Bebelusi de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Din seria nou-noutza "ce prostii a mai facut fiica-mea azi" relatam urmatoarele:
- aruncat si trantit jucariile din patut (again)
- ros cartoane (again)
- tras cearsaf din patut si daca se putea si arunca din patut ar fi fost super
- papat chei usa
- zgariat la usa in asteptarea lui tati
- curs putin sange din gurita din motive inca necunoscute, banuim o muchie de hartie roasa cu drag

Din seria "fapte bune":
- spune "mama"
- spune "da" clar
- recunoaste maimutza
- a papat bine azi + banana cruda cu putina miere
- a inceput sa danseze
- te ia de mana si te duce sa iti arate ce vrea sa ii dai
- a inceput sa vorbeasca mai mult pe limba ei.

Cam atat pentru moment

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia te uita ce fata cucuiata are Monu

Tati a facut o raita de cumparaturi, a spart bugetul, si inca n-a terminat pe ziua de azi. I-a luat o geaca lui bb dar a ramas in masina, nu am vazut-o inca. De la Z. Mi-e teama ca a luat-o mica. Acum pleaca tura a doua, sa se uite de carut sport. Am ramas dind marunt din buze. Mi-a luat si mie ceva, o tava de muffins de teflon. Am tema de casa sa caut o reteta sa fac maine.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Gabitza,
poze, poze, poze la muffins
off sotu la distractie adik cumaraturi si voi in casa. off lasa ca va faceti voi repejor bine!
Gabi, te rog frumos daca se poate sa ne spui si reteta dupa care le faci ca eu una m-am pierdut in variante.
si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Si io vreau sa fac briose pentru stomacul meu...si mai ales pentru drum ca doar pe langa clasicele Mc-uri de la Brasov trebuie sa halim si ceva dulce asa ca maine caut reteta cea mai usoara pentru incepatori si apoi luni trantesc printre bagaje si niste briose...ca forme am ...si-atat...

Monu da ai fata desteapta foc...io nu mai zic nimic ca constat p ezi ce trece ca pe Delia face parte din catogoria copiilor facuti la batranete dar nu destepti...asta e ...nu puteau fi amandoua la fel...

Am mai vazut-o si pe Tudora cum danseaza cu Agata si clar m-am lamurit...este tolomaca...roade toata ziua papuci si tipa...altceva nu mai aud nimic...un mama cand si cand si papa daca este pra de masa in rest aleluia...asa-mi trebuie...

Hai sa va zic ,pana se face blatu la praji,ce-am patit doua zile consecutiv cu Delia prin magazine...Prima faza a fost miercuri cand m-am dus la o bijuterie ca primisera marfa si hop si eu cu bunghiu...Intru cu fata nu era nimeni inafara de mine si vanzatoare...Apoi intra o tanti,normala in prima faza...Delia cum o vede incepe sa chiuie...mai da nu face aia o grimasa de greata la auzul vocii ...eu am ramas socata...am zis ca nu vad bine...Delia air chiuie,aia la fel dar mai si vocifera...eu plina de draci ies afara sa fumez o tigara spunandu-i vanzatoarei ca revin dupa ce pleaca aia ca sa nu o mai streseze fiica-mea...Binenteles ca vaca aia nu s-a sesizat de nici o culoare...
Ieri eram in Mega Image sa iau mascarpone...Delia si obosita si cu foamea-n glanda chiuia la carucior...o babataie se ia de ea cu tignalul ...eu nu eram pe faza...cautam piscoate...cand ajung la casa aia nu ma vede si continua sa vecifereze la adresa lui fii-mea...ii arunc un Dumnezeu de privire demna de tot siktirul...a tacut babataia si dai eu dupa aia cu comentarii...
Deci m-au enervat la culme si am zis ca de-acuma las naibii bunul simt acasa si ma dau la ele pentru ca mi se pare gretos de aberant sa vociferezi la adresa unui copil de un an care habar nu are pe ce lume traieste si se manifesta conform nuamrului de neuroni alocati pe suprafata creierului...

Gata fug ca mi se arde praji...dar revin sa va zic poate reusesc sa va si arat ce ghetute misto i-am luat lui fiica-mea...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, nu am mai auzit asa ceva. Aici nici la 5 ani nu se ia nimeni de un copil care tipa sau se manifesta in felul virstei lui sau al educatiei. O singura data mi s-a intimplat sa strige foarte tare la Agata o baba, ca nici nu vreau sa-i spun altfel. S-a aplecat deasupra copilului si a tipat atit de tare sa taca (Agata tocmai era in toiul unei crize de 3 ani, ca iesisem dintr-un magazin fara sa-i cumpar ce voia), ca s-a speriat Agata si a inceput sa plinga si sa tipe rau de tot... Se aduna lumea ca sa vada ce s-a intimplat si atunci m-am enervat si mi-am uitat bunele maniere acasa. I-am spus foarte tare si raspicat, sa inteleaga: madame, c'est ma probleme, s'il vous plaît! Daca tacea, scapa... dar „doamna“, foarte intepata, mi-a aruncat peste umar ca ea a vrut doar sa ma ajute. Multumesc, doamna, dar daca vreti sa ma ajutati, gasiti o modalitate umana si demna de virsta dvs. de a o calma... e un copil frustrat ca nu a primit jucaria dorita. Va mai dura putin pina cind va invata cum stau lucrurile, uitati-va la dvs., nici acum nu se poate spune ca ati invatat! A plecat baba fara nici un comentariu, cu codita intre picioare, pentru ca intre timp se adunasera lume la balamuc.

Si cum spuneai ca e prajitura aia pe care o faci?

Mika, eu nu mai spun nimic despre alaptat, ca deja am spus destule. Dar ma enerveaza rau de tot aceste metode, nu rezolva nimic, decit sa duca psihicul mamei la pamint. Doamna asta Culcer are copii? A intrebat-o cineva cit a alaptat!?! Daca nu alaptezi nu e bine, daca alaptezi se mai gaseste cineva sa-ti spuna (v. soacra-mea), ca de asta maninca Agata atit de mult, ca i-am dat tita, in loc sa-i bag un biberon sau o suzeta.

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Eu am fost astazi la dintzar si am avut-o si pe Timeea cu mine,m-a asteptat cu tati afara si la final i-am explicat dr.-ului ca fetitzei mele i-au iesit incisivii centrali de jos si stiam ca normal ar trebui sa urmeze incisivii centrali de sus dar la noi al 3 lea a aparut incisivul lateral stang si mi-a zis sa o aduc sa o vada,i-am dus-o dar ce credetzi ca a stat sa-i deschida dr. guritza,ne-am asezat amandoua pe scaun dar nu am reusit doar foarte putzin a vazut ca deja sunt inflamate gingiile si central sus si ne-a zis ca este in regula.Deci prima vizita la stomatolog I-am aratat si produsul acela american de care v-am mai scris si nu auzise de el si parerea lui a zis sa folosesc cat mai putzine medicamente ,mai bine sa-i frec gingiile cu un tifon si sa-i dau sa roada cauciucurile speciale ptr. bebe.

Si noi dansam dar avem un stil diferit de al Tudorei,am pus un filmuletzwww.dropshots.com/day.php?userid=101361&cdate=20060415&ctime=091657" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

vai ce m-am distrat privindu-va copilasii dansand! corni, ce figuri complexe are timeea! tre' sa o mai invat niste miscari si pe a mea. ne inspiram de la puiul tau care da din cap,nu gluma!nelia, minunata tudora. la miscarea cumainile in sold eram pe spate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Corni este dementiala Timeea...are un stil aparte ...

Nelia la noi departe civilizatia...si e moca ca daca ar trebui s adam si bani pe ea am fi mai rau ca cei din neanderthal...si macar daca urla sau facea precum tigru tazamanian mai intelegeam...insa ea chiuia ca asa i-a venit...la bijuterie nu am putut sa fac scandal ca ma stiau doamnele de-acolo,iar in alimentara mi-era deja lehamite...
Praji aia este un tort de la Dr.Oetker care se gaseste in stare bruta in cutie si tu doar trebuie sa faci maglavaisurile si sa le pui in propozitie...arata bine insa ii mai lipseste ceva si nu-mi dau seama ce...un pic de zahar vanilat sigur...ei cand mai fac o tura imi voi da seama...pana atunci tiramisu sa traiasca...

Stati asa ca ma roade o intrebare...madam Culcer asta dasteapta fiind de ce nu a consiliat-o pe baba aia de 67 de ani sa alapteze...ca doar dex-ing vorbind daca a avut o sarcina dusa pana la capat in momentul nasterii trebuia sa aiba lapte...Hai ca deja sunt ordinar de perversa...

Ma chinui de azi de dimineata sa pun niste poze si pur si simplu nu vrea sa ale incarce...sa mor daca pricep de ce...dar io perseverez...

Are rost sa va zic ca io copil mai zapacit ca al meu nu am vazut si ca sigur a fost facut dintr-o greseala de calcul genetic la batranete de doi parinti tampiti...nu mi-a dormit azi de la 6 de dimineata de cand si-a deschis ochii,de mancat abia a reusit sa inghita la pranz niste musaca...si in rest pauza...iar acuma ma astept la tignalele de rigoare...are rost sa pun aceea intrebare retorica: o fi de la dinti?!
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Pentru Timeea
Loreen, adica Delia este treaza de la 6!!! Si inca mai rezista pe baricade? Alexia daca nu face nani la 3 maxim 4 ore este varza. Acum urla cu nadejde din cauza ca a scapat somnu de la ora 19. Juma de ora dar se vede diferenta. E maraita!
Eu inca mai astept musafirii.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutare mai pe seara!

Noi am fost azi la un Mall si ne-am intors super obositi, asa incat am dormit busteni. Si eu si Alex.. Vre-o 4 ore... Dar a prins bine ca eram super obosita...

Mai Pifosul meu face cu mana la oameni. Am ras de ne-am spart si se si uita la munta sa vada cum o indoaie...

Loreen, nasol cu babele astea. Probabil ca neavand copii le deranjeaza alti copii. Eu i-as fi zis vre-o doua sau nu mai faca asa niciodata!... Ale naibii...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput