Bebelusi de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Monicica-din pacate nu ai nici un avantaj daca copilul tau se naste in America. Eu si sotul meu nu avem inca greencard, desi suntem de aproape 10 ani in State. Acum am aplicat, dar fara avantaje. Ideea este ca, desi copilul se considera a fi cetatean american, nu isi intra in drepturi de cetatean decat de la 18 sau 21 de ani, nu mai stiu exact. Adica pana atunci nu poate cere sa-si intregeasca familia.

Danelutza-multumim ca ne salvezi de fiecare data pagina .

Azi la noi sunt 22 de grade si am scos-o si eu pe Maya in parc si iar am ratat chat-ul vostru. S-a uitat mult la copii, am dat-o in leagan si a facut si vreo 2 pasi tinandu-se de mine, dar foarte timizi, mi-e si frica sa-i pun la socoteala. Maine ma duc iar cu ea la fizioterapie.
In alta ordine de idei, cum eu nu prea mai am lapte in timpul zilei, ci numai dimineata si seara, m-am gandit sa-i dau formula, ca tot combinam laptele cu cereale. I-am dat ieri formula cu cereale si nici nu a vrut sa se atinga. A luat o gura si apoi nu i-a mai trebuit. Asa ca, din pacate, cred ca va ramane cu lapte numai la 2 mese. Voi de cate ori pe zi le dati lapte?

Nelia-nu ne-ai povestit cum a fost la concert.

Androix-ce-i cu tine, nu ai mai aparut de mult timp?

Gusta-ce face Mara?

Poate intru mai tarziu. O noapte buna va doresc.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am scris mai devreme un mesaj kilometric si l-am pierdut...sunt foarte ocupata, asa ca din amintiri, pe scurt:
Daniela - desi as fi vrut, eu n-am luat numele sotzului, cica nu se poate...oricum e nasol cu birocratia peste tot, daca tu l-ai schimbat s-ar putea sa ai ceva batai de cap
Beatrice - uita achizitiile noastre, foarte diferite dar aceeasi cauza: aici ,si aici.
Ada_74 - imi pare rau pentru ce-ati patit cu masina...bine ca ati mai gasit-o desi "piesa de rezistenta" va fi foarte greu de inlaturat...vai ce oameni...ma intreb, nu puteau sa fure o camioneta pentru porcii aia???
Loreen - pui dintzos...sa scapati repede si usor!
Iuliana - multa sanatate sotzului, speram ca a scapat usor cu operatia si se intoarce curand acasa!
Simona - vai ce baietzel harnic ai...strange tot! si a mea pandeste firmituri pe jos, le studiaza cu mare atentie si apoi le baga in gura.

m-am speriat cu rubeola asta...e cireasa de pe tort la cate am acum pe cap! sper sa nu ne lipim de ceva prin RO, mai ales ca o sa mergem de Paste la tzara si o sa mi-o saliveze toate neamurile pe biata pitika...brrrr!

va doresc o seara placuta...io ma intorc la vase, calcat si alte bucurii!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna, fetele! Nu am mai citit si nici scris de simbata pentru ca am avut citeva zile pline. Acum am citit citeva pagini, am vazut filmulete cu Delia, mita si Andrei, am citit cu parere de rau despre citiva bebelusi bolnaviori, sper sa fie deja sanatosi la ora la care veti citi... Simbata seara am fost la spectacol (cronica mai jos), duminica am iesit prin locuri neumblate (v-am zis sau nu ca ne-am hotarit sa iesim in fiecare duminica?), luni am fost prin parcuri cu nasa Tudorei si cu baietelul ei (e in sesiune si nu ne-am vazut de vreo citeva saptamini). Luni a avut Agata intilnire cu dentistul (sintem in regula, am primit felicitari pentru dintii superingrijiti) si apoi cursul gratuit de incercare la scoala de tap (step) dance (i-a placut mult de tot, mai ales zgomotul facut de pantofiori si cred ca ii vom lua o ora pe saptamina din toamna, desi eu personal as fi vrut dans sportiv sau de societate). Astazi sint cu amindoua acasa pentru ca a fost o incurcatura la gradinita, copiii au avut o iesire si eu nu am fost anuntata de ora corecta, m-am suparat un pic, mi-a trecut, Agata a fost fericita pentru ca a putut sa se uite la ultimul Harry Potter (o sa-mi spuneti ca nu e film pentru 5 ani, stiu, dar trebuie sa i-o spuneti ei, sau mai bine intii lui tati, datorita caruia Agata este fan Potter si a vazut toate filmele!). Pentru ca duminica s-a transformat in zi de iesire si asa va fi pina la iarna, mi s-a scurtat cu o zi saptamina, asa ca trebuie sa termin treaba de luni pina vineri, simbata tati face cumparaturi, iar eu gatesc grosu'... Deci astazi a fost zi de smotruiala, picaturi printre copii. Si bucuria saptaminii : astazi am primit o scrisoare de la universitate prin care voi fi anuntata cind sa ma prezint la testul de franceza scrisa... daca nu-l iau sau il iau cu nota mica, imi vor baga pe git cursuri de franceza pina ajung la nivelul cerut de ei, nu ar fi nici o problema, ca am nevoie si nu strica, dar sint pe banii si pe timpul meu. Concluzia (trista, ca a venit vara!): trebuie sa ma apuc de invatat si asta cit mai repede. Mi-am facut rost de carti si acum am intrat aici la voi, ca poate ma incurajati si fac rost si de ceva chef!

