Bebelusi de mai-iunie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, THOMAS!
Sa tràiesti, sa cresti mare si frumos si cuminte. Iar mamica ta sa intre sa ne spuna cum ati petrecut prima aniversare si sa ne arate tortul.
Dupa cum va ziceam eu citesc pe la Odisee si am ajuns la etapa cand Andreeatan credea ca are o Ema in burtica... Cum nu mai am rabdare pana la capitolul unde si-a dat seama ca e... Thomas, asteptam impresii de la ea direct. Mai ales ca a trecut un an de convietuire cu micul (mare) arogant.
O zi buna sa aveti!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
La multi ai, THOMAS! 
Sa cresti mare, frumos si sanatos, sa le aduci doar bucurii parintilor!
Doamne, am ajuns sa facem urari de un anisor, ce grozav!
Andrei deocamdata nici un semn de bube, a facut si azinoapte temperatura. Acum e ok, ma seaca la ficati cit se foieste la mine in brate, imi trage palme peste ochi. Daca il pun jos urla. I-au cam iesit cornite zilele astea cit a fost bolnavior si l-am tinut mai mult in brate.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
gabitzam spune:
La multi ani si pentru Cristian Lucian (anky), Mihai Alexandru (ICorina) si Alexia (Dana-Alexia)! 

In curind incheiem capitolele de bebelusi, ca deja sintem mari, fetite si baietei. Astept propuneri cum sa numim capitolele noastre in continuare. Copilasi? Prichindei? Nazdravani? Pitici?... de mai-iunie 2005.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
Danelutza spune:
LA MULTZI ANI CRISTIAN LUCIAN, MIHAI ALEXANDRU SI ALEXIA.
LA MULTZI ANI THOMAS, SA CRESTI MARE SI VOINIC.
URAAAAA AI UN ANISHOR

Fetelor, am avut concert puternic asta noapte care s-a lasat cu desteptarea la ora 6. Acum doarme, si eu, dar pe scaun. 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
patriciaRO spune:
Neatza! si LA MULTI ANI
THOMAS pentru 1 an! si prichindeilor ceilalti! 
Gabitza, uite o propunere: PITICI umblareti de mai-iunie 2005... eu am o pasaricia cu Piticii. Ca noua asa ne zic Prietenii... Si asta e cuv. favorit ca sa zic asa... Ar suna tare bine... eee?
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
La multi ani CRISTIAN LUCIAN, MIHAI ALEXANDRU SI ALEXIA! Mai aveti putin si faceti anul![]()
LA MULTI ANI THOMAS 

sa cresti mare si voinic si sa ai parte de numai bucurii.

Deschidem lista piticotilor?
Azi dimineata a plecat si tati asa ca pana duminica suntem duo. Si a inceput concertul de dimineata. A tras niste urlete infioratoare de am ajuns sa ii dau Nurofen. Saracutza se chinuie cu dintele nr .3 care iese tare greu. Tati ar edeja cosmaruri cu dintele asta! El nu prea viseaza dar azi noapte cica a visat ca a iesit in final dintele.
Acum ne uitam la B1 cred ca e o dna dr pediatra si vorbeste despre alimentatie. Apropo, m-am trezit de dimineata la 5 ca ne-a dat trezirea dar am adormit la loc
si
Alexia Ioana
ioanailincam spune:
Monu, sa ne faci rezumat cu ce a zis dr si pentru noi, fetele din campul muncii
. Pupici
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monicica spune:
1 anisor
La Multi Ani Thomas
petrecere frumoasa ![]()
Neatza si de la noi
m-ati speriat cu toate bolile astea, sper sa scapam din excursia noastra romaneasca fara nici un suvenir .....
noi de-abia asteptam sa venim in Ro, bunicii si toti prietenii nu l-au vazut pe bebe decat la botez cand avea 2 luni. Plus ca, sa nu radeti de mine, mi-e atat de dor de Bucuresti...
Nelia, cat de frumos ai povestit...asta e cronica de ziar in toata regula... nu stiu ce meserie ai tu, dar asta in mod cert ar trebui sa o faci. Apropo de cat de sus ai stat, noi am avut o data cele mai proaste bilete la opera in München, si am urcat si am tot urcat si am ajuns suuusss de tot deasupra scenei intr-o loja mica dar la noi a fost nasol ca nu prea vedeai din fotoliu, asa ca am stat in picioare, dar a fost asa frumos ca a meritat. Oricum ce m-a distrat pe mine a fost ca vedeam toata lumea din sala, si erau tot felul, de la jeans la blanuri, cativa (mai in varsta) motaiau....toata adunatura :D
Olga imi pare rau ca stau asa rau lucrurile cu greencard-urile, si eu am prieteni asteapta de ani de zile fara nici o speranta, in Europa cred ca indiferent de greutati, pana la urma e posibil. Sa vedem acuma daca vom intra in EU poate macar vor fi si romanii in visa waiver ala sau cum ii zice sa mearga fara vize...
Va pup
Monica
corail spune:
La Multi Ani Thomas !

Nu imi vine sa cred ca a trecut deja un an si bebelusii nostrii sunt copilasi deja!!
Noi suntem bine, ne-au iesit dintii nr 3 si 4!S-a lasat cu iritatii la fundic, destul e dureroase, dar fara temperatura!
Iar acum se vad dintii nr 5 si 6! Asa ca se continua programul de treziri noaptea ! De cand am fost in Ro( de 2 saptamani),am dat-o peste cap pe pitica cu schimbarile! De atunci nu mai doarme toata noaptea fara intreruperi! Se trezeste de 2 sau 3 ori pe noapte, spre disperarea mea, ca trebuie sa merg a doua zi la servici!
Am incercat sa o luam in pat cu noi, cand se trezeste noaptea, dar nu prea vrea sa doarma, se tot agita pana se trezeste de tot!
Asa ca , la noi, oboseala e mare!! Noroc ca vor veni cateva zile libere, de Pastele Catolice, si ne vom putea reveni!!
Salutari la toata lumea!
corail & Sophia
monu spune:
Rezumat - Bw era dna dr Culcer. La sfarsit am vazut ca eu nu stiam cum arata.
1. Alpatare, alaptare, alaptare, daca se poate pana la 2 ani si juma - 3 ani.
2. Pe la 8 luni cam 500 ml lapte per zi.
3. Antibioticele luate de mame in timpul alaptarii nu afecteaza bb, cu mici exceptii (referire la antibiotice) dar nu a zis care.
4. Dupa boala sau antibiotice copiii nu au pofta de mancare.
5. Nu fortati copiii sa manance. Poate duce la anorexie mentala. Sa-i lasam in pace si eventual sa le dam multe lichide si sucuri de fructe de unde sa isi ia vitamine.
6. Doar la bb-ii slabuti este indicat cereale la fiecar emasa. In mod normal cam o masa de cereale pe zi.
7. Legumele se vor da la masa de pranz, fructele crude la masa de dimineata.
8.Albusul se va da dupa 1 an.
9.Cantitatea de carne pe zi la bb-ii 40-60 g /zi. Carne de pasare (piept), vita, peste alb.
Cam atata am prins si eu.
si
Alexia Ioana