Bebelusi de mai-iunie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 9
Cloreta spune:
Buna ziua dragelor!
La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua numelui si Paste fericit celor care arbatoresc astazi Pastele!
Florentina, tu esti floarea noastra cred! Pupam, o zi minunata, sa te bucuri de viata, sanatate si impliniri iti doresc!
Loreen si Gabitza, astept poze cu bunatatile pe care le faceti sau le-ati facut.
Noi ieri am fost pe unde am fost si dupa amiaza in gradina botanica cu mama Laurei cu fratele si cumnata ei, a fost foarte frumos, cald, placut, magnolii inflorite, lumeeeeeeeeeee.
O zi trista/vesela, plina, ne-am intalnit cu multi prieteni, amici si cunoscuti.
Loreen, ai luat ghetute?
Pozele mele
ioanailincam spune:
Alo, unde sunteti? Prin parcuri sau mancati?
Eu ma tot chinui cu programul asta de pus filmulete si nu reusesc
. Asa ca ma las pagubasa pentru moment.
Cred ca plecam afara desi vremea e ciudata rau. Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cornelia spune:
La multi ani floricelelor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gabitzam spune:
Laura, aproape s-au si mancat briosele mele. In final le-am facut dupa reteta www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=9161&hl=muffins" target="_blank">asta. Si mi-au iesit asa. Mi-a ajuns aluatul la fix-fix pentru o tava.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
monu spune:
Gabitza, WOOAAAUUUUU!!! Arata super bune. Bravo.
Laura, tu ce faci buunnn????
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
ioanailincam spune:
Salutare! Ce e, frate,linistea asta aici? Macar de-ar fi cine stie ce vreme frumoasa, dar nu e cazul. Noi tocmai ne instalasem in fata blocului cand a inceput sa ploua. Asa ne trebuie daca tot am amanat sa iesim afara, odata si-odata tot trebuia sa inceapa ploaia la ce nori au fost toata ziua.
In schimb sunt foarte incantata caci tocmai am aflat ca o prietena - fosta colega de camin care s-a casatorit cu un prieten bun al sotului meu (noi le-am facut lipeala evident) - este insarcinata. Se chinuie de ceva timp, imi era si jena sa ii mai intreb si acum ne-au sunat sa ne spuna ca e in 6 saptamani. In schimb ei stau la Moreni si conditiile medicale sunt jalnice, a facut cateva analize de sange si era multumita. Cand am inceput sa-i spun de toxoplasmoza si citomegalovirus s-a crucit, nu auzise de asa ceva
. Am de lucru si cu ea, ce sa mai ca tocmai ce am terminat instructajul cu prietena mea de la Bacau (de fapt este o formare continua
). Si uite asa inca o data ma bucur ca exista acest forum unde aflu tot felul de lucruri caci nu mi-ar placea deloc sa ma stiu in ceata.
Teddy - drum bun in tara!
Elisor - da si tu un semn dintre moloz si vopsele!
Gabitza - arata beton briosele tale si nici nu par greu de facut, dar eu nu am forme
. Precis fac si eu dar sa iau forme intai. Ce mai face Andrei? Tot bubos?
Si in general toate fetele, raspundeti prezent la apel ca asa pustietate de mult n-am vazut. Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Ioana, s-au dus deja bubele lui Andrei, este ok acum. Doar muuult mai rasfatzat ![]()
Ieri am luat tava de muffins, si dupa ce aseara, in loc de chat, am purtat o discutie academica despre teoria muffin-urilor
cu Laura, astazi ne-am pus amandoua pe treaba. Astept sa vad ce i-a iesit si ei, ca s-a dus la prima ora sa ia tava de muffins si hartiutze cu model ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
nelia spune:
Gabitza, am vazut pozele de la prajituri. Oau! Vreau si eu reteta de la prajitura, ca de muffins am si eu citeva. Aici este specialitate nationala, asa ca m-am specializat si eu. Plus ca sint foarte bune pentru copii. Eu pun sirop de fructe in loc de zahar sau daca le fac cu zahar, folosesc numai brun, faina de secara si ovaz integrala. Eu am incercat si cu ciuperci, brinza, cascaval... bineinteles ca fara zahar
.
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
mikka spune:
Salutare!
Multzamim de urari... uite asa ma apuca nostalgia, ca face bebeul 11 luni si e urat afara, si tati e plecat o saptamaaana, la Brasov. Elisor, poate il pui la schimbat pampersi, sa nu-si piarda baiatul antrenamentul... Nasol, fac astia deplasari in saptamana mare... asa ca s-a dus ajutorul meu, stau cu shoarecele non-stop. Noroc cu bona, dar si pe ea am chemat-o numai cateva ore, ca are si ea treaba ei.
Noroc cu voi, ca ne aratati aici muffine, ca sa am la ce saliva... Acuma am inteles de ce zicea Laura ca 'se apuca de treaba', e la competitie cu Gabitza. Ma gandeam eu fetele astea ce au de gand sa faca, ma gandeam la prostii, normal.
Nelia, nu stiu daca doctorita aia cu alaptatul are sau nu copii, dar mi s-a cam luat de astia asa celebri...
Ioana, poate nu stiu sa citesc... adica 1500$ tratament facial, asta la pret redus??? Woooow, mama, mi se pare enorm... nici nu mai conteaza cat costa epilarea, nu-mi mai trebuie la ei! Pana la urma te-ai tratat, ceva, sau doar te-au 'cautat' ca sa-ti spuna ce pot face pt tine? Si dintzoasa, o pupam apasat, ca sa doarma biiine la noapte!
&Ioana
monu spune:

M-AM FACUT CU DADACA!!! INCEPE DUPA SARBATORI.
revin dupa baita si papa bb ca urla pe aici.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)