Cronica unui spectacol montrealez

Dupa cum v-am tot spus, simbata seara am fost la spectacolul Cesariei Evora la Montreal, in celebra sala Wilfrid-Pelletier. M-ati intrebat de ce m-am dus singura si nu cu o prietena-doua... am aflat de la sot (de la care am primit cadou biletul) ca a tot tras ba de una, ba de alta si nu a gasit vreo doritoare... sa inteleg ca sint cea mai putin ocupata dintre toate... Ei, am ajuns acolo. Sotul ma avertizase ca biletul este mai pentru patura saraca, dar m-a consolat repede ca la Aida si la B.B King mi-a luat din „alea mai bune“, dar pentru ca nu cunosteam sala decit din auzite, am zis ca voi trai si voi vedea. In sfirsit ajung la intrare... un lux si o eleganta peste tot, mocheta si mobila asortate, toate pe albastru, totul straluncind de curatenie, oamenii imbracati superelegant... toate astea m-au facut sa intreb timida daca aici se intra la spectacolul cu pricina. Da... m-a linistit un domn elegant imbracat intr-un superb costum... albastru, bineinteles. Si ma invita politicos sa intru, ii multumesc bucuroasa ca macar nu am gresit adresa, chiar daca imbracamintea mea concorda mai degraba cu un concert rock decit pentru un spectacol de gala. Intru, sint invitata sa urc niste scari unde in capul lor ma izbeste aerul monden de „lume buna“. Oau! – imi zic in gind, inghit in sec si trec mai departe, tragind cu coada ochiului la lumea din jur. Domni si doamne, tineri sau in virsta, singuri sau in cupluri (de diverse compozitii!), luxos imbracati, stau tolaniti in fotolii albastre (asortate cu mocheta si cu mobila!), savurindu-si tacticos paharele elegante cu vin rosu sau alb sau cu mai stiu eu ce. Trec printre ei nebagata in seama, ajung la alte scari, prezint biletul unei doamne plasatoare la fel de eleganta, care la fel de tacticoasa ma invita sa mai urc un etaj. Aici se mai patineaza un pic din luxul si atmosfera primului etaj, dar in linii mari dau cam de aceeasi lume si ambianta... Ce credeti ca s-a terminat excursia mea printre mediile montrealeze!?! Nu, si nici nu avea sa se termine prea curind. Ajung la alte scari mochetate cu deja celebra mocheta albastra, unde o doamna la fel de eleganta si draguta ma indruma politicos... mai sus! Trec printr-un foaier deja usor scapatat in ce priveste eleganta toaletelor si atmosfera si ajung la alte scari... unde o alta doamna, nu mai e nevoie sa spun ca tot cu zimbetul pe buze si cu eleganta, ma indeamna spre... da, ati ghicit, alte scari. Acum nu va mai spun ca a mai durat vreo cinci minute acest urcat de scari si, in sfirsit, intru intr-un mediu usor familiar, oameni imbracat ca mine, tineri sau in virsta, singuri sau in cupluri (la fel de neomogene, ca si cele din paturile precedente!), stind in picioare linga barul modest, unde un barman someaza plictisit. Convinsa ca am ajuns la locul potrivit, ma duc sigura cu biletul intins la un tinar plasator, care desi albastru ca si primii, imi arata plictisit niste scari... rulante. Docila, ma las dusa de acestea spre mult vista loja laterala, balcon impar unde aveam nenorocitul de bilet din mina. Ajung in fata unei doamne in virsta, care imi zimbeste compatimitor si, cu o voce impersonala, ma roaga sa astept cuminte inca cinci minute, pentru ca atunci se va anunta deschiderea celui de-al patrulea balcon si al lojelor aferente. Asteptind, m-am binedispus la gindul ca voi ajunge sa va povestesc toate acestea... Intru, gasesc loja, locul, ramin cu gura cascata vazind imensitatea salii... eram sus, sus, sus... si scena se vedea mica, mica, mica... Pe scena (albastra, bineinteles!) un microfon si o chitara. Incerc sa fac o poza salii pentru prieteni... De undeva se aude o voce frumoasa, perfect bilingva, care ne anunta politicos ca este interzis tot: telefon, emitator, fotografiat, filmat etc. Bag dezamagita aparatul in geanta si ma asez pe scaun, chiar un mic fotoliu as putea spune. Si ma minunez de cit de confortabil poate sa fie, de faptul ca sint ca cele de jos si de distanta dintre cele doua rinduri de scaune... poti sa-ti intinzi picioarele linistita. Mai constat ca rindul din spate pe care stateam eu este destul de inalt ca sa nu ma incomodeze persoana din fata mea... Exact in secunda urmatoare, usa lojei se dechide si apare un barbat de culoare, din ala care nu se stie la ce cantina a mincat, de doi pe doi (pe care ii mai admir eu prin oras) cu o quebecoasa stearsa agatata de brat. Si cind se aseaza in fata mea imi dau seama ca nivelul scaunului meu ar fi trebuit sa fie cu citiva cm mai sus ca sa mai pot vedea ceva. Dar domnul a fost dragut, a facut schimb cu partenera si s-a uitat la mine sa vada daca acum „sint corecta“ (cum spun astia de pe aici), i-am multumit gestual si cu aceasta ocazie imi arunc un ochi la colegii de loja: linga perechea deja pomenita un alt 2/2, de data asta alb si simpatic foc (cu nevasta sau amanta in loja din fata), apoi o pereche becaliana plina de ifose, cu cizme si pantofi de lac, perfect asortati cu bluza de matase sintetica si tricoul alb, de bumbac in proportie de 35% si acesta perfect asortat cu ciorapii care se vedeau deloc discreti din stralucirea pantofilor. De altfel, cei doi ne-au si parasit destul de repede, se pare ca nu prea a fost pe gustul lor...). Rindul meu incepea cu un cuplu... de fete, dragute si „tandre“, continua cu un cuplu de pensionari, linistiti la prima vedere si se termina cu mine . Aceeasi voce radiofonica anunta ca spectacolul va incepe in cinci minute... si a inceput! La 8 jumate trecute fix, adica ora trecuta pe bilet. Este anuntat unul, Alex Cuba din... Cuba. Intra in niste aplauze puternice (se vede treaba ca era cunoscut.... dar si lume multe, sala cu acustica excelenta...) o maimuta saltareata, lung, slab, negru, imbracat in alb, cu un par de trei ori mai mare decit fata si cu... o sticla de apa in mina [am uitat sa va spun ca sticla de plastic, de 500 ml, cu apa este nelipsita din mina oricui in acest oras]. Pune sticla jos, ia chitara deja existenta, se prezinta si incepe sa cinte... Va puteti imagina ce a putut sa faca o maimuta cu o chitara si un microfon!?! Minuni, asta a facut. A cintat atit de frumos si dupa nici zece minute toata acea mare de oameni era in picioare si cinta cu el! M-a uimit publicul acela atit de neomogen din toate punctele de vedere... in fata muzicii a devenit o singura voce, un singur trup si o singura pereche de palme. La inceput mi-a fost jena sa ma ridic asa, tam-nesam si sa cint, desi eu sint o nebunatica din fire... dar mi-au dat curaj mosnegutii de linga mine, care se bitiiau si cintau de mama focului! M-am simtit atit de bine la un moment dar, ca am uitat de tot, m-am ridicat in picioare si am inceput sa cint si sa bat din palme, la unison cu acei oameni minunati. Nu mai are rost sa va spun in ce ropot de aplauze a intrat Cesaria Evora! O bucatica de femeie, mica, batrina, desculta, care abia mergea, a ajuns cu greu pina la microfon... dar a ramas acolo, in picioare, facind ceea ce stia mai bine: CINTIND! A cintat nu mai putin de 30 de melodii, cu o voce curata, naturala, de romanta adevarata, melodii care au unit, rind pe rind, generatiile si mediile din sala. A facut o singura pauza, timp in care instrumentistii si-au facut recitalul pe rind, saxofonistul fiind deliciul salii (cinta si la trompeta, clarinet si un fel de muzicuta si dansa tot timpul pe ritm latin). In acea pauza, Cesaria Evora s-a asezat la o masa, si-a aprins o tigara si si-a turnat un pahar (sper ca era apa!), ascultind – cu picioarele ridicate cu delicatete pe un scaunel de catre saxofonist –, ritmurile africane si latine ale orchestrei sale. Compozitia orchestrei: pe linga susnumitul, galantul si simpaticul saxofonist – chitara clasica, chitara electrica, mandolina, vioara (superb!), pian, acordeon, baterie, tobe africane (absolut superb!!!) si diverse intrumente sunatoare, nu as sti cum sa le numesc nici daca mi-ati spune. Spectacolul s-a incheiat cu doua bis-uri, ultimul cintec fiind supercunoscutul Besame mucho!

Am apucat sa fac citeva poze la final, dar de emotie, am uitat sa apas pe zoom si sa apropii scena...

Am facut www.DropShots.com/Nelia/" target="_blank">aici un album )multumesc, Loreen, am luat exemplul tau) cu ultimele poze si doua filmulete, nu am timp sa intru sa vad cum arata, ca nu stiu de ce merge foarte greu net-ul. Dar astept cu nerabdare comentariile voastre! Va pup, ies cu fetele la plimbarea de dupa-amiaza, ca e soare si frumos, chiar daca are dinti. Pa!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

La Multi Ani, Thomas !!!! cu ocazia implinirii celui dintai anisor din viata ta. sanatate, fericire si sa ai parte numai de bucurii .

Loreen, ce sa-ti mai spun e mortala si Delia si pisica. Doamne cum sta ea si Delia face ce vrea ea. E bun filmuletul de trimis la "Camera ascunsa" - sigur ar fi premiat.

iuliana, multa sanatate sotului, refacere rapida. Ai doua papusi de fetite, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ele.

beatrice, nu te supara dar nu-i frumos sa faci pe nici unul din copilasi salbatic oricat de timid ar fi. Fiecare copilas este mai mult sau mai putin sociabil, iar la varsta lor frica fata de necunoscuti se manifesta mai pregnant la unii sau poate altii nici nu cunosc asa ceva. Dar asta nu inseamna ca sunt salbatici.

omustata, lasa ca va avea Maya timp sa se tot socializeze dupa ce incepe gradinita. Ai incercat sa o duci pe la play ground si sa stai sa te joci impreuna cu ea si alti copilasi? La noi e exact opposite chiar ma bucur ca Patrick a inceput sa se mai uite si dupa mine sau sa ma caute iar dupa ce ajung acasa vrea sa stea numai in preajma mea. La un moment dat eram geloasa si ma intrebam daca oare chiar imi duce lipsa.
"Dimetapp" i-am dat si eu lui Patrick si mi s-a parut ca l-a ajutat la nasuc si sa respire mai bine.

ioanailincam, sper ca ati terminat cu bubitele si e mai bine si Ana.frumoasa mica cu ochi de smarald.

Sanatate multa tuturor bebeilor bolnaviori.

Elisor, mai poti mama? Mi-e si groaza sa te sun, ca cine stie prin ce colt zace telefonul.

La mine e ultima saptamana in care am putut sa merg part time, asa ca de maine sunt libera pana martea viitoare si apoi back full time
Se anunta si vreme frumoasa, asa ca o sa bantuim cu Patrick pe afara cat e ziua de lunga.
Patrick se simte bine, n-a mai adus nimic nou de la gradi. In schimb nu acelasi lucru pot sa-l spun despre mine. Acum nu am voce (fericirea - stiu eu cui ...) si tusesc.

Sarbatori Fericite, tuturor care sarbatoresc acum Invierea Domnului.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Thomas, la multi ani!. Esti decanul de varsta si te rugam sa fii un exemplu pentru ceilalti. Sa fii sanatos, norocos si sa-i bucuri pe parintii tai.

Newmami-ma bucur ca ne-ai mai spus despre voi si ma bucur mai ales ca Patrick este bine. Iti va fi greu sa mergi full-time la servici, dar macar stii ca Patrick se simte bine la daycare, iar acasa este pe maini bune.

Elisor-spor la treaba. Trebuie sa fie tare greu cu 2 copii si santier in casa. Ce mai face Bianca?

monu-chiar ma gandeam cand ai spus ca si Alexia este "salbatica" . Iti dai seama ce se vor pune pe urlat amandoua cand se vor vedea. Desi, daca nici una nu este prietenoasa nu va incerca sa se apropie de cealalta si atunci totul va fi ok. Pentru ca Mayei de fapt asta nu-i place, cand vin copiii si pun mana pe ea. Se sperie, nu stiu de ce.

In seara asta, Maya a facut iar niste pasi tinuta de mine, de data asta sunt sigura ca au fost pasi, a vazut si tati. Eram atat de fericita! Stiu ca pasii astia nu sunt atat de importanti daca nu
stapaneste miscari mai de baza, dar pentru mine tot este o mare bucurie. Maine mergem la fizioterapie si iar imi vor da alea cu firma in cap. Pe ele nu le intereseaza ca merge atata timp cat nu stie sa se ridice in fund si din fund in picioare. Ciudat este ca, desi toata lumea mi-a zis sa o tin fara ghetute, ca asa va merge mai bine, ea se simte clar mai stapana pe ea cand este in ghetute. Cand este in sosete aluneca pe parchet si pe gresie. Si am vazut ca face pasii mai degraba daca o tin de manute eu aflandu-ma in fata ei, decat daca o tin de manute din spate. Probabil ca vazandu-ma in fata ei o stimuleaza sa mearga.

Parca a fost o zi mai buna azi. Ma culc mai linsitita sufleteste, desi ma simt putin vinovata ca azi am stat numai pe afara si nu am apucat sa fac deloc exercitii cu ea.

Va pup!

Poze Maya

Mergi la inceput

Am vrut sa ma culc dar m-am uitat pe mesajul Nelieisi pe poze. Ce pot sa spun, ai talent la scris. Ma bucur ca te-ai simtit bine la concert. Iar surorile sunt tare scumpe. Imi place cum fac ele baie amandoua si mai ales cum mananca impreuna. Le doresc sa se inteleaga bine toata viata si sa se ajute una pe cealalta. Iar tu esti o mamica fericita cu asa fetite.

Gata, acum chiar ma culc.

Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Thomas si Cristian Lucian...

Nelia ma bucur tare tare ca te-ai simtit bine...nu pot sa zic ca reactionam bine la discriminarea asezarii in sala,eu sigur as fi dat marunt din buze probabil in limba mea materna,insa scopul a fost atins si asta conteaza...fetele is mortale,am vazut poze in care Tudora papa singura si m-au trecut transpiratii pe ceafa imaginandu-ma cu ar fi sa ma uit la Delia ca face asa,dar nu ai spus nimic nimic despre cum s-a descurtat tati cu fetele,si mai ales cum a dormit Tudora fara tzatzica lui mami...

Newmami asa mai scrieti si voi un pic cand aveti timp...si imi place sa aud ca sunteti bine...as vrea si eu sa merg cu Delia la locuri de joaca ca vad ca-i plac copii,sor-sa era mai salbatica la varsta ei,dar la noi nu prea sunt asa ca ne multumim cu niste intalniri in parc sau vizite...

