Bebelusi de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Loreen, am facut poza dar eu de pe calcu unde descarc pozele trec pe asta de unde scriu cu un memory tick care cred ca are buba la cap. Imi transfera ce vrea si cum vrea, adica poate sa fie poza dar arata ca un negativ sau jumate e albastra. Poate reusesc totusi sa pun pozutza sa le vezi. Au fost 490mii, ceea ce mi se pare super ok ca pret. Cu tot dragul iti iau daca vrei, eu am luat 19 ca 18 nu aveau si mai era un 20 cred. Sunt facute la Brasov.
Carticica, normal ca mi-o doresc si d-aia am si mail cand s-a oferit sa ne ia.
Dupa ce se culca gogoasha agitata mai incerc sa transfer poza.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutari
In sfarsit am si eu calculator. Este inca in perioada de proba, sa vedem cat il tine...
Am de recuperat la citit.
Florentina, am vazut si eu slideshow-ul, multumim mult de tot. Toti bebeii sunt frumosi si dragalasi.
Tdi, hai ca a fost tare Alyssa. Dar cum a zis si cuscrella, copiii sunt "promisi" Parca am fi tzigani care-si marita copiii la 8-9-10 ani...
Simona, felicitari pentru locul I! Are stofa de invingator Dragos. Hai ca a fost tare sotul tau. Nu s-a uitat si el de control in obiectiv? Nu ati putut lua legatura cu nimeni dintre ceilalti participanti, poate a mai filmat cineva?
Gabitza, ma bucur ca ai gasit bona buna pentru Andrei. Partea cu banii... asta e, ce sa faci, macar sa fie femeie de treaba ca va descurcati voi.
Babygirl, nu stiu daca ti-au raspuns fetele intre timp. la monty nu ai voie decat orez integral, cu legume, cu sos de rosii cu ce vrei dar fara LIPIDE adik: grasimi animale, ulei, margarina, unt si ce s-o mai numi lipida pe lumea asta. Dupa mine e cam cih, si de cate ori am tinut monty m-am lipsit si de orez si de paste (si astea tot integrale si tot aceeasi regula: fara lipide!) Daca vrei am cartea lui monty pentru femei. Sa-mi zici ca ti-o dau pe mail.
Bravo tie ca te-ai pus pe slabit! Si eu vreau sa fac ceva ca nu se mai poate. Cel mai probabil cindy + bicicleta + dieta. Dupa Paste al nostru nu al cailor...
Beatrice, felicitari pentru dintisorii lui Alexutzu!

Si da-i si lupta! de doua ore tot citesc si nu razbesc tot ce ati scris dau drumul la mesajul asta ca mi-e sa nu-l pierd si revin...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Androix, pana la urma cred ca iti trimit prin posta cedeul ca slabe sperante sa ajung in oras. E bine asa?
ce se vede din ghete

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele...am intrat pe fuga sa va salut si sa vad ce mai faceti...ma bucur ca n-am mai citit de bolnaviori, sper ca toti sunteti bine!
eu is tare prinsa cu treburi, duminica sunt Pastele aici iar luni dimineata plecam in tzara, am mii de chestii de facut, timp foarte putin iar pitika terorista nu ma lasa nici sa respir si vrea numai in brate...pe scurt: am intrat in criza!
azi noapte m-a trezit de vreo 10 ori, la 4 dadea ture prin pat iar la 7 era fresh, acum doarme dupa ce am scos-o putin afara ca nu mai rezistam...ii era somn si m-a killarit aproape 3 ore. da'gata, nu mai rezist...mai are timp pana ne intoarcem din Romania sa-si faca de cap apoi ii amenajam frumos camera ei si o sa-i fac program strict de masa si de somn si de toate...o sa va anunt de rezultate.
plec la treburi pana mai pot...

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai fetelor cu laptele eu zic ca va fi cum a fost si pana acum: exista doctori care nu dau reteta din "printzip" si doctori cum e a mea care mi-a zis de lapte din ziua cand am venit de la maternitate. Si stia ca alaptez, fi-miu nu avea inca nici CNP ca nu-i iesise inca certificatul de nastere dar ea tot l-a trecut pe lista doar cu numele. Nu am citit ordonanta sau norme sau ce dreq or fi, dar nu cred ca vine vreun asistent sa faca ancheta sociala sa vada daca esti caz social, iar evaluarea ponderala ramane la latitudinea medicilor, deci cum am zis mai sus: unii vor da altii nu.
Ada, mi-e rauuuuuu! Mama ce naspa sa-ti fure masina! Bine ca ati gasit-o intreaga! Bai dar voua v-a furat si caruciorul din portbagaj, trebuie neaparat sa faceti ceva, puneti alarma, faceti casco Si eu stau mereu cu frica in san pentru nu am pus nici acum alarma pe masina, dar am facut full casco si-mi da toti banii in caz de furt. Nu va zic in conditiile de restriste financiara pe care o traversam acum cu gratie cat de greu atarna 1 mil jumate pe luna...
Nelia, ai fost tare cu spectacolul. M-ai facut sa rad cum ai povestit.

