Bebelusi de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna, fetelor! Azi am fost vrednice, am plecat cu noaptea'n cap de acasa, am fost la biserica sa o impartasesc pe Alex, am fost la o plimbare pe jos pana la mama si inapoi acasa. Sunt franta, dar cum se trezeste Alex plecam la cumparaturi, ca doar a venit indemnizatia si lista era deja facuta.
Monicica, off...imi pare rau ca n-ai gasit carticele pentru toate, dar asta e, multumim mult pentru efort. Si eu o vreau ptr Alex, dar stam la rand. Loreen are intaietate ca de fapt ea a gasit-o pe net si ii descompletam colectia. Daca mai ramane una ptr noi ne bucuram, daca nu, sper sa ne lase Delia sa o rasfoim pe a ei.
Gabitza, pupici lui Andrei si sa-i treaca repede si usor bubitele. Sper sa nu avem surprize, ca Alex a avut cam aceleasi simptome. Avem program incarcat saptamana asta si viitoare, cu multe petreceri si nu prea e timp de stat in casa. Poate ne sare de data asta.
Adina, mi-au dat lacrimile cand am vazut filmuletele, am rememorat clipele de atunci. Imi pare rau ca nu am si eu imortalizae momentele alea. Poate la urmatorul.
Cred ca merg sa ma intind un pic langa Alex, sa prind forte noi ptr asaltul magazinelor.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mari, noi am facut ROR(Priorix) la sfirsitul lui februarie, cind avea Andrei noua luni si am fost la control. Deci o luna si jumatate. Nu a mai facut temperatura de cind au iesit bubitele. Si nici nu sint asa urite cum ma asteptam.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua si de la mine, asta asha mai pe seara
Loreen mi-ai dat idei cu cuiul pe care-l rodea Delia, daca-i dau si eu Isabellei poate-i creste fierul in singe.
ufff, iar mi_a dat pentru doua luni picaturi de fier, asha ca vom face anul tari ca fierul
Teddy paste fericit, si noi sarbatorim pe cel al sotzului. Drum bun in Romanica si paste fericit voua si parintzilor tai.
Gabitza pentru Andrei bolnaviorul.
Androix sa-tzi traiasca calculatorul

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna

Gabitza, credeam ca ati scapat de bubite, adica speram sa nu fie vorba de pojar. Multa sanatate si sa treaca repede. Nu ne-ai povestit cum s-a acomodat Andrei cu bona si daca esti multumita de ea.

Danelutza, eu l-am pus pe Sergiu in iarba acum vreo luna, dar nu a fost foarte incantat, probabil i s-a parut ciudata senzatia cand a pus mana pe iarba. Dupa care nu l-am putut convinge sa se miste din loc nici cu rugaminti fierbinti, pt ca ar fi insemnat sa puna mana jos ca sa o ia de-a busilea. In schimb atunci cand l-am asezat in nisip (sau mai degraba in scoici) a fost in culmea fericirii, incerca sa bage in gura, a si reusit odata, si s-a lasat cu scandal cand l-am luat de acolo.

Beatrice, tati al nostru ar face orice numai sa-l distreze pe Sergiu - sare ca broasca, imita tot felul de animale, alearga unul dupa altul in 4 labe prin casa, stau impreuna si 'citesc' carti cu poze sau se joaca cu masinutele. Ca sa nu-ti mai spun ca abia asteapta sa-i cumpere lui fi-su masinute cu telecomanda si trenulet electric, sa se joace si el.

Androix, asigurare casco aveam, doar ca nu ma incalzea cu nimic, pt ca nu mai reuseam sa cumparam o masina la fel de banii pe care ii luam. Alarma urmeaza, deocamdata am luat baston din ala care blocheaza volanul.

Nu v-am povestit ce a urmat dupa recuperarea masinii. In aceeasi seara am incercat sa o ducem la spalatorie ca sa scoata mizeria din ea. Initial au spus da, dar cand au vazut-o (si au mirosit-o) ne-au refuzat politicos. Asa ca s-a chinuit sotul meu de unul singur, a trebuit sa aruncam mocheta din portbagaj, dupa asta si pe cea din masina, si tot nu am scapat definitiv de mirosul de porc. Acum mai incearca sa spele cu tot soiul de smacuri mirositoare, poate reuseste.

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna!

Ieri nu am semnat condica, intr-adevar, pentru ca nu am avut timp. Adica am citit ce ati scris, am vazut filmuletele Adinei si Neliei, filmuletul lui mstroie. Foarte frumoase filmuletele.

Gabitza-imi pare rau ca pana la urma este rubeola. Dar eu nu inteleg cum se poate face rubeola daca esti vaccinat. Scuze, dar mintea mea nu functioneaza. Pai atunci de ce le mai facem vaccin? Ii chinuim de pomana? Sanatate lui Andrei cel vorbaret .

monu-parca vorbesti de fiica-mea. Si pe ea o apuca nervii daca nu ii convine ceva.

Ieri am altoit-o pentru prima data, sper sa nu se mai repete. Dar are obiceiul tampit ca sta ce sta in picioare si apoi se arunca pe spate. Senzatia pe care o are cand se arunca ii place la nebunie. Nu stiu cum sa o fac sa inteleaga ca este periculos. Eu ii spun sa nu mai faca, ma uit serios la ea si ea rade si continua sa repete nazbatia. Nu are deloc notiunea lui "nu".

Androix-chiar ma intrebam pe unde esti. Sa stapaniti sanatosi calculatorul.
Ce ma enerveaza pe mine astia care daca fac ei intr-un fel au impresia ca toti trebuie sa faca cum fac ei. Asa ma enervam si cand nu aveam copii si aia care aveau incercau sa ma convinga. Mai rau ma enervau, pentru ca eu incercam de 2 ani si nimic. Am zis ca eu nu voi face asa cand am copii si pana acum am reusit.

Nelia-dar ce frig este la voi. La noi aproape a venit vara. Pana acum mi se parea ca vremea la noi este cam ca la voi.

Clara-tare frumoase ghetutele. De unde le-ai luat si cat au costat?

Cum aveti voi timp sa faceti curatenie de Paste? Mie mi-a imposibil. Am ajuns la concluzia ca pierd enrom de mult timp pe Internet. Voi sunteti vinovate . Trebuie sa o mai raresc.

Va las ca in acelasi timp ma conversez si cu o verisoara pe chat si nici nu mai stiu ce vreau sa spun.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna, fetelor! Sint atit de fericita! Pentru ca astazi sint 16 grade si deja e un soare stralucitor pe cer, nu-mi vine sa cred ca nu ploua, ca asa citisem in prognoza. Asa ca, ne-am hotarit sa iesim astazi, pentru ca daca duminica ploua si raminem in casa... Nu stim unde mergem, va povestesc cind ne intoarcem.

Omustata, nu stiu cum e la voi, dar aici astazi e a doua zi in ultima luna (cica de cind a venit primavara!) cind sint 16 grade. In rest, ziua sint intre 5 si 12 grade, iar noaptea scade si pina la 1-2 grade. Si daca nu ar batea vintul asta timpit, ar mai fi cum ar mai fi, dar asa...

Androix, nu ma supar, mama, de ce sa ma supar. Eu i-am dat Agatei pina la 15 luni de cite ori a vrut, dar nu in defavoarea meselor (si Agata era o mincacioasa, ca Stefan al Corneliei! Si mai este inca...) Iar dupa 15 luni pina cind am intarcat-o au ramas mese de lapte dimineata si seara, mai mult de moft, ca ea oricum minca lapte de vaca (ca si Tudora) de la 10 luni, cu cereale, cu orez etc. Si pentru mine a fost si este usor sa alaptez. Si atunci si acum sint momentele mele de respiro, ma odihnesc si ma bucur ca am copii... Daca ma mai asez si pe DC cu ea la tita... sint si mai fericita in cele 10-15 minute! Deci, puteti sa spuneti absolut orice, ca nu ma supar, eu sint multumita de hotarirea mea si o respect pe a altora. Nu am absolut nici o problema din acest punct de vedere

Gabitzam, sanatate la puiut! Sper sa treaca repede si sa iesiti afara.

Filmuletul in care danseaza Tudora ar fi trebuit sa fie mai lung, dar se terminasere bateriile, eu nu mi-am dat seama si acum imi vine sa pling, ca asa nu o mai vazusem dansind pina acum. Imi pare raaau...

Va las, ca trebuie sa ne pregatim si sa iesim. Va pup si weekend placut va doresc.

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix,trimite-mi te rog cartea pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscraaaaaaaaaaaaa ai venit dragaaaaaaa....stiam eu ca tehnica ne omoara...
Asa vad si eu filmuletele...cu pauze si intreruperi...si Gabitza ar eexplicatii ca intotdeauna...
Ma bucur nespus ca nu mai fac copii ca numa' de-a naibii chelea pe mine nu l-as alapta,ca sa fiu gigii contra...Pai eu si Oana de cand suntem cu copii la purtator nu ne-am facut una alteia "reprosuri" legate de tema asta,ea inca alapteaza eu nu,chiar ne-am respectat decizia...dar alte femei se simt datoare sa comenteze fara sa fie in cunostiinta de cauza numai asa de amorul artei...si revin si intreb : de ce cred ele ca detin adevarul absolut?!Dar inca o data ma bucur ca m-am oprit la doi copii...la al treilea sigur as naste acasa,eventual in jacuzii si l-as vaccina cu mana mea sa nu mai am nevoie de doctori...
Cand am plecat sa o nasc pe Delia aveam formula la mine pentru orice eventualitate,pentru ca nu aveam nevoie de stres legat de asta si am plecat de la premiza fie ce-o fi...si este bine sanatoasa,nebuna suficient si probabil nu face bravo si pa din cauza asta...

Clara mama draga am vazut pozele si odata cu mine si Oana si mi-a zis ca au si la noi si mi-a spus unde...maine dau o fuga sa vaz ce si cum...
Iti doresc sa ai o zi usoara maine...si sa treaca repede...

Tdi drum bun catre tara...un catolic fericit va doresc si unul ortodox si mai fericit ca-l petreceti cu cei dragi...

Daniela surubelul er ade plastic...ca altfel eram cu ea la spital pentru tetanos...

Gabitza tot raul spre bine in final...adica sti pentru ce a facut febra aia ingrozitoare desi normal ar fi fost sa aiba imunitatea dobandita prin vaccin...de Floriile astea stati in casa...dar de Paste sunteti liberi ...

Ada rasu-plansu...puteau si ei sa fure oi ca-i sezon si miroasea mai bine ...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor,
azi a fost o zi de cosmar caracterizata prin urlete. asteptam cu interes intoarcerea lui tati!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ada motzata mea a incercat prima data cu bucatzi de lemn, dar a renuntzat, cu iarba vad ca-i mai ushor, nisipul inca nu l-a incercat.
Loreen a mea cred ca ar minca suruburi, dar din fier.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput