, dar am observat ca atunci cind ii spun nuuuuuuu pentru ea e ca un joc, si face mai anapoda, se uita atenta la mine si face din nou.
Nelia am vazut filmuletzul si pentru ca nu-l gaseam am tras cu ochiul la toate pozele. Mama dar ce scumpe sint fetitzele tale si se pare ca se intzeleg de minune.
Si aici e tot asha in spital, stiu ca trebuia sa scriu la ce ora ii dadeam lapte ca scriau intr-un registru, era o asistenta maternala care tzinea lectzii de alaptat si invatza mamicile cum sa tzina copilul la sint, diverse pozitzii ca sa nu te doara spatele.
Loreen ia spune Delia ta nu se da la iarba din parc ?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mstroie ce frumos coboara de pe canapea... mai, ce fain...

Adina, am vazut si filmul ala cand s-a nascut si plangea de mama focului... Vai de micuti au fost... Parca nu-mi vine sa cred!

Noi am fost afara, ne-am plimbat vre-o 6 Km cu Alex in carut si afara ploua de mama focului... El n-avea treaba. Am trecut pe langa un lac cu lebede si alea s-au dat la el, el nici vorba sda se sperie... Saracutzele le era foame, noi n-aveam nimic sa le dam, aveam decat laptele copilului cu noi!... Si acum baita si nani, frate ca este varza de oboseala ca azi n-a dormit decat o ora toata ziua!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Foarte frumoase toate filmuletele , si mai ales superbi toti bebeii nostri . Si uite asa a trecut aproape un an .

Sa fie toti sanatosi si sa creasca mari - si cuminti si destepti si.....etc,etc,etc.

Mamicul lui Elian
[povestea nasterii

Mergi la inceput

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Maria Monica si Theo...

Daniela ma feresc sa o las in parc in iarba ...sunt foarte multi caini prin zona care la vederea altuia sar ca tampitii si latra si se sperie copilul plus ca mi-e frica sa nu sara la ea...si de ce sa nu recunosc ca nici nu-mi place fiind iarba plina de toate alea...daca e sa ia ceva microbi mai bine pa ai mei din casa ca-s mai curati...
Dar in rest baga ce-i vine in gura de pe oriunde...zilele trecute era foarte liniste in zona bucatariei unde stiam ca este...domsoara era cu un surub de la scaunul de masa in gura si rontaia la el in prostie...m-am tot gandit cum naiba l-o fi scos dar mintea mea refuza sa vada realitatea...

Cornelia hai facem schimb de copii pentru putin timp...eu is innebunita ca zurbagia mea nu papa nici macar pe sfert cat papa Stefan...iar eu arunc mancarea in prostie,dau pe la caini si uite asa ma umplu de nervi in fiecare saptamana...

Olguta din America nu ai semnat condica aseara la schimbul de tura...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, voi fi telegrafica ca maimutza imi urla in cap de la 6. asa patesc de fiecare data cand tati nu e acasa. aseara 240+90 din nou. este alintata, vrea sa faca numai ce vrea ea si urla cand nu obtine. nu stie sa faca gigea ci numai sa loveasca. de o saptamana ne chinuim sa o invatam gigea si ea ne trosneste. mi-a dat azi un picior in burta de am crezut ca mor. abia astept sa vina tati

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

Ieri dupa amiaza am scris un meaj care s-a dus pe apa sambetei si nu am ami avut timp sa mai intru.

Adina, felicitari pentru umblareata!.Puapm papadia scumpa.Esti topita nu e asa?
Eu i-am luat fetei ieri niste ghetute super dragute din piele intoarsa. Sunt portocaliu uu prea aprins si cu talpa galbena cu fluturasi si ai si talonet. Sunt extrem de incantata de ele mai ales ca la ea in garderoba predomina galbenul. I-am mai luat si un body un dungi, portocaliu, galben, verde etc. asortat:)
Aseara am fost pana la Laura acasa, mi s-a facut stomacul ghem de cand am coborat din masina si m-a apucat tremuratul. A fost prima data cand m-am dus dupa ... si mi s-a parut tare ciudat sa nu fie ei acasa, sa nu fie lumina aprinsa in toata casa si mai ales sa imi spun numele scurt la interfon pentru ca de fiecare data spuneam o traznaie ca sa ne distram.

Am ajuns tarziu inapoi, Teodora nu dormea, ieri a avut o zi plina de energie, a dormit cred ca 45 de minute legat toata ziua. Aseara pe la20.40 au plecat in vizita la vecini. Vecina mea are un fata casatorita cu un turc, au un baietel la scoala si tipa e cu burtica acum. Turcul e topit dupa Teododra, v-am zis ca i-a cumparat si hainute, aseara cica o ridica in brate si zicea: "Allah, asa copil sa am si eu!":)))). Dar si asta e asa vesela la ei, danseaza si bate din palme, rade si se joaca.
Acum face vocalize in patut, nu are chef de nani si am lasat-o sa se joace acolo, vad ca nu face figuri. Sta in picioare si se plimba, se uita in olginda si "vorbeste", dar ce vorbeste ca ce e la gura ei.

Monicica, nu stiu ce sa zic. Nu putem sa ne certam pentru ele si daca am face ordinea in care a spus fiecare ca vrea e imposibil sa nu se supere cineva.

Pozele mele

Mergi la inceput

Clara stiu cum e senzatia...eu nu am mai intrat in apartamentul alor mei dupa moartea tatei decat in prezenta cuiva si am ocolit cat am putut...iar acuma nu mai trec pe bulevardul unde stau ei...poate suna copilaresc dar efectiv nu pot...
De unde ai luat ghetutele alea...vreau si eu...aici gasesc niste oribilitati care nu-mi plac deloc...vreau si eu cu desene cu floricele...

Monule si io de la 6 ...is chiauna....satula de cafea ...si ma doare un cap de mor...diferenta dintre ele e ca Delia face tot timpul asa...nu are preferinte

Cu carticica eu ce sa zic...is luate oricum deci cineva trebuie sa vrea...eu nu are rost sa ma ascund dupa deget si sa zic ca vreau pentru ca am cautat-o mult timp,insa pot sa si renunt...

Mergi la inceput