Bebelusi de mai-iunie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
Hai ca azi e ziua prajiturilor
Nelia, foarte buna si prajitura aia de mere din pozele cu pricina. Reteta este www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=5912&hl=prajitura" target="_blank">asta de aici. Este excelenta si foarte usor de facut in ambele variante, cu mere sau briza dulce si stafide. Am facut-o de multe ori. Cantitatile sint pentru o tava mica, daca faci in tava mare ar fi bine sa le dublezi. Stiu ca o facuse si Androix dupa reteta asta, ii dadusem si ei linkul.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
mikka spune:
Monu, sa-ti traiasca si sa fii multumita de ea!
Gabitza, stiam ca voiam sa te intreb ceva, dar uitam de fiecare data ce... ce ai facut cu agentia aia de bone, ai mai fost la interviu?
&Ioana
monu spune:
Gata, spalat bb si pregatit pentru laptic. Acum mananca cu tati. Sunt multumita ca a acceptat doamna respectiva sa vina sa stea cu noi. Primul lucru pe care ni l-a zis a fost nu ma puneti sa fac curatenie generala. Saraca o fi crezut ca cine stie ce o pun sa faca. Ca doar nu am cautat menajera. Oricum sper sa fie bine.
pup
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
andutzy spune:
[bisBuna seara dragilor!
Hai sa dam si noi raportul cu ce am mai facut in ultima perioada. Acum 2 zile a spus MAMMMA!!!
Si de atunci spune intr-una, tata(un kiakia mai bine zis) spune de mult, acum zice insa si mama!!! L-am lasat si eu in sfarsit pe jos si a fost mai mult decat incantat, a lins parchetul si tot ce a gasit in cale a tras dupa el! oricum, acum stiu cum ii consum energia in zilele in care nu putem iesi afara.
Astazi ne-am uitat dupa fetele cunoscute de la intalnirile de gravidutze in Cismigiu la spectacolul Itsy Bitsy,dar nu am vazut pe nimeni cunoscut. Ne-a apucat ploaia,dar noroc ca eram cu caruciorul mare, care este impermeabila si am ajuns cu bebe bine acasa de la cismigiu pana la Hala Traian la noi pe jos...
In rest, va admir pentru harinicia in bucatarie, eu trag de mine sa fac un musuroi de cartita si vorba aia, ala e cel mai usor de facut
...
Cam atat de la noi, revenim maine cu poze din Cismigiu, acum e tel prea descarcat si nu le poate trimite pe calculator prin infrarosu.
va pupam,
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS LA 10luni si noi
omustata spune:
La multi ani Stefan David,Daria Ioana,Ioana,Eric si Ben Stefan!
La multi sni si tie Florentina, sa fii santoasa si sa te bucuri de scumpa Maya!
La multi ani celor care sarbatoresc azi Pastele!
gabitzama bucur ca Andrei este bine acum.
Ioana-felicitari pentru dintisori. Pai avea si de ce sa fie maraita biata Ana cu atatia dinti care ies odata.
Teddy-sarbayori fericite si in Italia si in Romania. Ti-am vazut filmulete si mi-au placut tare mult. Mai cu ce usurinta se misca ai vostri copii. Noi suntem inca departe de asemenea performante.
Nici eu nu am mai intrat de cateva zile pentru ca efectiv nu am timp de nimic. M-a apucat o disperare sora cu panica. Nu am facut nici o curatenie de primavara, casa este vraiste si plec in curand in Romania si nu am luat inca nici un cadou. Mai nou Maya doarme cam aiurea, se culca tarziu si cateodata mai trage si cate o sculare de 2 ore in timpul noptii,lucru care la noi nu se prea intampla. Si nu sunt dintii vinovati, ca vorba Laurei, cum apar la ea in camera o apuca o veselie si o vorbarie de zici ca-i miezul zilei.
Vad ca azi in toate lumea este innorat si urat. Asa va fi oare si saptamna viitoare? (parca asta era vorba din batrani, nu?) Eu am avut liber de la stapanire 2 ore in dimineata asta si m-am repezit putin pana la biserica greceasca din oras.
Retete de muffin-uri va dau eu cate vreti pentru ca,a sa cum zicea Nelia, aici este sport national si sunt si extrem de usor de facut. De ex. eu am gasit intr-o carte o reteta mai origina, cu cream cheese si gem de capsuni. Sotul meu nu mai poate dupa ele.
Va las ca plange Maya.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
mikka spune:
Monu, da-mi mai multe detalii daca poti, ce program are, cat ii dai pe luna, daca ii mai dai mancare sau nu... Vreau sa vad cam cum e a mea.
Andutzy, mai, te-a topit 'mama', nu?
Mai dragelor mamelor de fetitze, ia spuneti-mi si mie, mama denaturata, cum sa ii colectez niste urina pt analize??? M-am chinuit cu pungile alea de mi-au iesit fire albe (multe) si nu am reusit: ba se dezlipea, ba facea si kk. Am incercat dupa ce i-am dat lichide, am tinut-o in picioare, i-am udat talpile, nimicutza, si ma iau toate caldurile. Am incercat saptamana trecuta luni, marti si miercuri, dar degeaba, si saracutza s-a ales cu o iritatie la pasarica de toata frumusetea, mi-a fost mila de ea, n-am mai chinuit-o. Faza e ca nu maninca mai deloc de vreo cateva zile, numai iaurt si fructe si am intrat la banuieli. Stiu ca s-a mai discutat dar n-am fost pe faza din pacate.
&Ioana
Tdi spune:
Buna seara!
maine dimineata plecam si n-o sa am internet asa ca vreau sa va urez de pe acum
PASTE FERICIT!
Este prima oara cand il sarbatorim impreuna cu iepurasii nostri iubiti...sa fie o sarbatoare frumoasa frumoasa, fericita fericita!![]()
va pupam cu drag si asteptam sa ne revedem curand pe aici!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
mikka spune:
Teddy, drum bun, fara peripetii, revedere placuta cu cei dragi! Asa sarbatoare, mai spun si eu!
&Ioana
ioanailincam spune:
Ei, bine ca s-a mai animat un pic atmosfera!
Maine (de fapt azi) e luni, dar nu se poate face joi fara sa fie luni, asa ca sa vina! Stiind ce vremuri bune vor fi cat de curand altfel ma mobilizez. In orice caz sper sa intru zilele astea ca voi fi foarte ocupata la munca, dar si acasa daca vreau sa fac bagaje si sa las cat de cat ordine.
Monu - felicitari epntru bona! Vrem amanunte.
Mikka - hai, ma, nu chiar 1500 USD, ca erau la oferta toate tratamentele. Dar oricum 300 USD pentru niste sedinte de cosmetica mi se pare exagerat. Poate altadata as fi dat, acum insa pas.
O saptamana buna va doresc!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI...Tudor Catalin,Elian,Julia Andreea si Robert...
Azi Delia a fost o dulce si mi-a tras un tignal pe la 5,30...evident a ajuns in pat l amine unde doarme ca o purcica iar ma-sa scarmana netu'...ca de maica batranetile nu ma mai lasa sa dorm...
Parca vad ca maine cand la ora asta deja trebuie sa fiu pe drum se da ranita si nu mai vrea sa se trezeasca...dar nu-i nimica ca o rezolv eu...
Da mai fete si ieri mi-am facut de cap in bucatarie...daca tot era sarbatoare si tigru tazmanian era ciufut rau,imi adoprmise cand sa ies in parc cu ea si nu puteam scapa asemenea eveniment...si am facut 38 de mufini cu cascaval si cu branza feta cu masline sin care aseara mai aveam 5 iar acum o farfurie goala...si intentia mea era sa am si pentru drum...ei bine cum ploua acuma aici de zile mari voi mai face niste ture de mufini totusi si pentru maine...Poze v-as pune dar nu am decat www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060416" target="_blank">asta la mufini si www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060416" target="_blank">astala cartita....evident nu mai este nimic nici din prajitura...
Daca nu se mancau cred ca aruncam cu ceva prin casa dar vazand ca se subtiaza randurile mi-a crescut pipota de fericire...
Ioana esti sigura ca-i canin ala ca din poza mie-mi pare incisiv...nu ma ciufuli tare ca am zis...dar asa mi s-a parut...si oricum daca este canin esti o fericita ca-s cei mai durerosi dinti...
Scump tratamentul,dincolo era mai ieftin,vorba reclamei...de banii astia io ma duc azi la zona libera si-mi trag niste creme pentru mufarina ca daca tot cochetez cu intorsul la munca trebe sa arate si fatza mea a mutra de om al muncii ...bine nu am sa sparg atatia bani pentru asta ar insemna sa iau jumate de magazin si creme pana la pensie...
Gabitza daca aveam visinile decongelate acuma ma apucam de mufini pentru arata bestial...dar imi fac curaj...si mi-ai dat o idee buna cu branza de vaci tot o arunc...ia sa o trantesc acolo...
Mika mama draga io ti-as spune cum sa faci dar nu stiu ...
Andrutzy asa cadou de iepuras nici ca visai tu..."mama"
Flori cu voi ce-i ?!Conexiunea sau calculatorul ca banuiesc ca Maya este bine...
Elisor pe voi nu va intreb ce faceti ca stiu cum este dar trag nadesje ca sunteti bine sanatosi si satui de moloz...
Monu sa stapaniti sanatosi bona ...sa stea la voi pana va dati copii la facultate...daca-ti faci testul sa spui si la fata cum este ca abia astept...io ma bucu rtare de cate ori aud ca cineva este insarcinata,parca as ramane eu...unde imi plac copii tare...
Hai ca m-am intins ca lipitoarea...asta ca sa recuperez in avans lipsa...numai la noi la minister am auzit expresi asta cu recuperatrea a ceva ce beneficiezi post recuperator...can dse dadeau zilele libere de sarbatori noi "recuperam" cu o luna inainte...
P.S. Nelia si Olguta din America io vreau retete de mufini ca am de gand sa bag la copii in draci din astea...mai ales la Delia caruia nu vreau sa-i dau dulce din comert ca patesc ca si cu Bianca...
P.S. S-a tuns Gusta,ca ea nu vrea sa zica, si ii sta asa de bine si este atata de tanara de mi se face rau...bravo fata fa-te gigea ca meriti
Gata acusica chiar plec...sa continui cu bagajele...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"