Bebelusi de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ada_74, asa si tati al nostru. A cumparat masinute, o gramada de cutii de lego, ca cica sa aibe Pifosul. Si acuma se joaca el cu ele. I-a cumparat sine de tren si fel de fel de chestii doar-doar sa se joace Alex. Si Pifosul meu se plictiseste repede, eventual daca nu le ia in gura nu se lasa... Cand or termina cu faza asta?

Azi am fost la Anastasia in vizita, adica la prietena mea Alina la masa sa sarbatorim Pastele catolic... Am facut ceva pozulici:

uitati aici:

LA ALINA

In rest seara asta o sa se termine la TV si maine la cumparaturi de-ale gurii...

pupici si sanatate la bolnaviori!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Beatrice=ce a crescut Anastasia! Frumoase poze.Auzi, dar ce Paste sarbatoriti voi vinerea. Nu-i si la ei Vinerea mare?

Nelia-la noi si ieri si azi au fost 25 de grade. Este vara deja. Intrebai de muzica romaneasca pentru copii. Eu am Cutiuta muzicala 4 si ne place la nebunie. Nu-ti spun ca eu si sotul meu am invatat cantecelele pe de rost. Am rugat sa-mi mai cumpere si celelalte volume.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

Aeara iar nu am avut timp de net. Am mai dat o tura in Selgors sa iau pampers ca saptamana trecuta am fost dar nu am luat. Cu ocazia asta am cosntatat ca nu aveam legitimatia si am crezut ca am pierdut-o, de fapt uitat pe la casa dar era in alta geanta acasa.

Voi cati pampersi mai consumati fetelor? Noi pana acum vreao luna cred ca 2 pachete pe luna. De cand face la olita s-au rarait considerabil.

Nelia si Olga, ce bne ca e cald la voi. Aici sunt zile cand zici ca e toamna:(. Azi o sa fie cald si frumos, sa scot gogoasha mai mult afara.
Olga, ghetutele le-am luat de la un magazin de cartier ca nu ies in oras dupa cumparaturi. Si stiti ce mai avea? Sandalute d-alea de care se gaseau cand eram noi mici, ca ale frizeritelr, calcai si varf gol si inalte bine pe glezna. Aici am vazut galben, din piele si cu talonet si erau 380 de mii. Cred ca o sa ii iau o pereche pt vara. Parca am spus, la Brasov sunt facute ghetutele.

Loreen, bafta la cumparaturi! POate gasesti ceva mumos pentru Delia.
Multumesc!.
Zilele astea m-am uitat la toate filumetele postate de voi, o mai chem si pe mama a se uite ca e topita dupa copii. Doamne ce dragalasi sunt si ce au crescut. Evident la filmele Adinei am plans.

Danelutza tare Isabella! Suruburi? Poate va urma o cariera tehnica:))

Mi-am amintit de patania Adei cu masina! MAi fetelor, nu tiam daca sa rad ca furioasa eram oricum. In ce tara traim $$£^%*(P^, scuzati limbajul

Am mai vrut a scriu ceva dar a venit tati din delegatie.
Va pup si va doresc o zi usoara si senina!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Seara asta a fost una speciala pentru noi! Am ascultat un CD ratacit prin sertare, probabil un prieten binevoitor ni l-a facut cadou atunci cind am plecat. Ne-a rupt sufletul in doua si ni l-a petecit cu amintiri. Numai muzica romaneasca veche: Angela Similea, Corina Chiriac, Savoy, Semnal M, melodii de la cenaclul Flacara etc. Nu mai spun de muzica lautareasca si romante... Nici macar nu stim de la cine e, ca sa-i multumim pentru bucuria pe care ne-a facut-o. Si sint multe, multe melodii, nu am apucat sa ascultam decit jumatate.

Dupa cum va spuneam, am iesit astazi ca sa fim siguri ca prindem vreme buna. Cred ca au fost vreo 22 de grade la soare, a fost absolut superb! Dupa atitea luni de iarna, am ajuns sa ne bucuram de orice raza de soare. Am fost mai departe, am ajuns la vreo 5 km de granita cu SUA, am trecut peste riuri, am vazut o padure in apa care semana cu Delta noastra, poduri din alea ca in filme, ne-am oprit la fiecare coltisor care merita sa fie vazut si, in final, am mincat pe malul lacului Champlain, uitindu-ne in zare la malul american. Fetele s-au simtit minunat, Agata s-a descaltat si a intrat cu picioarele in apa, a alergat cit au tinut-o picioarele, si-a facut si niste prieteni cu care s-a jucat un timp (trei catei si o fetita). Tudora nici nu ne-a bagat in seama, a studiat profund si gustat pe saturate iarba, pietre, bucati de lemne, a mincat si a dormit la soare. A fost domestic si extrem de placut. Dar mai ales relaxant. Am redescoperit cit de bine iti poate face o iesire din cotidian.

Seara tati s-a dus la sala, iar noi am fost cu el, pentru ca aproape de sala lui este un parc de joaca pe care Agata il prefera, are tot felul de chestii noi de joaca si tot timpul sint multi, multi copii. Si am mai stat si acolo vreo doua ore... Tudora s-a jucat pentru prima data in nisip, iar Agata a jucat fotbal cu niste baieti, picior la picior cu ei as putea spune (baietoasa mai e, ce patinaj, ce dans, ea cica vrea sa faca hochei si fotbal ) am ajuns acasa cu fetele rupte de oboseala, papa si o baita scurta si la 9.30 dormeau duse... Observ cu mare surprindere ca e ora 1.30 si Tudora inca mai doarme, nu a avut nici o trezire pina acum. Am pus si citeva www.dropshots.com/new.php?userid=99684&cdate=20060412&cimg=2" target="_blank">poze.

Va doresc o zi placuta, ma duc sa dorm ca e tirziu si ma iau miine fetele de odihnita. Va pup!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza!

Omustata, da, a crescut Anasatasia. Mai dar e si greuta. La 4 luni are 7.500. Avea Alex greutatea asta cred, nu mai stiu pe la 6 luni, parca... A luat-o sotul meu in brate si era foarte grea...

Da era si la ei Vinerea mare, noi am sarbatorit Pastele lor defapt ca nu mai avem cand sa ne vedem si am sarbatorit ieri... Asa la o gustare si la o vorba...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Salutare, doamnelor, multi ani tinereilor, sanatate bolnaviorilor!

Am adus si noi monitorul de la reparat, asa ca acum am recuperat si reintru in bisnis. Nu mai retin cine ce a zis, asa ca mnai bine o iau pe subiecte.

Alaptatul - eu am nascut la Municipal, evident m-a vizitat celebra dna Culcer, despre care eu aveam o impresie f buna. Si m-a vazut a 2-a zi dupa ce am nascut, ma strange de mamelon, tasneste laptele, si zice 'ohooo, avem pt doi bebelusi, nu pt unul'. Eu - fericita nevoie mare, ca stiam ca mama nu a avut si nici bunica, deci sansele sa nu am si eu erau f mari. Mai, si cind o iau pe mik s-o alaptez, trage de doua ori din tzatzica, si se pune pe plans, o data, de 2 ori, de n ori, de m-au trecut toate caldurile. In fine, a chiinuit-o drita pe mititica, ca nu sta bine, ca s-o tin nu stiu cum, ca sa ma aplec, eu stateam in toate pozitiile acrobatice, cu perne, intinsa, in fund bebeul nu si nu, si concluzia ei: 'copilul nu stie sa suga'! WHAT??? Cum, mey, sa nu stie sa suga... In fine, ajung acasa, in a 5-a zi chem pediatra, de urgenta, ca asta mik urla intr-una, si pediatra (alta) imi spune 'cumparati-va o pompa si vedeti cat lapte scoateti, daca scoateti 60 ml atunci aveti lapte, daca nu, luati lapte praf'. Io: cum, ca mi-au zis ca nu stie sa suga... Cumpar pompa, ce credeti, eu scoteam 60 ml intr-o zi intreaga, nu la o masa!!! I-am facut o portie mica de Humana, mai dragelor, cind s-a vazut cu tetina in guritza, a tras de 2-3 ori si a vazut ca curge in continuare, a facut ochisorii maaari de uimire si bucurie si l-a ras pe tot! Si ce mai stia sa suga din biberon, din prima secunda!! Deci eu nu aveam lapte decat pentru o gura, doua, si copilul meu urla de foame! Asa ca sa ma lase cu teoriile celebrei doamne, ca nu-mi mai trebuie... De altfel intrebasem o asistenta de la maternitate daca este posibil asa ceva, sa nu stie sa suga, si ea mi-a spus cu jumatate de glas 'da, e posibil'... na, ce sa zica saraca... Nu va spun ce plans m-a luat cind am inteles ca n-o sa pot alapta! M-am mai chinuit cam o luna, i-am dat completari de san o data pe zi, dar ea tragea mai mult de politete, ca nu curgea mai nimica. Mi s-a rupt sufletul, dar ce sa fac, nu las copilul sa urle de foame doar ca asa scrie pe etichete. Asa ca fetelor, bucurati-va ca ati alaptat chiar si cateva luni, copilul meu nici nu sta in brate in pozitia de alaptat, nu adoarme in brate, nu are nostalgii de-astea dar e sanatoasa, nu a racit niciodata, nu a avut probleme pana acuma, asa ca multumim Domnului ca exista si variante. Si vorba Danelutzei, si noi am crescut de la 4 luni cu lapte la sticla, si n-am murit (inca).

Ma duc la preparat banana cu branza, revin!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor, am o durere de cap groaznica. Fata a facut nani 40 de minute si tocmai s-a trezit. uratii nu au venit inca si ii mai astept.
mikka bine ai revenit.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Las' ca au venit la mine, Monu, sa nu mai vina si la tine

Mamaaaa, ce soare si frumos e afara Noi stam in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Mamaaa, ce m-am intins la povesti cu alaptatul...

Monu, merci de primire! Chiar ma gandeam ca nimeni nu ma mai iubeste... Pai de ce-i astepti, poate nu mai vin vreo 9 luni...

Beatrice, wooow, pai mik mea abia are 7.800, la 11 luni! Oooof, slabatura!

Danelutza, da, n-a patit nimic de la lapte, aveam si eu emotii, na, sa-mi fac datoria

Gabitza, cum e cu bubele? Nu fi suparata ca nu iesi afara, ca e un vaaaant, de te ia pe sus.

Laura, ti-ai luat energizante pana la urma?

Sa va zic de fiica-mea: este la fel de sfrijita, are 7.800 kg, nu merge singura, dar daca o sustin o ia la goana. Media de cucuie este de 1 / zi, in general. Olita nexam, se joaca cu ea, i-a rupt capacul, dar nu-si face treburile in ea, din respect probabil . Face bravo, pa, mai-mai, isi ia fatzuca in maini si eu zic 'oof-oof', darama tot in casa, isi trage sertarele in cap, baga mainile in vasul de la toaleta, mananca pamant de flori, la baie se ridica de 15 ori din caditza (nu asa, cumninte, ca stiu eu cine). Imita tot ce aude, ca un papagal, danseaza, adica da din fund in ritmul muzicii, deci cam ce fac toti juniorii la varsta asta. Cea mai simpatica este cand face 'mai-mai', la inceput imi baga degetele in nas, acuma a invatat sa deschida palmutza si sa mangaie, e tare scumpa, mai ales ca-mi face numai mie .

&Ioana

Mergi la inceput