Bebelusi de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

De la noi un pupic mare pentru toate florile care maine chefuiesc. Sa fiti fericite si ocrotite cu multa dragoste.
pentru cei ce maine serbeaza Pastele. Pentru ei - Hristos a inviat!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna seara...
am citit tot, am vazut filmuletezele cu dansatorii, scumpi focccc

Asha...
Cloreta as vrea sa manince Isa fier, ca iar mi-a dat doctorul sa-i dau doua luni picaturi, cica hemoglobina e buna, dar fier tot mai trebuie in singe.
Mikka ai vazut ca-i bun lapticul. A, vroiam sa spun ca si Isa ma mingiie, cind mai ushurel cind ma ia la palme de-mi dau lacrimile, si se lipeshte de mine ca timbru de scrisoare, imi da pupici, dar nu se prea pricepe, asha ca scoate limbutza si cind ajunge linga obraz nu prea-i place gustul... , da cu limbutza si dupa zimbeste.
Monu si la mine au venit uratzii, asha ca ... deja sintem eu si Gabitza, tu mai asteapta pe saptamina viitoare ca-i trimitem la tine.
Vroiam sa mai spun, dar plinge....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Olaaa! n-ati scapat inca de mine...inca mai respir dupa maratonul de munca de zilele astea (sincer, mai mult m-am agitat ca am treaba decat lucrat efectiv), am o oboseala-n oase ceva de speriat la care Alyssa mea a contribuit din plin cu greva somnului, greva foamei, urlete, nervi si catzarat pe mine toata ziua...intreb si io...o fi de la dintzi?
offf, nu stiu cum naiba se face ca parca muncesc degeaba...saptamanal curatenie generala, uneori si de doua ori...si suntem doar noi 3 si avem cat de cat grija...degeaba...tot arata ca dupa bombardament!
azi pe scurt: calcat o himalaya de rufe (si mont blanc inca mai asteapta), facut cantitati industriale de salata de boeuf pentru masa de maine (ca suntem famelie mare), cumparaturi, aspirat si spalat peste tot, geamuri sterse, paturi aerisite la soare.
de acum mai am baia la lustruit, pregatit boarfele pentru maine ca mergem la socri la masa. tati al nostru a fost babysitter, a taiat gazonul si a spalat vasele si bucataria. Alyssa ne-a ajutat si ea cu reviste bucatzite, firmituri scuipate peste tot, jucarii aruncate, haine carate prin casa...
ah, sa nu uit distractia cu bagajele...ca noi parca ne mutam la orice plecare mai lunga de 2 zile.
stati sa dau drumul la mesajul asta ca am o pitika rontzaitoare pe sub birou si mi-e ca-mi trage un restart...

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

...deci:
PASTE FERICIT pentru cei care sarbatoriti acum!
LA MULTI ANI pentru voi care aveti nume de flori, sa fiti iubiti, norocosi si mai ales sanatosi!

Gabitza - Andrei sa-i treaca repede bubitele!
am vazut si noi filmuletele...o minune! sunt fantastici toti copilasii!
ma intreb...o fi "ceva" in aer...si mie mi-au aparut azi, cu intarziere 'musafirii cei uratzi'
va las ca intre timp am adormit-o pe Alyssa, trag o frectie de mantuiala la baie si ma bag la nani ca nu mai pot! mai e si maine o zi...si sper sa intru sa va salut inainte de plecare, musai!

Mergi la inceput

...daca vreti sa vedeti filmuletele noastre:
http://www.dropshots.com/teddylyon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Stefan David,Daria Ioana,Ioana,Ericozauru si Ben Stefan...

LA MULTI ANI tuturor care-si serbeaza ziua numelui azi de Florii,sa peterceti frumos toti si toate cu mic cu mare...

UN PASTE FERICIT CELOR CARE SARBATORESC INVIEREA DOMNULUI...

Monu nu-i mai invoca pe "dusmani" lasa-i in seama noastra noua luni...
Delia nu are nici o greata ca nu doarme cu orele...insa este atat de obosita ca nici nu mananca nici nu adoarme repede...si nu am ce sa-i fac...vreau sa o culc si nu vrea...iar noaptea daca am noroc scap cu 6 ore de somn consecutiv,daca nu patesc ca aseara 2-3 treziri...

