Bebelusi de mai-iunie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza, fetelor!

Loreen, Paste fericit si voua, drum bun, sa va intoarceti cu bine!!

Nelia, am ramas siderata de cate chestii le faci fetelor... dar eu nu am nicio sansa cu broccoli, conopida si altele asemenea, se stramba in asa hal ca zici ca i-ai dat surcele...

Beatrice, frumos acolo... pa calutii aia nu aveati voie sa va urcati?

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut
Am nevoie urgenta sa aflu o farmacie de unde se poate cumpara vaccinul acela care se face dupa nastere pentru rh negativ. Stie cineva? Aveti o idee cum pot sa aflu de unde se poate lua?

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Androix, incearca la farmacia de pe Academiei, tel 310.18.89, sunt superaprovizionati. Sau mai poti incerca in farmacia din cadrul spitalului Municipal, eu de acolo mi-am luat epidurala, si au toate chestiile de prin spitale. Nu am din pacate telefonul lor.

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

La multi ani bebeilor de azi!!

Multumim si noi pentru urarile de ieri , imi pare rau ca nu am facut-o ieri dar am avut o zi infernala la servici .

Am vazut toate pozele si filmuletele-super copiii !!!!

V-am pupat.

Mamicul lui Elian
[povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, fete dragi !

Ieri am avut o zi horror, dar stiti cum ? Imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii si nu era nici macar ora pranzului. Vorba nasei Anei : o zi in care era mai bine sa nu te fi dat jos din pat. Important e ca a trecut, dar seara cand sa-mi spun si eu oful la voi, dupa ce am culcat-o pe Ana evident, l-am gasit pe magarul de tac’su instalat confortabil la un film pe calculator (dar am fost si eu razbunata ca nu i-a mers al doilea CD). Asa ca m-am bagat in pat si am inceput sa citecs si eu carticica « Cum sa nu fii o mama perfecta » (care m-a cam adezamagit ca sa v-o spun pe-a dreapta, stilul mi se pare cam pompos si prea plin de epitete). Si uite asa a mai trecut o zi care ne aduce mai repede de sarbatorile mult asteptate.

Loreen – drum bun daca nu ai plecat deja si Paste fericit alaturi de cei dragi ! Am vazut si eu filmuletele sunt mortale, noroc insa cu indicatiile Gabitzei ca le-am lasat sa se incarce bine ca din prima nu se veda nimic (in schimb nu am reusit sa vad filmuletul cu Andrei).
Cat despre dinti, multumim de felicitari si aveti mare dreptate : erau incisivii, nu caninii. In tampenia mea am crezut ca dupa dintii de sus urmeaza imediat caninii; pana nu m-am pipait in gura nu mi-am dat seama. Asa ca asteptam cu interes caninii si trebuie sa schimb numele la poza.

Nelia – ca de obicei, esti o mare gospodina. Atata inventivitate eu nu am vazut, cand am descoperit Culinarul am zis : gata, acum ma apuc de retete noi si palpitante. Dar de unde, tot la tocana de cartofi si fasolea verde la borcan am ramas. In schim un tiramisu as face acasa la Bacau sa ii dau pe spate ; sa vedem insa daca am timp si mai ales daca e cazul ca sunt convinsa ca mama va da comanda de prajituri, ca deja a comandat 3 pasti si 4 cozonaci la o cofetarie care le face ca la mama acasa.

OlgaM – felicitari pentru progresele Mayei ! Vezi ca se poate, e doar un pic mai lenesa asta-i tot ! Mie sincer mi se pare o prostie sa nu o lasi in picioare. Pai de cand sta Ana in picioare a facut progresele cele mai mari ; mi se pare ca este pozitia care intareste cel mai mult musculatura : daca la inceput ca sa se ridice in picioare ii trebuia ceva sa apuce zdravan (cum ar fi bara de la patut) acum doar se sprijina (de marginea canapelei, de exemplu, pe care nu o poate strange in mana propriu-zis). Bravo si pentru intoarcere, desi nu ere obligatoriu sa o faca ca sa fie considerata un copil normal din punct de vedere motric : Ana tot nu se intoarce de pe burta pe spate si nu o va face probabil curand, dar asta nu o impiedica sa dea ture prin patut, sa mearga de-a lungul canapelei si peste tot unde are un punct de sprinjin si sa alerge de-a busilea.

Monu – ceva rezultate ?

Mikka – succes la recoltat !

Androix - nu am nici cea mai vaga idee, din pacate! sa ne zici daca pune ceva carnita pe el Filipache dupa programul intensiv de hranire.

Ei, cam asta ar fi, fetele mosului. Stiu ca s-au discutat mai multe, dar memoria mea sclerozata nu-si mai aminteste chiar tot. Sper sa revin diseara ca nu mai pupa barbatul calculator. O zi buna sa aveti !

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Vreti sa va spun ce am facut azi? M-am dus la librarie sa imi caut cartea "memoriile unei gheishe" si am spus ca este de la editura HUMANA in loc de Humanitas. Numai HUMANA am in cap drept pt carei-am facut editura

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Mikka, multumesc mult. intr-adevar aveau si acolo la academiei, dar prietena mea l-a gasit pana la urma chiar de le importator.

Ioana, se du-se dreq programul meu intensiv. Ieri a fost cum a mai fost. 5 mese, pompat nu cu forta dar asa dupa ceas. In schim Filip a avut chef de dans si distractie azi-noapte, si-a facut un program de gangureli si batzaieli intre 11 si 1 noaptea, sunt varza cu carne btw, iar azi dimineata a facut oki la 9. Asa ca nu stiu cand ii mai dau eu inca o masa? Ieri a facut oki la 6 si a mers brici, dar azi? Cred totusi ca o sa transform o gustare intr-o masa mai consistenta. Ceea ce este oricum foarte dificil pentru ca lui ii place mai degraba sa manance putin si des decat mai mult si mai rar. Oricum m-am trezit zombie si plina de nervi pe Mihai care a dormit fara nici o grija de-mi venea sa-l iau la palme. Nici macar n-a sforait, a dormit asa in liniste de la un moment dat am crezut chiar ca doar se preface ca doarme ca sa nu se sinchiseasca sa se ridice la fi-su.
Ma duc jos sa-mi iau tigari si o mare sticla de cola ca altfel simt ca iau pe cineva la bataie. Nu ar fi nici o problema dar nu e nimeni prin zona, decat pletosul si oricum nu as da in el.

Mergi la inceput

Androix, sa-i fie cu folos prietrenei tale. Dar tu de ce vrei sa bagi mancare in el, e subponderal?

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mikka, pai nu stiu daca reuseam sa ne urcam acolo, intrucat era cam frigulet... Si sincer nici nu m-am gandit!

Androix, tu vrei globuline defapt. Ala este vaccinul care se face... Mi-au facut mie... Stiu ca il au in spital... Acuma trebuie sa-l cumperi?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Cred ca din cauza de bube in creier vreau sa-l ingras. Nu stiu cat de subponderal poate fi considerat. Are 77 cm si aproape 9 kile. Zic aproape pentru ca pe 30martie avea 9.065, iar zilele trecute avea 8.950
Sunt constienta ca merg pe gheata subtire, mah da dishteapta mai sunt, cu faza asta cu kilogramele. Este obsesia mea inca dinainte de nastere. Ideea este ca el a luat mereu mai putin decat media, iar de 2 luni bune stagneaza aici mai ia 100 de grame, o mai da jos.
Pe de alta parte sunt obsedata ca poate nu ii dau sa manance cum trebuie. Faptul ca nu mananca cantitatile pe care mi le-as dori eu ma pune in incurcatura. Acum am ajuns la concluzia ca il tin nemancat. El nu mai cere de mancare ca atunci cand avea cateva luni. Poate sa stea si 6 ore nemancat ca nu zice nici pis. In schimb cand il pun in scaunul de masa incepe sa plescaie si sa tremure din toate incheieturile de zici ca sta sa se rupa. Deci ii este foame. Dar de ce nu zice nik???
Asa ca m-am hotarat sa fiu eu mai atenta si sa-i dau sa manance mai des. Pana acum vad ca functioneaza. Tocmai a halit primul sendvis din viata lui. De fapt chiar o felie jumate. Cu putin latic sa alunece mai bine. Si masa de pranz prbabil pe la 14. Tre sa ii gatesc. Nici nu mai stiu ce. O sa-i fac o pulpa de pui cumva...

Mergi la inceput