Am vazut si eu emisiunea pe B1. Ce sa va zic, m-a dat si pe mine pe spate la faza cu alaptatul, chiar am vrut sa sun si sa ma intind nitel la discutii cu d-na doctor, BTW nici eu n-am stiut ca e celebra dr. culcer, ca eu n-am stat pana la final ca m-am nevrozat. Sa va spun sincer in legatura cu alaptatul am simtit si inca mai am sentimente contradictorii. Pe de-o parte imi pare rau ca nu am putut mai mult, si ma simt vinovata ca am cedat impulsului si am suplimentat sanul cu formula, ceea ce probabil a dus la diminuarea productiei, iar pe de alta parte am fost usurata cand l-am intarcat pe Filip. Da frate! Recunosc! Am simtit usurare, m-am simiti cumva eliberata, mi-am recapatat independenta. Sper sa nu supar pe nimeni, vorbesc doar in nume propriu. Am o prietena care are o fetita mai mare ca Filip cu o zi, doua, dar care e nascuta prematur. O alapteaza si acum nu ca ar fi doamne fereste un lucru rau. Dar sa va redau o mica discutie pe messenger de am dat pe spate. Zice mai, a mea nu prea vrea lapte. Eu pai o alaptezi? Da. Zic: a, pai la varsta asta ati ramas in doua mese probabil, dimineata si seara. Da... cam asa ceva dar i-as mai da si nu prea mai vrea. Pai nu e o problema, inseamna ca are suficient. Noaptea ii mai dai? Pai ii dau asa: dimineata si seara, noaptea de 2-3 ori, si ziua tot de 2-3 ori intre mese... Dupa care imi zice pe un ton de mare repros: tu nu ai facut bine deloc ca i-ai dat lapte praf!
Asta in contextul trairilor mele contradictorii, va dati seama ca mi-a picat greu...
In nici un caz nu as sta cu copilul atarnat de tzatza pana implineste 2 ani!!! Nelia sa nu te superi pe mine pentru ce zic eu aici. La urmatorul bebe o sa stiu si eu mai bine cum sta treaba si sper sa-mi reuseasca macar un an.
Cam asta e cu alaptatul...
Babygirl, felicitari pentru papaide! abia astept si eu sa-si faca Filip curaj s-o ia singurel la picior. Deocamdata suntem in stadiul de stat in picioare cateva secunde bune si apoi se arunca pe spate si rade de se prapadeste. Asta in patutul lui desigur.
Mey care va pricepeti! Am si eu o problema cu filmuletele alea. Le vad asa cu intreruperi si ma enervez pana la final. Imi lipseste vreun codec ceva? vreo idee salvatoare?
Clara, stai sa treaca Pastele sa-mi revin cu finantele ca nici de benzina nu mai am si o sa vorbim sa vin eu cu masina mai aproape de voi ca sa iau cedeul.
Frate! dadui gata doua capitole si 3 pagini greu...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Maria Monica si Theo

Mai, eu m-am trezit pe la 9.30 si Alex pe la 7... O fi bine? noroc ca e tati acasa ca sa stea cu Alex, ca eu nu mai auzeam nimic. S-a trezit el la 7 i-am dat bibe, a adormit dupa care s-a trezit si tati si au stat amandoi...

Auziti taticii stau cu copii sa se joace, au rabdare?
De la ce varsta ii invatam pe copilasi dupa ce au aruncat jucariile sa si le stranga sa le puna la loc? Fetele cu copii mari? Aveti raspunsul?

Noi am papat acum de nu-mi venea sa cred. I-am facut niste orez cu banana... Moama ce bunatate... Ca pe bune as fi papat eu. Stiu astia ce sa puna in ele sa le faca bune... Apoi a mancat si o banana si o sa-si primeasca si portia de lapte cu cereale si apoi la nani. Sper sa doarma destul de mult, ca ieri nu a dormit decat 1 ora..

Azi mergem in vizite asa ca abia pe seara poate mai reusesc sa intru, daca nu oricum va zic wek. placut!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, vezi filmuletele cu intreruperi din cauza de conexiune de net. Pentru ca ele se vad pe masura ce sint incarcate. Si merge vazutul mai repede decit incarcatul daca nu e conexiunea suficient de rapida. DAca il mai dai sa se vada o data dupa ce s-a incarcat, se vede bine.

Nelia, am vazut-o pe Tudora cum danseaza, e grozava w

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

De dimineata au aparut bubitele, deci se pare ca doctorita a avut dreptate, este rubeola. Nu e chiar asa urit cum ma astepta, probabil din cauza de vaccin este o forma mai usoara. Incepusem chiar sa intru la idei, ca febra fara alte simptome si ganglioni occipitali mariti de la ce naiba sa fie?? Asa ca stam in casa inca o saptamana
Si voiam sa mergem la Carrefour-ul asta proaspatu' deschis aici in Baneasa.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Monicica,multzumim frumos,oricum ti-am dat bataie de cap prea multa asa ca eu renuntz la carticica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Gabi la cat timp dupa vaccin a facut rubeola, David a facut dupa exact 1 luna, cand a facut vaccinul dr. ne-a spus ca s-ar putea sa aiba reactii dupa 1 luna si eu in gandul meu zic asta e nebun ca eu auzisem ca dupa 4-5 zile apar reactiile si a fost cum a zis el. Pana la urma nu stiu ce a fost ca dr. de la salvare a zis ca e rujeola, dr. pediatru a zis ca n-are cum sa fie ca a facut vaccinul si ca e reactie la el. Pediatrul nu l-a vazut doar ce i-am explicat eu la tel. si a zis ca daca mai continua cu febra sa-l chem acasa sa-l vada dar n-a fost nevoie.
Andrei a mai facut temperatura dupa ce i-au aparut bubitele?

Mari si DAVID

Mergi la inceput