Olguta din America nu mai pune la suflet ce spun alea...m-am uitat si eu mai atenta la Delia si nu se ridica cum zic ele si apoi ce...principalul este ca sta in picioare si merge,apai metoda aleasa de ea este fix problema ei...las sa vezi ca va fi bine...si vii la noi si ii faci aici ce control vrei ca doar si banii tai sunt buni

Tdi mama da ce bube sunt alea la voi...?!Uratele de la ce sunt?!

HAi sa va zic eu de Marutu a lui Gusta ca ea nu vrea sa mia bage ochiu pe-aici...Este bine in linii mari,a fost la spital cu problema aceea mai veche legata de formatiunile de la sani...a ramas in supraveghere pentru inca trei luni,fiind in retragere chestiile alea...Are fatuca 81 de cm,inaltuta tare,parca 10,500 kg(Gusta corecteaza-ma daca gresesc)...papa si ea la Delia o zi da zece ba,dar este bine...am vazut-o si live si este mortala pustoaica... are ochii mari si negri parul nergu si cret si evident seamana cu olandezu'...Dar a mai avut un hop cu vaccinul BCG care i l-au facut la 8 luni...a supurat si s-a umflat dar nu cum se intampla in mod normal la noi si intr-un mod exagerat si bietul copil s-a ales cu un chiuretaj al ranii pe viu,ca asa-i la olandoi,acuma are o gaura in mana care supureaza si este pe tratament...o doare mititica si nu poate dormi...Iar Gusta este ok cum o stiti...obosita suparata nervoasa cu scoala,dar bine...

Io azi ma duc si-mi fac provizii de energizante ca sunt varza din cauza de Delia si stau cat va fi nevoie numa sa o punla ea in patut pentru ca adoarme si dupa jumatate de ora sau o ora incepe miorlaitul...o iau o adorm din nou o pun jos iar se trezeste...siin final ca sa pot dormi si eu o iau la mine in pat si s-a dus naibii somnul meu...Am lasat-o si sa urle dar se aude ca naiba si ma seaca...mai ales ca vecina m-a tras de atentie ca se trezeste fiu-su...am vrut sa-i zic eu ceva de dulce dar am lasat-o in plata Domnului...insa daca va fi cazul mi se rupe mie de fiu-su...
Iar cu bubele suntem in asteptare...dupa starea febrila de ieri deocamdata nimic...o sa sun acuma la cabinet si o sa vad daca este cazul sa imi fac probleme...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

La multi ani Thomas!!

Ada_74 bine ca ati gasit masina atat de repede si intr-o stare relativ decenta , ca putea fi acuma piese de schimb.

Loreen - sper sa scape Delia sa nu se molipseasca .

Grasunul meu are 4 dintisori - ultimii au iesit intr-un ritm alert - acum are doi jos si doi sus .

Mamicul lui Elian
poze elian
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Thomas!

Uite ca s-a deschis sezonul urarilor de an . Ptiu-ptiu, ce copii mari avem!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La multi ani THOMAS si petrecere frumoasa cu multe cadouri!!!
Nelia, tare frumos mai scrii...m-am simtit cu tine in sala cand am citit cronica ta. Ma bucur ca te-ai simtit bine si iesiri in lume cat mai dese!
Noi in seara asta o sa petrecem "ca fetele" la bowling, merg cu verisoara mea si cateva prietene de-ale ei, toate studente. O iau si pe Alex ca fetele abia asteapta s-o distreze pe pitika. Vad ca se simte bine de ieri, n-a mai facut febra, am fost si la doctor dar n-a putut sa zica prea multe copilul fiind bine. Asteptam si noi, sper sa sa nu avem surprize, ca Alex s-a cam "harjonit" cu Theodor in parc... Loreen, sper sa scapati si voi ca sa aveti sarbatori linistite. Pupici Deliei mergarete si iubarete
Lili, faza de rasu-plansu cu masina voastra. pana la urma, bine ca ati gsit-o cat de cat intreaga, i-am povestit sotzului si mi-a spus ca un coleg de-al lui si-a gasit numai carcasa pe camp, goala-golutza

Iuliana, multa sanatate sotzului tau!!!

Gata, s-a trezit piticul catzarator si intram la program artistic. va pup si sanatate la micutii bolnaviori!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput