Bebelusi de mai-iunie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
Fetele, e luni spre prinz, hai mobilizarea
Ca se duce topicul prin pagina a doua.
Lorren, cum stam cu briosele? Vorba Clarei, s-a dus moda tiramisuuuuuu, a venit moda muffins ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
patriciaRO spune:
Tudor Catalin, Elian, Julia Andreea si Robert 
Andutzy, bravo pentru cuvant... E o mare satisfactie cand le repeta... si mai ales sa fie mama!
Gabitz, super muffinsul, ce sa mai o sa imi iau si eu tava... Ca prea bengoase arata!
Loreen, imi placu mult filmuletul cu pisica cand se juca cu punga care o avea pitica in mana... E mortal...
Monu, bravo pentru bona. E bine daca o si cunoasteti, la fix...
Noi aseara am fost la mare, dar nu am mai apucat sa intru sa pun poze ca eram varza de oboseala ca drept urmare ca am dormit pana acu la 9.30... Si eu si Pitic mare (sotul) si Pifosul...
Asa ca le pun sa le vedeti acum... A fost haios cum scormonea el in nisip dupa pietricele mai ales ca era prima data cand facea cunostinta cu nisipul si cu marea, ca nu-l mai dusesem din motiv de vreme urata! Azi e posibil sa mergem la un parc mare de distractii, sa vedem cum o fi vremea...
MARE
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
Neatza pe la prinaz si de la noi. Maimutza doarme acum dar nu cred ca prea mult ca peste juma de ora am o vaga senzatie de noi forari prin bloc.
Muffins si eu vreau reteta. ![]()
Loreen Delia este o dulceata de fata mai ales cu face gigea la pisica. Cat despre modul ei de mers pe coate m-a dat gata!
Testul l-am facut ieri dupa amiaza un clear blue si a iesit negativ. mosafirii insa nu isi arata coltii ceea ce este total neobisnuit la mine. cred ca zilele astea ma voi duce la o analiza de hormon de sarcina ca sa dorm linistita.
Andutzy, Bravo !!!! cresteti mari ce mai!
Bona program de 8 ore 9-17, fara we, presupun ca o sa pape si la noi ceva - 5 milioane. Se va ocupa de bb (ca eu altceva nu vreau) iar daca are chef poate sa stearga praful, sau sa taie un zarzavat. Poate sa o tina in brate, in ciuda faptului ca are cred vreo 70 de ani dar arata de 50!
Sa va spun cum a reactionat Alexia? La inceput nu a acceptat sa o atinga de mana si cand o chema se ascundea la tati in brate. Apoi a inceput sa se uite smechereste pe dupa canapea (reactii total noi pt noi!) incet incet a lasat-o sa o ia de mana si dupa aia a stat la tanti in brate si a inceput sa ii arate jucariile. Si culmea maimutza a reactionat pozitv cand tanti i-a spus ca nu are voie sa puna mana pe un obiect. ceea ce la noi nu face. logic de altfel, nu?
per total a fost bine ia tanti da dovada pana acum de tact fatza de bb.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
gabitzam spune:
Chiar ca Delia are un taras pe coate de-a drepul profesionist ![]()
(25.05.05)
mikka spune:
Neatza, fetelor!
Monu, merci pt detalii, sper sa va intelegeti!
Loreen, mortali si matzele, si motanul... Cred ca nu te plictisesti ![]()
&Ioana
gabitzam spune:
Andrei s-a prins cum sa se dea jos singur din pat. Ii reusesc cam 2 din 3 singur, a tras si o cazatura, aterizata pe picioarele mele. Am reusit sa-l prind pe un filmulet, vedeti www.dropshots.com/day.php?userid=98909&cdate=20060417" target="_blank">aici cascadoria ![]()
Zilele trecute i-a dat prin cap sa se suie in sertarul patutului. Din pacate n-am prins si urcarea, doar coborirea. Vedeti www.dropshots.com/day.php?userid=98909&cdate=20060415" target="_blank">aici.
Cu catararea vedeti ca sta foarte bine maimutica. Dar inca nu zice nici un cuvint inteligibil desi ii merge gura toata ziua, nu face pa, nu face bravo.
(25.05.05)
andutzy spune:
Gagici, am promis aseara poze, asa ca le aveti aici. Cat despre pa si bravo nici vorba la baiatul nostru. Incearca un bravo, dar numai cand vrea muschiul lui si atunci cu pumnii stransi...cand ii fac eu "bravo dragos" rade de se strica,dar nu ar repeta si el, neam...
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS LA 10luni si noi
corni spune:
Mikka,intrebai de recoltatul urinei, si eu dupa cum v-am povestit am avut cateva incercari nereusite,iti explic in detaliu varianta care ne-a reusit.Stand pe spate ii ridici piciorusele in sus ii montezi pungulitza,inainte de a o monta incerci sa o depliezi putzin si apoi eu am luat-o in bratze am lasat-o asa cu funduletzul gol doar am infasurat-o cu un scutec , am mers cu ea la baie am dat drumul la apa ca sa-i fac pofta de pishu si mi-am udat degetele cu apa rece si i-am atins talpitzele cred ca de 2 ori am repetat,pozitzia corpului sa fie verticala si a venit si pishulica,noi am colectat vreo 10 ml dar parca Fran zicea ca este suficient si 5 ml,apoi punga am legat-o la gura cu un elastic si fuga la laborator.Eu nu am mai spalat-o inainte la pasa si cu toate astea i-am facut si sumarul de urina si urocultura si ne-au iesit ambele negativ.Bafta![]()
Loreen,Bravo si-a dat drumul la mers Delia vad.Drum bun si distractie placuta.
Gabitzam,exact asa incearca si Timeea sa se dea jos din pat numai ca la noi patul este mai inalt si nu ajunge cu piciorusele jos,Bravo ptr. Adrei si bine ca ati scapat de bubite.
Andutzy,incerca sa-i iei mainile si sa i le coordonezi tu sa faca "Bravo" asa va prinde mai usor.
Gusta,sa te vedem in poze tunsa,salutari ptr. Mara.
Ioanailincam,ce de dintzisori v-au iesit, in prima poza si mie imi pare ca este incisivul lateral nu caninul,cum zicea si Loreen..
andutzy spune:
Fetele, nu mai am voie sa ma plang, Dragos face PA!
Deja a facut de 3 ori pana acum. Ridica manuta si da din ea cand i se face PA...Sunt emotionat atoata! Astea sunt zilele progreselor noastre, ce mai....In rest, maraiti rau, ca iese iepurasul nr 8. Fetele, voi ati dat ciuperci copiilor? Azi nu a vrut sa manance sapanacul lui si i-am dat cateva lingurite de ciulama de ciuperci de la noi, dar mai mult zeama, nu ciuperca propriu zisa. Sper sa nu patze ceva copilul de la imprudenta mea!!!
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS LA 10luni si noi
monu spune:
8 DINTI!!! vai de mine!!! noi abia ne chinuim cu nr 3!!!![]()
daca nu a papat ciuperci nu cred ca poate pati ceva. ca in finala papat sos de smantana nu? cat despre PA super sa vezi cate nazbatii o sa mai faca.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)