Tdi drum bun inca odata...

Gabitza io ma apuc de treaba...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, de-abia astept sa-ti vad rezultatul muncii! Eu fac dupamiaza, ca m-a lasat iar Costi cu maimutza si nu pot face nimic cu el.

FLORENTINA, la multi ani!!!! Sa fii sanatoasa si fericita cu familia ta si puiul tau mic. Ne lipsesti pe aici si pe chat.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, fetelor!

Paste fericit celor care il sarbatoresc azi si La Multi Ani de ziua florilor!

Aparem si noi dupa cateva zile de tacere, nu de alta, dar ce zice Teddy e perfect valabil: incontinuu fac ceva, dar nu se vede nimic. Mancare nu ave, curatenie ioc, copilul nu este intretinut samd. M-am saturat, asa ca am zis ca macar voua sa va scriu.

Totusi remarc mai mult vesti bune zilele astea: copii dansatori si care fac primii pasi, pa si vravo si mult mai putini bebelusi bolnoaviori (Gabitza - multa sanatate lui ANdrei, sa-i treaca repede!). Azi vad ca e vremea cam ciufuta, mi-e teama ca da si o ploaie mai incolo si nu mai apucam sa iesim afara. Bine ca ieri am stat mai mult pe afara si am recuperat.

Ieri am fost si la celebrul salon Silhouette sa ma tratamentez. Ce sa zic, multa amabilitate si produse de calitate, dar profesionalismul lasa de dorit. Adica cosmeticiana de la coaforul din colt ma kilarea mult mai bine. Iar la capitolul preturi, eu cred ca le fac dupa om; nu te poti duce la ei sa zici vreau un tratament, totul se face in mai multe sedinte, pe baza de contract. Adica nu mi-a zis din start cat m-ar mai costa, dar am fost supusa unui interogatoriu discret din care sa reiasa cam ce invart, iar la sfarsit mi s-a propus asa: 3 sedinte de tratament cu 100 USD si 6 sedinte de hidratare cu 200 USD (preturile fiind reduse cu ocazia Pastelui). Asa ca sa fie fericiti la ei acolo, eu ma duc la cosmeticiana mea (nu ca as avea timp, dar...).
Mikka - am intrebat si pentru tine, dar dupa cum ti-am spus, totul se face cu diagnostic (financiar?) . Mi-au zis doar ca au epilare definitiva cu acul si cu lumina pulsatila.

Despre Ana acum. Acum cateva zile era in stadiul asta, iar acum arata asa. In aceste conditii la noi trezirile in urlete in toiul noptii sunt cumva justificate. Desi pana la urma am ajuns la concluzia ca ii era sete, ca de cateva notpi uitasem sa-i fac biberon cu apa. Partea proasta e ca nu vrea sa se culce singura noaptea, iar daca o transfer in patut inainte sa fie adormita profund se trezeste si urla de nu stiu ce sa-i mai fac. Partea buna e ca mai nou doarme pana tarziu, 9-10 sau chiar daca se trezeste nu face scandal si m-am putu odihni si eu in week-end ca in vremurile bune. Asa, incerc sa pun si eu filmulete cu Ana si daca reusesc revin.

In orice caz, cans citesc pe la voi ce preocupari intelectuale au ai vostri si ce multe stiu sa faca zic si eu ca Loreen ca e tare tolomaca Ana mea. Dar ma concloez cu ideea ca e mai mica si ca va veni si vremea ei. Va las, sa aveti o duminica frumoasa!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi ani tuturor Floriilor... Si pentru cei care azi sarbatoresc Pastele Catolic!

Ioanailincam, bravo pentru canini... Dar nasol cu trezirile...

Noi avem iar zi de mers afara desi e un pic cam innorat dar sper sa fie ok, ca vrem musai sa iesim!

o duminica superr!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
acum am aterizat si noi de la Cora. Alexia a ramas acasa. un singur cuvant - nebunie!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput