Mai Andreea, hai sa-ti povestesc ceva, ca sa-ti treaca bubele de pe creier... Mik mea are 11 luni, are 74-75 cm, si fabuloasa greutate de 7.7 kg... cred ca la un an nu ajunge la 8 kile. Doctorita ma fugareste de fiecare data, dar n-am ce sa-i fac, nu vrea sa manince sau daca vrea nu pune nimic. Pai e cam asa: dimineata se trezeste pe la 8.30, serveste 260 ml de lapte simplu, Milli. La 10.30 fructe cu branza sau biscuiti. La 14.00 supa de vita / pui / creier, cam un castronel, dar asta in zilele fericite, putine la numar, cind nu face figuri. In rest, dupa 2-3 linguri incepe circul, jucarele, nervi, strambaturi etc. Abia daca apuca sa haleasca jumatate de castronel. Dup-aia, pe la 18.00, felul 2 sa zicem, adica fie iaurt, fie pilaf, musaca, sos de paste, fripturica, o jumatate de castronel, maximum. Si pe la 21.00 biberonul cu 330 ml de cereale. Asta este tot. Nu vrea sa manince, si pace, stramba din moaca, strage dintii, sare din scaun, nu am ce sa-0i fac. Si are mai putin cu 1.5 kg decat ar trebui. Iti dai seama cam la ce ma gandesc cand finutzul meu avea greutatea asta la 4 luni, cand l-am botezat. Asa ca, fata draga, nu fi trista, lasa copilul sa manince cind vrea el, ca problema este la tine, nu la el... Sa nu ma bati! Sau o fi la mine, nu e exclus chiar deloc...
&Ioana
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73892" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (83)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni